זקוק לעצתכם

MrKashtan

New member
זקוק לעצתכם

ערב טוב. הרכב של החברה שלי עושה בלי סוף בעיות בזמן האחרון (מרבית נסיעותיה קצרות: 20 קמ גג בכרמל) - הוא כן מניע, לא מניע, לא כ"כ מניע, פנצ'רים פה, רעשי חריקה מוזרים שם, דוושת הבלם שוקעת עמוק במהלך בלימה בנסיעה ארוכה, חלק ממערכת החשמל דפוקה (חלונות חשמליים אחוריים+תאורה פנימית לא עובדים) + מחליפים מצבר כל שנה בערך (שנפ) כי הוא פשוט נגמר. חוצמזה, כשהוא כבר נוסע - הוא עושה את זה טוב. פרטי הרכב: מיצובישי לנסר אוטומטית השנה: 90 קילומטרז': 180000 בערך! טיפולים: עובר כל מה שצריך במוסך מורשה ובזמן. השאלה: אין לנו יכולת ורצון להשקיע כסף בקניית רכב חדש במקום. מה כדאי לעשות? אולי אוברול יעזור? סה"כ רוצים להגיע למצב שהאוטו מתפקד ברמה סבירה, בלי דאווין וספוילרים - הנעה חלקה ונסיעה חלקה. בקשה צנועה. יש טעם? אם כן, כיצד? לא פחות חשוב - כמה בערך זה יעלה? תודה רבה לכל המשיבים!

ceyal

New member
אני תמה...

כתבת שהרכב עובר את כל הטיפולים הנדרשים ובזמן. אני שואל - למה אתה מתכוון?והאם אתה חושב ככה ברצינות? ואני ארחיב. על פניו ואני מסייג את דבריי מאחר ואת הרכב לא ראיתי - יש לרכב בעיות בבלמים,אלטרנטור גמור ואולי עוד כמה נזקים. מאחר ובלמים זה הדבר הבטיחותי ביותר ברכב - איך לעזאזל(ותסלח לי על הביטוי) אתם מזניחים דבר כל כך קריטי?בעל המוסך שיכור? ומה יהיה אם פתאום לא יהיו בלמים? 2. לא חבל על הכסף שאתם משקיעים על מצבר? במחיר של מצבר וחצי היה אפשר להחליף אלטרנטור. ושוב עולה עניין הטיפול "כל מה שצריך" - איך דבר כזה לא טופל? אולי אתם קונים במקרה את המצבר באותו מוסך? הבעיות שפירטת היו צריכות להפתר מייד! ושלא תבין לא נכון - התהיות שלי הם גם אליך אבל בעיקר למוסך שבו אתה מטפל. (כל זה בהנחה שכמובן העלית את הבעיות בפני בעל המוסך.) ואם אכן העלית את העניין וזה נשאר כך - הייתי מציע שתבדוק מה בדיוק עושים לך בטיפולים... טיפול זה לא רק שמן מנוע ופלאגים. בעניין הפנצ'רים - תשתדלו לא לעבור על מסמרים והכל יהיה בסדר

למעלה