זקוק לעצה ..

משכיר

New member
זקוק לעצה ..

שלום ..!!! יש לי בעיה עם דיירת שמעולם לא היתה לי ...והיו לי עשרות דיירים ..!! הדיירת משלמת בזמן וכללית אין בעיות ..אבל החוזה מסתיים החודש , עוד כמה ימים . כבר בחודש ינואר השנה אמרתי לה שמכרתי את הדירה לקרוב משפחה שלי ...ושתנסה לסגור עם הקונה את המשך השכירות עם בעל-בית חדש ... הם לא הסתדרו .. תאריך הפנוי הגיע ..הארכתי לה את החוזה (ב-3 חודשים ) בהסכמת הקונה לתת לה שהות למצוא דירה אחרת , לא מצאה (בת"א) החוזה הוארך עוד פעם ... והנה עוד יומיים מסתיים והגברת לא רוצה לצאת .. הודעתי לה שאני לא מחדש חוזה ושתצא לי כבר מהחיים ..!! היא מסרבת ומתחילה לבכות (היא אשה מבוגרת ) כמה קשה בגילה למצוא דירה לעבור לארוז ...אבל אני אומר אני כבר לא בעל-בית ... לא יכול לעזור לך ...!! היא אומרת אבל אני משלמת ... נשלח מכתב חריף מעו"ד ידיד שלא עובד במקצוע מזמן ... ותשובתה ..כרגיל , אני משלמת , 35 שנה אני גרה בשכירות מעולם לא היתה בעיה , רוצה להמשיך לגור פה לא אצא ..!! טוב ...הגעתי לקצה הסבלנות שלי ... והשאלה שלי האם בתום החוזה עלי להפסיק לקחת את שכר-הדירה מהשוכרת או אין קשר , אפשר לתבוע אותה לפנוי ולהמשיך לקחת שכר-דירה , ..כי שמעתי שלקיחת שכר דירה בעצם זו הסכמה להשארותה בדירה ...!! מה לעשות לקחת שכר-דירה חודשי או להפסיק ..!! ??????????????? כי תביעה אגיש רק עוד כמה חודשים . אם לא תצא .... רוצה לתת לה עוד זמן להבין שהיא צריכה לעזוב בטוב .. בתודה מראש על תשובות המשכיר

אי אפשר לאחוז בחבל משני קצותיו

אם אתה רוצה לפנות אותה עליך להגיש תביעת פינוי. לקיחת שכר דירה משמעה הסכמה להמשך השכירות.

למעלה