זקוק לעצה כולם להכנס

זקוק לעצה כולם להכנס

נתקעתי במצב קשה ואני צריך את הצעתכם בנושא. אני גר עם חברה שלי שנה בת"א ואני הבן הזוג הראשון הרציני שלה והיום בערב היה לנו ויכוח ואני צריך שאתם תשפטו בעניין. ב2 בלילה התקשרה אליי בחורה שאני מכיר מהעבר והיה ביננו בעבר קטע של התחרמניות לא יותר מזה. הבחורה שאלה לשלומי ומה קורה איתי סיפרתי לה שאני גר בת"א עם חברה שלי בשתי שיחות הטלפון שהיו לנו לאחרונה היא שואלת אותי מתי אני בא לראות אותה. בשני השיחות טלפון חברה שלי הייתה נוכחת והיא נכנסה לסרטים רעים למה מתקשרת אליי בחורה ב2 בלילה. לא הסתרתי ממנה כלום וסיפרתי לה את כל מה שנאמר היא התחילה לעשות הצגות קינאה והיא מראה חשד אני חושב שהיא סתם קנאית אובססבית ואין לה במה לקנא מה דעתכם בנושא ? האם הקנאה שלה מוצדקת ? נועם

dvii

New member
תגובה

נראה שאתה שרוט רציני!!! יש לך חברה - שאתה אוהב, בשתים בלילה מתקשרת משהי מהעבר, מה נראה לך שהחברה שלך תשמח? ונניח שזה היה חבר שמתקשר בשעות כאלה גם זה נראה לך נורמאלי?! כמו כן, מה היה קורה אם המצב היה ההפך, האם היית נשאר עדיש?! בדוק עצמך!!!

sexystash

New member
סלח לי

אתה דפוק רציני, התגובה של קודמי שקרה לך שרוט ניסה להיות עדין איתך. אני אישית הייתי מתביישת לשאול כזאת שאלה, כאילו שאתה לא יודע את התשובה בעצמך. מה אתה מנסה להתחסד אז הגעת לפורום של אגו, לשאול את השאלה במטרה שאולי תמצא פה דפוקים כמוך שיענו לך "לא גבר, אתה צודק". אז קבל "לא גבר אתה צודק," ותן לי את הטלפון של חברה שלך, שאוכל לומר לה שהיא מבזבזת את זמנה וחבל, חיים רק פעם אחת.

Stranger or Not

New member
אתה צודק

ברור שאתה צודק היא סתם מקנאה. אין מצב בעולם שאתה תעשה משהו או שתיפגש אם הבחורה, ברור שהבהרת לבחורה מהעבר שאין צ'אנס שתיפגשו ואין מצב שתיבגוד בחברה שלך. קנאה מיותרת. אם אתה שואל אותי ברור שאתה סתום, אחרת אין לי הסבר אחר לשאלה שלך. קבל סיטואציה ותגיד לי מה דעתך: חברה שלך מקבלת טלפון ב23:00 בלילה מה שלומך? מה המצב? מה קורה? היא מספרת לך על השיחה(אחרי ששאלת) ומספרת שהיא סיפרה עלייך ועל הקשר בינכם והכל. אחרי יומיים טלפון 22:00 הבחור שוב מתקשר: מה קורה? אולי תיקפצו לבקר? שוב אתה שואל והיא מספרת לך על ההזמנה. תספר לי מה הרגשתך ומתי אתה קופץ על ההזמנה והולך איתה לבקר את הבחור.

beozz

New member
עצה../images/Emo50.gif

אני לא הולך לישפות אותכא אים אתה בסדר אולא אבל קינא אובססבית זה מחלה כמו כל מחלה ,מחר היא גם תגידלכא עים מי לדבר ועים מי לא, כך זה שיש קינא

למעלה