זקוק לעזרתכם!

איילגד

New member
זקוק לעזרתכם!

שלום רב,
בימים אלה אני עמל על התזה שלי במסגרת תואר שני בעבודה סוציאלית בנושא קבלת החלטות של הורים בנושא חיסוני ילדיהם.
אני זקוק להורים לילדים בגילאים 0-18. אשמח אם תוכלו להקדיש 5 דקות מזמנכם לענות על השאלון בקישור זה

כמו כן, אשמח אם תעבירו את הקישור למכרים שלכם העונים לקריטריון!
תודה רבה!
אייל גינוסר-דוד

איבדת אותי בבקשה לתעודת זהות

הקטע של לבקש ראשי תיבות של החתימה בשביל האישור - הצחיק אותי אבל כתבתי שתי אותיות אקראיות

הבקשה לכתוב ספרות מהתעודת זהות - זה כבר מוגזם

בשביל מה בדיוק אתה צריך את זה?

BrightEye

New member
צודקת
אם כותבים אמת

ראשי תיבות של השם, וסוף של תעודת זהות -אפשר להצליב אחר כך נתונים.

איילגד

New member
היי

זה ממש לא ניסיון הונאה, אלא פשוט דרך בשבילנו להבדיל בין הטפסים (יכולים להיות הרבה א.א. לצורך העניין) ולוודא שאין כפילויות. מבחינתי שיהיה 3 ספרות אחרונות של ת.ז...איך בדיוק אני יכול להצליב ולדעת מי מילא את הטופס? אולי אם הייתי מכיר אותו מלפני. אבל לא משנה...
תודה על הניסיון בכל מקרה.
אייל

זו מתודלוגית המחקרים אצלכם?

איזה כפילויות אתה מנסה למנוע? חשש שאותו אדם יענה לכם פעמיים, בטעות?

ואת מה אתה הולך להצלבי עם מה?

איילגד

New member
כן

אכן. יכול להיות שאותו אדם יענה פעמיים. ובכלל זה למען סדר (מבחינתי זה כמו 1,2,3,4,5,6. בסוף זה מסתדר בתוכנה לסדר של 1-300). למען הסר ספק, אני בכלל לא מסתכל על 4 הספרות האחרונות למעט אם אני חושב שאולי יש כפילות ואז אני מנסה לראות אם אלו אותם ראשי תיבות (שהם בכלל עבור הסכמה להשתתפות במחקר).

BrightEye

New member
את זה אתה יכול להגיד ואולי זה נכון אבל

אתה לא יכול להגיד באותה נשימה שזה אנונימי (והסברתי בהודעה נוספת).
אם אתה רוצה למנוע כפילות תחשוב על משהו אחר.

BrightEye

New member
לגבי ההצלבה אני כתבתי- שאנונימי זה כבר לא

אם יש לך נתונים שלא בעיה להשיג אותם של מרשם האוכלוסין (יש לי את הקובץ מחיפוש באינטרנט). את יכולה להצליב שנת לידה, אותיות של שם ומספר של ת.ז ולהגיע אל מי הבן אדם יחסית בקלות.
אז אנונימי זה כבר לא.

איילגד

New member
אוקיי, תודה

זה עדיין אנונימי. 4 ספרות אחרונות של תעודת זהות (המכילה 9 ספרות) לא מגלה את זהותו של האדם. גם לא ראשי תיבות.
בכל זאת, תודה למי שניסה ו/או מילא!
אייל

למעלה