זקוק לעצות.

The Farmer1

New member
../images/Emo127.gif

אם גמרת לחקור הכל ותהרוס את האקדמיה לא יקרה כלום. אבל אם יש לך אקדמיה שלב 20 הייתי הורס אותו ק כברירה אחרונה.

תומר88

New member
עוד דבר שחשבתי עליו עכשיו...

לא עדיף לעשות הפוך בקשר לחיילי הגנה וחיילי התקפה? כלומר- לאמן חיילי התקפה בכל הכפרים שהם לא בירה, ובבירה לאמן חיילי הגנה ולשלוח אותם לכל שאר הכפרים? נראה לי שזה עדיף כי ככה יש שליטה על שטח גדול יותר שאפשר לתקוף. זה לא יותר הגיוני?

The Farmer1

New member
ואיך בדיוק תפרוץ הגנה גדולה כאשר כל ההתקפי

שלך מפוזר? אתה לא יכול לרכז את כל ההתקפי שלך לכפר אחד ולתקוף איתם כצבא אחד. יהיה לך מלא צבאות קטנות ולא שוות. הגנה אבל אפשר לרכז מכל הכפרים להגן על כפר אחד.

The Farmer1

New member
איזה יתרון יש בבנית הגנה בכפר אחד?

אם תבנה ב20 כפרים חיילי הגנה כולם ממגורי חיילים שלב 20, ותבנה 24/7 אתה תוכ לבנות תוך זמן קצר מאוד הגנה מאוד גדולה. צבאות התקפיות קטנות שמפוזרים בין הכפרים שלך טוב לפארמינג, לא יותר.

תומר88

New member
פארמינג זה להפוך אנשים לחווה שלך?

אם כן, אז זו כנראה הסיבה שאני חושב שזה טוב. אין לי צבא גדול וכרגע אני מנסה למצוא כמה שיותר חוות. ושוב, אתה צודק. עוד לא מצאתי את המלחמה במשחק הזה (ואני מקווה גם לא למצוא..) בינתיים אני מנסה להתפתח כמה שיותר. ולקח לי זמן ללמוד כמה זה חשוב להיות עם חיילים. 4 חודשים הייתי במשחק בלי חייל אחד.

תומר88

New member
ודבר אחרון.

עכשיו כשאני מסכים עם העצות שלכם, וכבר שיפרתי חיילי הגנה בבירה, אז יש טעם לייצר חיילי הגנה לא בבירה שלי? עכשיו זה יהיה ביזבוז לשפר אותם שוב

The Farmer1

New member
כן

תכין את כל הכפרים האחרים שלך לבנייה מסיבית של חיילי הגנה ברגע שהנאטרס ישוחררו. שיפרת בכפר אחד לחינם....לא נורא תצטרך לשפר בהרבה כפרים... לא מצאת מלחמה וגם לא רוצה? חבל, זה הכיף העיקרי במשחק הזה, ובגלל זה השרת הישראלי משעמם...

תומר88

New member
אני לא רוצה כי אני לא חושב שאני אוכל לעמוד

בזה מספיק זמן כדי שזה יהיה כיף. אני עכשיו מנסה להשיג קרופר ובעצתכם אני גם אתחיל לאמן חיילים, ואז אני אחכה למלחמה.

למעלה