זקוק לעצות..

iDo VW

New member
זקוק לעצות..

שלום לרוכבי הסופרמוטו, אני מעוניין להכנס לתחום הסופרמוטו אך מוגבל קצת כספית (תחום של כ 17K) וגם רשיון של עד 500 סמ"ק. אילו אופנועים יכולים להתאים לי לבחירת סופרמוטו עם נתונים אלו? או אם מישהו מעוניין למכור סופרמוטו מוכן בסכום הקרוב לזה. תודה

Super Max

New member
תשובה

הרשיון המוגבל קצת מגביל לך את היצע הדגמים (במפתיע...). אם אתה מחפש משהו חוקי לכביש (פחות או יותר), בתחום הזה יש לך רק את הסוזוקי DRZ400, שלדעתי קצת מעל התקציב שלך, וימאהה XT500 שיש אקזמפלרים מוסבים שלו שמסתובבים על הכבישים, אבל אני לא בטוח אם יש כאלה למכירה. תרחרח בדף המכירות של www.supermoto.co.il ובאתרים השונים. אני אישית, אגב, הייתי מחכה עד שיהיה לך רשיון בלתי מוגבל, ואז ההיצע רחב בהרבה ואולי גם התקציב יהיה קצת יותר גדול. SM

Super Max

New member
אה כן,

יש גם KTM400, ואם אתה לא קונה אותו לשימוש יומיומי, אולי תחשוב גם בכיוון של KTM250, שעליו יש שרשור בהמשך הדף. SM

LY 192

New member
מומלץ מאוד KTM-LC4-SM ועוד../images/Emo26.gif

(אם אתה בעל חוש הומור , תמשיך לקרא- אם לא ,עצור וחכה לשירשור עניני.) אהה, בטח תאמר אין לי רשיון מתאים האא אז מה , גם כסף אין לך . עד שיהיה לך כסף , יהיה לך גם רשיון. לפני שנים ברוסיה , המורה סיפר לילדים סיפור : " ...פעם אלוהים נתן לאיוון כיכר לחם" עצר אותו אחד הילדים ואמר : " אבל המורה , אמרת שאין אלוהים(KTM)?" " אז מה , השיב המורה ולחם (כסף) יש? , הרי אני מספר סתם סיפור" אחרי האימון של אתמול , הקטר האוסטרי הראה לכוווווולם שזה הכלי האולטימטיבי -בכביש לעבודה, במסלול באשדוד, פטוצ'טו, מוטוקרוס סביר YOU NAME IT'N HE'LL MAKE IT אז מה אם הוא חוקי ואמין- לא תמיד זה חסרון. היה אתמול אחלה אימון- אפשר לבוא לשם סתם בשביל הכייף פעם בשבוע אחה"צ. לדעתי זה במקום היחיד שמאפשר לנו ,משפחת שטוחי הצמיגים, לרכב בכייף ובזול בתקופת החורף. ככל שהגשמים חזקים יותר , המסלול טוב יותר. נפילות בשטח די נחמדות, ממש כמו ליפול על מזרון. סחטיין על אוריה ויעלי- אגב כשאת רוכבת בעמידה , את די גבוהה.
ציטוט מאוריה אחרי סיבוב על LC4 : " בואנה , זה ממש קשה עם הצמיגים האלה" . האמת ,רכבנו על ה -250WR של אוריה והוא צודק להפתעתינו.

iDo VW

New member
בנוגע ל KTM 400 EGS

האם האופנוע הנ"ל מתאים להסבה לסופרמוטו?

ariel911

New member
רועי.....

אבא שלך ואחיך יודעים שאתה מתעניין בסופר מוטו ??
אם אתה צריך עזרה דבר איתי במפגש הבא (ההוא ברמת גן אתה יודע של המקוררי אוויר).

למעלה