זקוק לעזרתכם.

anonymous2

New member
זקוק לעזרתכם.

שלום לכולם. אני נשוי טרי כחצי שנה ונמצא עם זוגתי כשמונה שנים. הנישואים נערכו בחופזה בשל סיבות שאינן תלויות ךלךוטין בנו(לו ילדים). יש לנו בעיה שהחריפה בשנים האחרונות של חוסר התאמה מינית. זה החל בפטריה שיש לבת זוגי בנרתיק ועל אף הבטחות חוזרות ונשנות לגשת לרופא ולנסות לטפל בפטריה היא אינה עושה כן, כך שאלמנט החדירה אינו נעים לה ולעיתים אף כואב ואף לי הוא איננו נעים, התחושה איננה נוחה. נוצר מצב בו המין הפך לשולי בחיי זוגתי ואילו בעיני הוא חשוב ביותר. מה שמוביל אותי למחשבות בגידה ופרידה. אני מאמין שלהיות סקסי זה חלק ממה שמגדיר אותי הוויתור על מין טוב נראה לי כסוף העולם, וויתור על מה שאני. בת זוגי לעומת זאת איננה רואה את הדברים כך. החלטתי להגיש אולטימטום, טיפול זוגי או פרידה מיידית. אני לא חושב שהבעיה היא בעיה מינית אני חושב שזוהי בעייה של יחס אחד לצרכי השני. אני זקוק למטפל או מטפלת טובים האם מישהו התנסה ויכול להמליץ האם למישהו יש עצה שיכולה לעזור. לאחר כל כך הרבה שנים אני לא רוצה לוותר ומצד שני אני מעוניין להמשיך לחיות. אני כבן שלושים ובת זוגי 28. תודה

seeyou

New member
../images/Emo132.gif-"החלטתי להגיש אולטימטום"?

...."החלטתי להגיש אולטימטום"... למה לא לגשת לרופא ולטפל בבעיה של הפטריה? אם המצב זה כמו שאתה מתאר:"ולעיתים אף כואב ואף לי הוא איננו נעים, התחושה איננה נוחה. "...אתה מצפה למין טוב?

anonymous2

New member
זה בדיוק העיניין, זוגתי מבטיחה לגשת

זה בדיוק העיניין, זוגתי מבטיחה לגשת לרופא אך לעולם לא עושה זאת ואני מדבר על תקופה של שנתיים שלוש. לטענתה לפני כעשור היה לה אותו הדבר ולא הצליחו לעזור לה, אז אין טעם לנסות עכשיו.

למעלה