זקוק לעצות..

  • פותח הנושא pvd
  • פורסם בתאריך

pvd

New member
זקוק לעצות..

אז ככה אני בן 20, יוצא בערך חודשיים פלוס עם מישהי שהתאהבתי בה לפני כשנה, ובסופו של דבר אנחנו יחד כרגע, אפרי להגיד שאנחנו כבר זוג, המצב הרומנטי ביננו מעולה, ואנחנו מסתדרים מצוין. הבעיה היא כזאת שהבחורה זקוקה הרבה לריגושים וחידושים, אני מפחד שלא אוכל לעמוד ב"קצב" הזה, וזה יביא לפרידה, דבר שיכניס אותי לבעיה רצינית בגלל שאני מאוהב בה עד הגג. דבר נוסף הוא שהיא רוצה שנגדיר את הקשר ביננו, לדעת איפה אנחנו עומדים, ומה אני מרגיש כלפיה, ומה אני אוהב בה ... אין לי מושג איך לנסח את כל ולהגיד לה, פשוט לא יוצא לי. אשמח לקבל עצות
 

אלדד26

New member
אני אנסה לעזור

פאק!!!! אני לא מאמין! ההודעה שכתבתי נעלמה!!!! DAMN טוב, אני אענה שוב, כי זה מספיק חשוב
אז ככה. 1. אם תדאג לעתיד הקשר, לא תוכל להתרכז בהווה - והקשר פשוט יסבול מזה. אי אפשר גם לטפח את הקשר כאן ועכשיו, וגם כל הזמן לדאוג מה יהיה בהמשך. תזרום! זה נכון גם לגבי עניין הריגושים והחידושים, וגם לגבי הגדרת הקשר. אל תהיה בלחץ
זכית בבחורה שאהבת 10 חודשים... תהיה מרוצה ותזרום. 2. בקשר לחידושים: גם אם אתה מרגיש שאתה לא יצירתי מספיק, כל מה שצריך זה להיות קצת עירני למה שקורה סביבך; לשמוע מה אחרים עושים, ואפשר גם לשאול בפורום, ובסה"כ לחשוב קצת. זה לא מסובך כמו שזה נשמע. אני לפעמים חושב שאני לא יצירתי במיוחד, ובכל זאת הצלחתי תמיד להפתיע ולרגש את אהובותיי. 3. בקשר להגדרה: אין פשוט מזה. בוא תגדיר *לנו*, לפורום, את הקשר ביניכם. נסה לענות על כל השאלות האלו בעצמך, מולנו. אנחנו לא נעזוב אותך בגלל הגדרה צולעת, אני מבטיח
. נסה לחשוב עם עצמך מה אתה מרגיש, ואולי נוכל לעזור לך לחדד קצת את ההגדרה. נ.ב. אני כותב, וכותב, וכותב, וגיליתי שפינק פלויד זו אחלה השראה
 

N e l l

New member
אלדד...../images/Emo125.gif

פונק פלויד זו אכן אחלה השראה בעולם, לווא דווקא לכתיבה. אני תוהה לעצמי איזה אלבום שמעת כשכתבת את זה...זה ממש משעשע, כי אצלי מתנגן"ANIMALS" ברקע בזה הרגע. NICE COINCIDENCE.
 

N e l l

New member
PVD היקר...../images/Emo140.gif

תראה, אני לא מתיימרת לתת לך עצות של "בעלת הנסיון" בכל הנוגע למער´ יחסים, אבל בכל זאת, הפעם זה קצת בלתי נמנע. עם הזמן, והגיל ככל הנראה, לומדים להתמקד יותר במציאות ההווה, בלי לנסות לחזות את מה שהעתיד טומן בשק. זה גם מלחיץ, ובד"כ רק גורם לפרנויות מיותרות. מסכים איתי? אתה אומר שיש לכם יחסים טובים, מצויינים אפילו כרגע, אז לטעמי - פשוט תחיה את הרגע ותהנה מהמצב הנוכחי. אני יכולה להבין שאופי חברתך מעט מלחיץ אותך, והצורך שלה בחידושים וריגושים קצת דוחק אותך לפינה, ומצד שני תזכור שהיא מודעת גם לאופי שלך, ולמה אתה ומסוגל או לא, ואני בטוחה שהיא אוהבת אותך, כך שתמיד יש מקום להדברות והגעה לפשרה משותפת כלשהי בעתיד, במידה ובאמת לא תוכל לעמוד ב"קצב" שלה. דיברת על זה איתה? נתת לה לדעת שהמצב הזה מלחיץ אותך? חוץ מזה, אני לא בטוחה שאני מבינה את מהות "הגדרת הקשר" ביניכם. נדמה לי, שאחרי חודשיים יש בסיס להגדיר את הדברים, במיוחד כשאתה מציין שאתה מאוהב בה כבר זמן רב. אני בטוחה שבתוכך אתה יודע בדיוק מה אתה מרגיש ומצפה מהקשר הזה. אם אתה יכול להגדיר קצת יותר לעומק את מהות הקשר ביניכם, אנשי הפורום הזה יוכלו לתת לך עצות קצת יותר קונקרטיות. פרט מעט יותר - אנחנו נשמח לעזור! בהצלחה.
 
רק עיצה אחת לי אליך...

להרגע. אם תרדוף אחרי הזנב של עצמך כל הזמן מתוך פחד או ציפיה של "מה אני אגיד, מה אני אעשה", התוצאה הסופית תהיה שלא תגיד ולא תעשה כלום. או גרוע מזה, תגיד או תעשה משהו ששניכם תצטערו עליו. אני ממליץ על שינוי גישה... אל תחפש לרצות אותה כל הזמן, זה יתיש אותך הרבה לפני שהיא תשתעמם. קח דברים יותר בקלות, לא הכל כל כך דרמטי. אל תעניש את עצמך על כל שטות, אל תתעכב על זה... אם היא תחליט שהיא השתעממה ממך ותבחר ללכת, היא לא היתה שווה כל מידה של טרחה בשבילה, היא היתה איתך רק בגלל מה שעשית בשבילה, ולא בגללך... אבל לפחות תדע שלא טרחת מדי לחינם.
 

נריסה

New member
pvd

עצה ממישהי שרק לפני שעה ניפרדה מהחבר שלה (אל תדעג זה לא יהיה דיכאוני) קשר לא תמיד מחזיק מעמד לנצח וזה עובדה (תראה אותי ואני האמנתי שנתחתן יום אחד) צריך להנות ממה שיש עכשיו ולא ממה שאולי יהיה בעתיד. אני יודעת מחבר שלי שהוא בהתחלה כול הזמן פחד שיאבד אותי ושאני אעזוב אותו ולכן כול הזמן נזהר איתי, ההתנהגות הזו שלו רק גרמה לי להילחץ ולהתעצבן עליו, זה יוצר מן תחושה לא נעימה שכזו במערכת היחסים, קשה לי להסביר את זה, אבל הנקודה היא שתירגע זה הכי חשוב ותהנה מהזמן שיש לך איתה. אל אבל אל תחשוב על מה יהיה ומה יקרה זו שגיעה, הכי חשוב שתהיה אתה ותהיה כנה איתה לאורך כול הדרך, ואם מתי שהוא היא מחליטה שזה לא מתאים לה אז ההפסד הוא כולו שלה. אתה זה מי שאתה ואתה לא צריך לשנות את עצמך רק כדי לספק את הריגושים שלה, למרות שתמיד אפשר לנסות להיות יצירתיים.
 
למעלה