זקוק לעצה !!

love55

New member
זקוק לעצה !!

בן 30+ 2, מבחינתי האהבה נגמרה והסברתי לה,אך היא לא מוכנה להתגרש ולא לשמוע על כך. מה אני יכול לעשות? מה יעזור לי במתן גט? לספר סיפורים ?

NOAMI4U

New member
אני מקווה לטובתך שיש לך סיבות

טובות יותר להתגרש מאשר " האהבה נגמרה " !! ולא בגלל שאני מצדד או לא מצדד בחיי נישואין . " אהבה" לא היתה בנישואיך מעולם משום שאין בכלל דבר כזה "אהבה" . " אהבה" היא "מציאות" מדומיינת היטב של הסובייקט ( שלך במקרה הזה ) ואשתך היתה אותה גברת שחלפה באותה עת על פניך וחטפה את התיק הרגשי שלך ( שאתה קורא לו "אהבה" ) על ראשה. באותה מידה זו יכולה היתה להיות כל אישה אחרת, העולה בקנה אחד עם רף המינימום של הארוס שלך !! לכן אל תתלה את הסיבות לרצון שלך להיפרד מאשתך ב" אהבה" הזויה שהסתימה. היא מעולם לא יכלה להיות שם. וכל "אהבה" חדשה שלך סופה גם היא לחלוף, כי היא סובייקטיבית לחלוטין " ונכונה" רק לזמנה !! אני מציע לך לבחון את המשך יחסיך עם אשתך ( או עם אחרת ) דרך דיון בסוגית " הזוגיות " שהיא ענין ממשי , ריאלי וארצי ולא בפאטה מורגאנה הקרויה "אהבה". דיון "בזוגיות " היא בחינת חיי היום-יום שלכם, ההוגנות, הישירות, הכנות, האמת, המין - כל זה ולא " אהבה" !!!

love55

New member
נ...

נשמע שלא מאמין באהבה בכלל הא? תתפלא אבל קיימת ובגדול ! מאיפה השלליות הזו??

למה ככה הגדולים

שואלים ושואלים ונורא מבלבלים לי את המח. הבט בשרשור שנינו מאמינים באהבה שהיא קיימת ובגדול ויש איזה מיסטר שקרא לך חסר תקנה משמע שאני חסרת תקנה גם כן אבל כיף לי.

נועמי..ילד חמוד של שימפנזה תעשייתית

שלנו... לא אהבו אותך? אין לך אהבה בחיים? לא שיחקו לך בגב? כפרע........כמה סוגריים, כמה מרכאות, כמה סימניי קריאה.. איזו נחיצות..איזו אסרטיביות.. איך אפשר שלא ללטף לך את הגב השעיר שלך? איך אפשר שלא ?..... ממש בבון מצוי :))...{אני מתאהבת בך משורה לשורה}

לא חייבים להגיב לו..יעלם לבד

זה טרול של החיים..כניראה גם מרצה לילדות שבסביבתו..את: דרך חייו של הטרול..ושם כל עולמו..

Kטלנית

New member
"להתגרש../images/Emo35.gifאו לא להתגרש../images/Emo35.gif "

זאת אמורה להיות השאלה
אני קוראת אותך קצר ענייני תמצתי ולוקה בחסר אתה בן 30 + 2 יש לך ילדים שהם בגילאים
אין צל של ספק וברור שבזוגיות שאנחנו חייבים לחשוב גם על עצמנו וחיי נשואים הם לא קלים ומצרכים הרבה שיתוף הערכה עבודת צוות וכ"ו וכמובן שהאהבה היא גם חלק מהמערכת הזוגית אבל- (הנה הוא בא) אם אתה בן 30 חשבון פשוט אומר שהילדים קטנים לעזוב בית רק כי אין אהבה (ועם כל הכבוד לאהבה ויש כבוד
) אם זאת הסיבה העיקרית נשמע לי דיי קטנוני כי הרבה זוגות חיים יחד ולא מאוהבים
הם חיים על ערכים יותר חזקים כגון: כבוד , שיתוף , הערכה , וכ"ו לי נראה שהאהבה היא הקש ששבר את גב הגמל כנראה שיש הרבה מעבר כי אין הגיון בזה יבת עם עצמך חשבת על זה לעומק...
האם חילוקי הדעות שלכם הם רק על זה
עשית את כל השיקולים בכובד ראש גם בנושא הילדים
|"להתגרש
או לא להתגרש
הרי בסוף זאת ההחלטה שלך , ורק שלך אם להשאר או ללכת ברגע שלסיבה "העיקרית" מתווסף גורמים נוספים כמו חוסר תקשורת מריבות מתח עצבים וכיוצא בזה אז אני בהחלט מסיכמה שאין טעם לדון ולדשדש בזה החלטת אתה רוצה להתגרש אז יאללה בלי הרבה קישקשתא לך תפתח תיק ברבנות ותגמור עם זה מה יותר פשוט מזה

ילדון

אחריי הילד הראשון...היא כבר לא מתקיימת, היא קיימת, היא ישנה היא חיה, אבל לא באותן העוצמות. הגעתם לשני...שם אמורים לככב: ההבנה, הרצון, הכבוד, שיתוף פעולה. אם בכל זאת הגעת להחלטה שזהו...נגמר לך. אל תאמר לה לשאתה לא אוהב אותה יותר, מותר לך לסלף ולשקר כאן. לפעמים, מותר לעגל פינות ואף רצוי...שקט תעשייתי :)) זה נקרא.

mandanah

New member
מניסיון חיים

אהבה היא לא סיבה להתחתן והעדרה היא לא סיבה להתגרש. מה שקובע זה מונח פשוט ושמו "חברות" שהיא השורה התחתונה של כימיה, תחומי עניין משותפים , חוש הומור, תפיסת עולם משותפת ופשוט כף להיות ביחד. אם יש את אז לא לוותר על זה אם אין אז שום דבר לא יחזיק את הנישואין.

מה שאני מרגישה...

לאחר שקראתי את מה שכתבו חברי הפורום לפני... כולם צודקים. אבל מה שנראה לי שניסית להגיד כשאמרת שאין אהבה - הוא בעצם - שאין חברות, ואין הבנה, ואין מטרות משותפות וכד' לפי שאר הדברים שנאמרו לפני. וחוץ מזה, אין המדובר על התאהבות, אלא על אהבה. ואהבה היא חברות עמוקה, וקבלה הדדית, כבוד ותשוקה, ואם אלו אינם בנישואין, אז אין בעצם נישואים, לא?

love55

New member
דורית

סוף סוף אחת שמבינה עניין! , צודקת ובגדול! אז יש ברירות ?

למעלה