זקוק לעצה

מיקי 43

New member
כולם גאונים מעולים בעיצות

אף אחד חוץ ממנו ומגרושתו לא יודע מה באמת מתנהל בינהם ואיזה אמוציות מביאות אותם להתנגח כך ועוד על גב הילדים לכן איש שב עם עצמך תעשה סדר בבלאגן ןלך לאיש מקצוע תשלם ותקבל את היעוץ הנדרש לך אבל שים את כל הפרמטרים האמיתיים על השולחן ובאם יש צורך בית המשפט יחליט בהצלחה מיקי

מיקי היקר..

כשמישהו מעלה סוגייה, שאלה כולם בתשובותיהם מיתייחסים כמובן לפרטים שבחר לנדב.... ומשם באות העצות של כולם... כמובן שבמיקרה שמדובר באדם שהיתקבלה החלטה להרחיקו מילדיו ביגלל מעשה כזה או אחר...(ואני מדברת באופן כללי על העצות והודעות שמיתקבלות פה בפורום) אז כמובן ששום דבר ממה שהוצע לו אינו תופס... הודעתך יכולה להתאים לכל שירשור ושירשור פה... הפרמטר היחיד שיש לכל המייעצים הוא כמובן ותמיד מה שניכתב...

מציעה...

שתפנה לבית משפט ותגביל את זמן שהותם בחו"ל ומטרת הביקור בחו"ל... אצלי בהסכם כתוב במפורש שיש אישור להוציא את הילדים מהארץ למטרת טיול בלבד ועד 21 יום, מעבר לכך יש צורך להשאיר ערבות. לא יודעת מה תדירות הנסיעות שלה... אם לעיתים קרובות ולמס' ימים רב... הייתי אפילו מבקשת את המשמורת לידיי... לא ניראה לי הגיוני שסבא וסבתא יגדלו אותם כשיש להם בארץ הורה זמין וכשיר.

כמה הבהרות

ראשית תודה למי שקרא מה שכתבתי (באמת קרא ולא עשה wishfull reading) וענה לעניין, אני לוקח לתשומת ליבי את כל מה שכתבתם. שנית, לשאלותיכם כנראה שהכעס שלה עלי (למרות האהבה החדשה שלה) מספיק גדול כדי שהיא לא תראה מה באמת חשוב לילדים. אני לתומי חושב שאין סיבה שהילדים יתגעגעו גם לאימא וגם לאבא, אבל כנראה העובדה שהם כל כך חשובים לי ושאני רוצה לבלות איתם כל רגע היא כלי להכאיב לי. אני מסייג, היא לא אישה רעה, היא אפילו אישה טובה, ואימא נהדרת, אבל כנראה שהיא לא מודעת להשלכות של מעשיה. כמובן שאני רוצה להגיע איתה להסכמה ואני מתכוון לשוחח איתה, אבל השאלות שלי נובעות מתוך ראיה שאולי היא לא תרצה להקשיב לי. ודבר אחרון לנשמות הטהורות והטובות שהפכו את השרשור שלי לשדה חיסול חשבונות, ושמיעצות לי להפסיק להתערב בחיי גרושתי. ממש לא מעניין אותי מה היא עושה ועם מי מעניין אותי מאוד כל דבר שישפיע על ילדיי ועל הקשר שלי איתם

אל תנסה לחשוב מה היא חושבת

תעשה מעשה ותיזום איתה שיחה על הענין. לא יודעת מה יש ביניכם,ולמה היא מעדיפה להשאיר את הילדים אצל הוריה ולא אצלך, אבל זה הזמן לשבת ולשוחח איתה כמו שני בוגרים. יכול להיות שגם היא חושבת שאתה חושב.... ונהיה קצר תיקשורתי ביניכם. תנסה, מה יכול להיות??

אז

ואם כך..זכותך כהורה לקבל את הילדים בזמן שהיא בנסיעה. בכלל לא משנה מה המטרה של הנסיעה. חושבת שרצוי היה להגיע להסכם שכל פעם שהיא בנסיעה (ואם זה היה למטרות עבודה?) הילדים אצלך ..וכבון ביקורים את הסבים. ולא להיפך. הייתי אומרת שאולי לא חשבה על זה..כי שם אולי נוח יותר..או שהם קרובים למקום המגורים והסביבה המוכרת שלהם.. אך אם לא כך המצב..הגיע הזמן שתשב עם גרושתך ותגיעו להסכם גם בעיניין הזה. תקשורת זה דבר ניפלא...

Ianp

New member
שואף...

בתור אפוטרופוס של ילדיך יש לך אחריות כבדה לשלומם, בריאותם ורווחתם. האחריות היומיומית ודאי מחולקת ביניכם כאשר לדבריך אצלה הדבר המעורפל הנקרא "משמורת" ולך הדבר המכונה בשם הגנאי "הסדרי ראיה". כאשר גרושתך לא נמצאת בארץ או איננה זמינה (INCAPACITATED) לילדים מכל סיבה שהיא, לא רואה כל סיבה שלא תיקח את הילדים אליך. מובן שכדאי לך להתייעץ בעו"ד לפני מהלך כזה אבל זה נראה לי הדבר הנכון, כמובן בהנחה שאין סיבה טובה להשאיר את הילדים אצל הסבא והסבתא במקום אצלך. הצעה חשובה ביותר שקיבלת להוציא צו עיכוב לילדים הכרחית במצב שאתה מתאר! (בהדגשה, צו עיכוב על הילדים ולא חלילה לגרושתך).

שוב תודה לכולכם על העצות הטובות

אני אנסה לדבר איתה אולי פנים אל פנים, מתוך ראיה של טובת הילדים הדברים יתבהרו

למעלה