זקוק לעצות...
העדיפות הראשונה שלי היא ללמוד ארכיטקטורה בטכניון. העדיפות השניה היא זאת שעושה לי צרות... בעדיפות השניה בחרתי הנדסת תוכנה. מיום ליום אני חושב שזה לא מקצוע שאני אשמח לעסוק בו בעתיד (מילא ללמוד, אבל לשבת כל היום מול מחשב ולתכנת.... ממש לא נראה לי). במידה ולא אתקבל לאדריכלות, אני אמצא בדילמה די רצינית בין להמשיך בכל זאת בעתודה בכל זאת וללמוד תוכנה, לבין שירות (קרבי) בצבא. אבל
(ובלי האבל הזה לא הייתי חושב פעמיים...) אני מאוד מתעניין בביוטכנולוגיה, והבנתי שניתן לעשות תואר שני בביוטכנולוגיה, גם אם יש תואר ראשון בתוכנה (או באלקטרוניקה, אבל זה באמת מקצוע שאני לא מתכוון ללמוד...). כמו כן נאמר לי שהתואר הראשון בביטכנולוגיה בד"כ אינו מספיק ממוקד, ולכן אם אני כבר מעוניין ללמוד את זה, עדיף לחכות לתואר השני... השאלה שלי היא כזאת - מכיוון שהצבא לא מאשר לימודי ביוטכנולוגיה בעתודה, ובהתאם לסיבות הנ"ל - מה אתם הייתם עושים
האם כדאי ללמוד תוכנה במשך 4 שנים, ואח"כ לשרת במקצוע בסדיר ובקבע, וכל זאת רק כדי ללמוד אח"כ ביוטכנולוגיה, או שעדיף ללכת לצבא ואח"כ ללמוד ביוטכנולוגיה בתור תואר ראשון (למרות מה שכתבתי בהתחלה...)? כדאי לחשוב בכלל על יציאה ללימודי תואר שני במהלך הקבע
כי ממה שקראתי כאן, הדבר תלוי רק במפקדים ואינו קבוע ומוחלט... תודה מראש, זיו
העדיפות הראשונה שלי היא ללמוד ארכיטקטורה בטכניון. העדיפות השניה היא זאת שעושה לי צרות... בעדיפות השניה בחרתי הנדסת תוכנה. מיום ליום אני חושב שזה לא מקצוע שאני אשמח לעסוק בו בעתיד (מילא ללמוד, אבל לשבת כל היום מול מחשב ולתכנת.... ממש לא נראה לי). במידה ולא אתקבל לאדריכלות, אני אמצא בדילמה די רצינית בין להמשיך בכל זאת בעתודה בכל זאת וללמוד תוכנה, לבין שירות (קרבי) בצבא. אבל