זקיקים ריקים...

מזלי24

New member
זקיקים ריקים...

מה זה אומר שזקיק שנשאב ריק? איזה אפשרויות טיפול יש שמצב כזה לא יחזור?; האם יש פתרון בכלל לבעיה הזו. בגיל מתקדם. אני מיואשת...

the0right0time

New member
כוונתך שלא היתה ביצית?

אם כן...אז יכול להיות שהטריגרינג לא היה ארוך מספיק. הכוונה למשך הזמן שבין המבייץ לשאיבה. אצלי הארכנו בסה"כ בשעה את האוביטרל ואת הפרגניל וזה סידר את הבעיה. מקווה שזה גם מה שקרה אצלך...זה קל לתיקון (-: בהצלחה

טוליתי

New member
מצטערת לדעת

האם כל הזקיקים לא הכילו ביציות?
&nbsp
לפעמים שינוי בפרוטוקול יכול לעזור. אם תכתבי איזה פרוטוקולים ניסית, נוכל לחשוב ביחד על פרוטוקולים חדשים. גם שאיבה על בסיס טבעי היא אופציה.

מזלי24

New member
מלכתחילה היה רק זקיק אחד...

הרופא שלי נראה לי ילך על כיוון טבעי, כי התגובה השחלתית שלי ירדה... זו היתה שאיבה ראשונה אחרי שבעבר נוסו הזרעות. השתמשתי הפעם בפרוגבריס.

טוליתי

New member
משאיבה אחת אי אפשר להסיק מסקנות

שאיבה טבעית היא רעיון טוב. כדאי להתייעץ עם הרופא על נטילת תוספים שעשויים אולי לסייע בשיפור המצב. הכוונה היא ל Dhea, coq10, טסטומקס ואחרים.
&nbsp
מאחלת לך שתבשרי לנו בשורות טובות בקרוב.

בלונזית

New member
קרה לי

לקחתי דאה לפעמים הפסקה מאפסת קצת את הגוף- אצלי אלו היום חודשיים שפשוט גם הגוף הגיב לא טוב וכל הערכים היו ככה ככה שינוי פרוטוקול והורמונים אצלי זה גרר גם שינוי של רופא. נ.ב ובשביל העידוד אומר שאצלי בסוף זה הצליח ובשביל הראליות אומר שהדרך היתה ארוכה ומיגעת רצופה כשלונות

מזלי24

New member
תודה על העידוד..

אשמח לדעת קצת על הדאה... מכיון שזה משהו שעוד לא ניסיתי.. מתי לוקחים אם בכלל.?. האם גם בחודש טבעי? האם להתייעץ על כך עם הרופא או שאין צורך? היכן רוכשים והאם צריך מרשם? תודה מראש ...

בלונזית

New member
דאה

הנה קישור http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=788 כמובן בהתייעצות ושיתוף עם רופא הפריון. בארץ ניתן לקנות רק עם מרשם, אבל פרטי (היינו לא מסובסד) ניתן להזמין מחול בדר״כ מפסיקים נטילה שמתחילים סבב עשוי להעלות את הפרוגרסטרון ולכן חשוב לשתף את הרופא בדר״כ חלקי תקופה לפני סבב

למעלה