זקוק לתמונות

YuvalZiv

New member
זקוק לתמונות

לצורך הפקת מערך הדרכה למגישי עזרה ראשונה, אני זקוק לתמונות של : צפע ארצישראלי אפעה עקרב צהוב לצערי, עקב אילוצי תקציב, ה"תשלום"היחיד אותו אוכל להציע הוק קרדיט לצלם, עותק מהספר (עם הקדשה)וצלילת הכרות (באילת). מודה מראש למי שיוכל לעזור

YuvalZiv

New member
תודה

לקראת ביקורך הבא באילת, צור/י קשר. יש לך צלילת הכרות במתנה. יובל

Liron Samuels

New member
מה הולך פה??

אורי, התמונות האלה אינם שייכים לך ואין לך כל זכות לתת אותם למישהו אחר בכדי להשתמש בהם, במיוחד מבלי לציין שהם לא שלך! וזו לא פעם ראשונה שאתה מפרסם תמונות שלא שלך... יובל, בקרוב אני אעלה את התמונות המבוקשות לאינטרנט ותוכל להשתמש בהם אם תרצה. בינתיים, אפשר קצת פרטים על הספר הזה? לאיזה מגישי ע"ר הוא מיועד?

שימוש בתמונות ללא אישור מהצלם זו

הפרה של זכויות יוצרים. מי שמבצע זאת עלול להיתבע על ידי הצלם או ההוצאה לאור שלה הזכויות על התמונות. אני מבקש מחברי הפורום להשים לב לדברים האלו לפני שהם מפרסמים תמונות ללא אישור.

salingre

New member
מצטער לא ראיתי את התגובה של לירון

אני לא יפרסם תמונות של אנשים אחרים זה צילום ישן שהיה לי במחשם אני לא זוכר איך הוא היגיע אלי הוא משהוא כמו לפני 20 שנה אני לא יפרסם למטרות כאלו ואחרות צילומים אשר לא שייכים לי וgaichuk זה שכרכן, לא תפס צפע לא אומר שאני לא תפסתי מספר צפעים בחיי, מה זה ההכללות האלו?? ובאמת זה לא דבר חכם במיוחד להפוך אבנים בחורף ..אני כמאתננשכתי ע"י צפע פעם אחת בגלל זה..מזל שהוא לא הכיש אותי היא זינק עלי ופגע בי אם החרטום...לא ניסה להכיש משום מה רק להרחיק אותי ותפסתי עוד מינים של נחשים תת ארסיים וזעמנים בארץ (את כולם שיחררתי אחרי מספר מבטים)

gaichuk

New member
עוד תמונה של אותה גברת

התמונות שלי וצולמו על ידי. תרגיש חופשי לעשות איתם כרצונך...

Liron Samuels

New member
יובל

גיאצ'וק כבר שם תמונות יפות של צפע, אז תן לי את האימייל שלך ואני אשלח לך תמונות של העקרב. :)

salingre

New member
הבעיה היא שיש מלא סוגים של עקרבים

צהובים ובארץ מצויים 2-3 אני חושב

shshahar

New member
תגובה!

נכון שיש כמה סוגים, אבל אנשים "נורמלים", שאליהם מכוון המדריך, גם ככה לא יתענינו בזיהוי המין או התת-מין הספציפי. שחר

salingre

New member
אאההה

זה לעזרה ראשונה ויש הבדל גדול בין עביד צהוב לעקצן צהוב מידות ארס שונות לגמרי עביד צהוב לא מסוכן לאדם ואם כי עקצן צהוב מסוכן מאד לאדם אז כנראה שהם יצתרחו שזה יעניין אותם

shshahar

New member
תגובה!!!

צורת העביד,שאינו מזיק לאדם(רק מכאיב מעט) שונה לחלוטין מצורת העקרבים המסוכנים לאדם וצבעם צהוב. צורתם הכללית של הקבוצה המדוברת די דומה. מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון. שחר

salingre

New member
שחר את זה אני מבין

אולי לא היבנת אותי... אנשים רואים עקרב בצבע צהוב וחושבים שהוא ממש ארסי ביגלל שעקצן צהוב הוא ממש ארסי והם צריכים לדעת שיש עביד צהוב ויש עקצן צהוס וללמוד איך להבדיל בינהם

shshahar

New member
תגובה.

ברור שהיה עדיף את כולם את כל סוגי העקרבים, אבל כשבונים תדריך שעיקרו אינו עקרבים (תדריך לחובשים) עדיף לשים תמונה של הסוג המסוכן, אם תעמיס מידע האנשים הם לא יקלטו בסופו של דבר כלום. תחשוב על זה, אם כבר לזכור סוג מסוים אז עדיף שיהיה המסוכן, הרי גם אם יטפלו בעקיצת עביד כבעקיצת עקצן, לא יגרם נזק משמעותי, אך במקרה ההפוך... שחר

למעלה