זקוק לעצה

לא ...

כי התגובה שלך היה גזענית. גם השורה השניה שנמחקה מהתגובה השניה שלך (שלא נמחקה) היתה קצת בוטה. השואל שאל שאלה לגיטימית שמציקה לו, השתמש בלשון די סבירה, ולא נראה לי הכרחי למחוק אותה. דווקא את ואלון בחרתם להשתמש בשפה שלדעתי היא גזענית ולא ראויה.

גינגית1.

New member
התגובה שלי היתה גזענית?

קרא היטב את התגובה שלי שנמחקה ואולי תבין שאני נ ג ד גזענות על כל המשתמע ממנה. וזה שמחקת לי חלק מתגובתי השניה זה גם בסדר? ובנוסף נכנסת לתגובה שלי והוספת כוכבית ליד השם שלי (זאת אומרת שנכנסת בשם שלי להודעה שלי!) מן הראוי היה, לדעתי, שלא להתייחס כלל לשאלתו של האדון או לרמוז לו, אתה כמנהל פורום ציבורי בתפוז שהוא פורטל נחשב ומכובד מאוד, שאין מקום לשאלות כגון אלה בפורום שלך. קצת מחשבה לא תזיק.

א ל ו ן פ

New member
לאבי ולמשה

לאבי-קודם כל אני שמח שסוף סוף אנחנו לא מסכימים-משה הוא לא "גזע" לכן מה שכתבתי לא יכול להיות גזענות. ההודעה של משה הקפיצה אותי לא בגללו אישית כי אני לא מכיר אותו אלא בגלל התופעה בכללה .למרות שאין זה נושא הפורום היחס במדינה לאתיופים מעורר חלחלה (וזו לא הפעם הראשונה בהיסטוריה של המדינה) אני הבנתי את הבעיה של משה שהוא לא יצר אותה (פעם זה היו המרוקאים אח"כ מפגרים,נשים מוכות וכו')וככה הפכנו למדינה של גטאות אני מקווה שבכך תם הויכוח שמקומו אכן אינו בפורום זה

זקוק לעצה

יש לי דירה שאני רוצה למכור . לא הייתי ער לעובדה אבל בבינין ובבנינים בשכונה נכנסו משפחות אתיופיות והמחיר מתדרדר. מה עושים? למכור ולברוח? או לחכות לזמנים אחרים אם בכלל.

לאיזה זמנים את חושב לחכות ... ../images/Emo35.gif

אם רק עכשיו שמת לב יתכן שכבר קצת מאוחר ... אבל אם המחיר ממשיך להתדרדר אז למה לחכות?

זו עובדה

אף אחד לא רוצה לראות אפילו את הדירה כשרואה אתיופים באיזור. אין לי דבר נגד העדה הזו אבל כרגע אני בבעיה גדולה. שמעתי שברחובות היתה שכונה כזו שלאט לאט כולם ברחו ונותרו רק האתיופים.

זקוק לעצה

יתכן שכדאי לבדוק אפשרות להשכרת הדירה. אם היא מבוקשת ע"י אתיופים יתכן שאפשר לקבל תשואה גבוהה. מכירה היום של דירה כרורכה בהטבות בהתאם לרפורמה במיסוי ולהקלות במכירה והקלות נוספות ברכישת נכס חליפי. השאלה היא מה היא האלטרנטיבה היום לכסך ועל איזה סוגי השקעה אלטרנטיביים אתה בונה?

למעלה