זקוק לעצה

mcs26

New member
זקוק לעצה

גבר בן 41 חובב סקס מושבע מכור לאתרי סקס ולכל מה שקשור בסקס מודאג מכך שלאחרונה אני חש שזיקפתי כבר לא חזקה כפי שהיתה גם הסקס עם בת הזוג הקבועה כבר לא משהו וחש שהיא לא מגרה אותי איך אדע אם בעייתי היא מנטלית או נפשית, או שחלילה בעייה רפואית מי שיכול לייעץ מוזמן ליכתוב לי אפשר גם למייל [email protected]

*g99

New member
תראה,

בקשר לבעייתך עם בת זוגתך,אני מציעה לך לשוחח איתה באופן גלוי ולא להסתיר ממנה כלום.נסו לפתור ביחד את הבעיה. לגבי שאלתך על העניין הבריאותי,אתה יכול לפנות לרופא או להעלות לשידור בתוכנית הרדיו של פרופסור רפי קרסו כל יום שישי ב-fm 103 בין 15:00-13:00 בצהריים. אני מאזינה לפעמים לתוכנית שלו ואנשים ממש נעזרים בו,אני חושבת שגם אתה תוכל. בהצלחה,

never007

New member
אולי התעייף לו

תשמע, ככל שעושים את אותו דבר הרבה פעמים והרבה זמן אז ימאס והדבר נחשב כאילו משהו שיגרתי. לפי דעתי נמאס לו לעמוד כל הזמן, וזה בטח שבמחשבותיך על מה שאתה רואה, כאילו שאתה רואה דברים רגילים וכבר אין לך מה לחדש לעצמך. אני מציע לך להפחית מהדברים האלה (הכוונה לאתרי הסקס וכל מה שקשור בסקס) ולנסות להתמקד בחיי המין עם הבת זוג שלך. זה כמו אוכל, אם תהיה בחו"ל ותאכל רק JUNK FOOD כל הזמן אתה תהיה מת לחזור לארץ ולאכול מאוכל הבית. בהצלחה

Sefy

New member
...Too much of everything

You should try to take a break for awhile, and don´t expose yourself !!to any type of sex anymore, and maybe then you will enjoy it again

למעלה