זקוק לעצה...

zoi2000

New member
זקוק לעצה...

היי כמה שאלות לי אליכם: 1. אני מעוניין להתחיל ללמוד סלסה... אני יודע צעדים בסיסיים ביותר אבל הייתי מעוניין ללמוד כמו שצריך. אז ככה: אנחנו זוג בני 25 מהשרון ומעוניינים ללמוד סלסה במקום קטן ז"א 5 6 זוגות לא יותר משהו מכיר מקום כזה? והאם 25 זה גיל מאוחר להתחיל ללמוד סלסה?

salsa king

New member
אף פעם לא מאוחר להתחיל

אף אחד לא נולד רקדן כולנו התחלנו בשלב מסויים בחיינו באופן אישי , התחלתי לרקוד בגיל 26 וחצי

zoi2000

New member
ובקשר לבתי ספר?

ידוע לך על מקום כזה שמלמד בקטנות ולא בהמוניות?

בתי ספר באזור השרון:

סלסה לוקה יניב ילון ויש עוד כמה מדריכים שמלמדים באופן עצמאי (אלכס
) אז תראה, אני אישית ממליץ לך מהבתי ספר ללכת על סלסה לוקה ולדבר איתם על הנושא.. אני יודע שיש להם כמה קבוצות בארץ. בין היתר בכפ"ס שזה אמור להיות קרוב אליכם..(לא
) אז אם אתה מעוניין.. תיכנס לאתר הרשמי שלהם בלחיצה כאן

ועוד משהו קטן..

בקשר לסלסה לוקה- אני אישית למדתי איתם בקבוצה קטנה אצלנו במתנ"ס שנה שלמה ובזכותם (לרוב) אני יודע לרקוד

שלום../images/Emo13.gif

רק רציתי לחזק את מה שסלסה קינג אמר
שאף אחד לא נולד רקדן סלסה (חוץ מהקובנים כמובן
) ותמיד אפשר ללמוד סלסה כי לסלסה אין גיל
אז..

salsa king

New member
טל, הוא מחפש מקומות בסביבה שלך

תמליץ לו על מקומות כאלה סורי , אבל זה לא האזור שלי

Lechko

New member
כמה תשובות.

אז ככה, קודם כל... 25 הוא ממש לא גיל מאוחר. אמנם בפורום הזה במקרה החברה יותר צעירים, אך במועדונים (בת"א לפחות, סביבות 20-30 הוא הגיל הנורמלי לרקוד, כך ש25 הוא ממש לא מאוחר מדי. מבחינת מועדונים בשרון, יש כמה בתי ספר לסלסה שמלמדים, יש לך את המועדונים של יניב יילון שעליהם אני מניח שחברה אחרים יספרו לך כי אני לא כ"כ מתמצא, ונפתח עכשיו מקום חדש בגן שמואל: Smokaroma של סלסה לוקה (איפה שהמרכז המסחרי) שמלמדים כל יום שני החל משעה 9. לדעתי האישית, אם אתה מספיק קרוב, אני ממליץ לך לנסות ולהגיע לת"א, ממה שאני לפחות ראיתי, הקורסים וההדרכות יותר מקצועיות. (דעה אישית לגמרי! אני מדגיש). מבחינת הקבוצה... נסה לחפש באתר הזה: http://www.salsaloca.co.il/workshop.htm או אם קיים משהו מקביל אצל יניב יילון. אבל אני ממליץ לך לא להסגר בעניין כמות הזוגות בשיעור, פשוט תעבור בין כמה מועדונים עד שתמצא את המועדון שיספק לך את מה שאתה צריך. הצפיפות היא לא כ"כ נוראה בשיעורים ברוב המקומות. וכמובן! פרסומת לעצמי! חחח אם אתה גר באזור השרון, יום שבת, חוף גבעת אולגה, מסעדת השקיעה. יש מוזיקת סלסה (וגם ריקודים בתקווה :) ) הכניסה חופשית, ואתה מוזמן סתם לבוא לשבת ליד החוף, להסתכל על השקיעה ולהקשיב למוזיקה גם אם אתה לא רוקד. אלכס

Night-Girl

New member
המלצה אישית

תשקיעו בעצמכם, וסעו לת"א הרמה באיזור השרון תספיק לכם לחודשיים שלושה אח"כ תמצאו את עצמכם קצת יותר חסרי מעש...

zoi2000

New member
תודה רבה לכוווווווולם.......

הסיבה היא שאנחנו די במבוכה לרקוד ליד אנשים כשאנחנו עדיין לא יודעים את הצעדים :) בלי שום קשר לצפיפות אבל אני בטוח שזה יעבוד עם הזמן... בכל מקרה תודה רבה לכולכם :)

עוד משהו../images/Emo13.gif

הרבה אנשים חושבים ככה לפני שהם מגיעים למועדון אבל כשמגיעים לשם נכנסים לאווירה ורואים שיש הרבה אנשים וכל אחד ברמה שונה וזה ממש עוזר
אז אל תדאגו, יהיה בסיידר

zoi2000

New member
כן אבל בכל זאת...

לא מלמדים במועדונים מהצעד הראשון ואנחנו זקוקים להדרכה ממש מההתחלה... אז זה יהיה קצת לא לעניין ;) לא?

ch_devil

New member
קודם כל...

במועדונים כן מלמדים מהצעד הראשון, והייתי מציעה לכם אישית בתור מישהי שחרשה מספיק כמעט את כל המקומות שיש באזור השרון+ת"א, בבי"ס לסלסה של יניב ילון המדיכים והאוירה מעולים בד"כ להתחלה. מהר מאד (אם אכן תתחילו שם) אתם תגלו שאאמנם נחמד להתחיל שם, אבל אין הרבה לאן להתקדם... חוצמזה שאצלו באמת אולי תרגישו קצת מבוגרים, אלא אם תגיעו לערב של קהל קצת יותר מבוגר בימי שני ברוטב סלסה. אחרי שתתקדמו קצת יותר, הייתי מציעה לכם להגיע לת"א. ומילת אזהרה- אל תבהלו מהפוזה! הרבה מהרקדנים שמראים הרבה מאד פוזה הם לא כאלה שראויים לכך. אבל למתחילים קשה לראות מי באמת ראוי ומי לא. מצטערת על המגילה... בהצלחה!

../images/Emo45.gif

תראו, אני אישית לא מת על ההדרכה של יניב ילון כי יש דברים נורא חשובים שרוב המדריכים שם לא מלמדים כמו.. הובלה
ואילו דברים נורא חשובים שבונים את הריקוד ובלעדי זה זה יהיה נורא קשה (גם לרקוד, גם לשלב וריאציות וגם קשה לבחורה). *בסה"כ אנחנו מייעצים לכם ואתם אילו שבסוף תחליטו
אגב - באסקייפ (כל שבת בנתניה של יניב ילון) יש יותר גדולים מ-25 לא רק ברוטב בימי שני

CuteBoy29

New member
למתחילים ביותר אני ממליץ על הפוקוס

אני בן 29 והתחלתי לפני חצי שנה גם כן חסר כל בסיס, ואני ממליץ בחום ללמוד בפוקוס בת"א (רח' אינשטיין ע"י אוניברסיטת ת"א). יש לימודים 3 פעמים בשבוע, למתחילים מהצעד הראשון. הם מלמדים די טוב. אם אתם זוג קבוע אז זה טוב כי שניכם תתרגלו ותתקדמו באותו קצב ביחד. בהצלחה!

למעלה