זקוק לעזרתכם-דחוף..........

עציון

New member
זקוק לעזרתכם-דחוף..........

הלילה פרצו לדירה וגנבו מפתחות האוטו ואת האוטו. כפרה על המאזדה. אבל ברכב היו 42 דיסקים שהבן אירגן לפלוגה וביום שני טילפן להזכיר לי להעביר אותם מהרכב לחדרו. שכחתי!!!!!! הלכו הדיסקים יחד עם האוטו. מה אני עושה? איך מודיעים לו?מה מסבירים?

לדעתי אפשרות אחת

הטוב ביותר להתנצל, כי אין כאן שום תירוץ. הילד אפילו התקשר להזכיר. רק את האמת. תלחץ עליו גם אם לא יסכים שיתן לך רשימת הדיסקים, קפוץ לחנות הדיסקים הקרובה ורכוש אותם.(גם אם היו צרובים).יתכן וחלקם נמצאים עדיין במחשב,אז צרוב לו אותם שוב. פייר ,לא מקנאה בך.הרגשה מאוד לא נעימה, אך אין מה לעשות.זה קורה ויכול לקרות לכל אחד ובנוסף לכך אין להשיב את מה שהיה. קשה לי להאמין,אבל אם תפרסם בעיתון המקומי בפנייה לגנבים ותגע בליבם אולי ישיבו את הדיסקים ? נו, אני נאיבית אולי. לי פרצו הבייתה גנבו ארנקים,ועוד .אחרי מספר ימים הגיעו ילדים קטנים עם כל כרטיסי האשראי ללא המזומנים שנמצאו בפארק עירוני. כך שאולי יש תקווה

סמדר בנ

New member
עציון

תבדוק עם הבן- אם הוא צרב 42 עותקים של קומפילציה כלשהי שנמצאת במחשב - אז פשוט רוץ לקנות חבילת דיסקים ריקים ותצרוב. מקווה שזה לא נגנב עם דיסק מקור. מסכימה עם האילתית - אין ברירה אלא להתוודא בכנות. באמת ביש מזל

Rainbow100

New member
הכי פשוט בעולם : אמור לו את האמת

אם הם היו צרובים מהמחשב, זה ודאי קיים איפושהו על המחשב. אם ניצרב מהמקור וגם הוא ניגנב,- קנה מקור חדש וחזור על התהליך. ספר לו בדיוק באותו אופן שסיפרת לנו.גם את התחושה שלך ש :"כפרה על המאזדה". הוא יבין. הוא יודע שלשכוח זה אנושי. לא רואה דרך אחרת. האמן לי שאני מבינה את הקושי שלך. אני יודעת זה ממש אבל ממש לא נעים. לאכזב את הילד. ובכל זאת אין לי ספק שהוא יבין אותך... אתה אבא שלו

לעציון-ולכל יושבי הבית הזה...

לא מקבלת לחלוטין את הגישה שלכם. מה זה כפרה על המאזדה עציון? עשרות אלפי שקלים אינם. זה הכאב האמיתי. נו אז קרה פנצר. גם הדיסקים ניגנבו מה לעשות. אתה רק בנאדם - שכחת - קורה!!! והילד הוא חלק ממה שקרה. לא רק ענין הדיסקים הוא ענינו.הייתי אומרת לו :"קרה לנו דבר לא נעים בכלל... האוטו ניגנב ובתוכו הדיסקים .אני מאוד עצוב. תציע לי מה אני יכול לעשות למענך? יתכן והתשובה תהיה - אבא עזוב בחייך לא חשוב. ניסתדר כבר איכשהוא. עציון - " והעיקר והעיקר - לא לפחד כלל!!!!"

אימשל2

New member
בגדול, מסכימה עם מעוז

מן הסתם עשרות אלפי השקלים יוחזרו על ידי הביטוח והדיסקים הלכו לבלי שוב. אבל, אתה אכן בן אדם ושכחת. מאמינה שיונתן יבין. אגב, אילתית, לא מאמינה שהגנבים מקלקיליה או מהסביבה, קוראים את העיתון המקומי.

סמדר בנ

New member
מעוז

בהנחה שהרכב מבוטח.... לא הלכו עשרות אלפי שקלים - יש כמובן אי נוחות אבל הביטוח משלם (אם הרכב לא במצב מעולה זה בד"כ אפילו משתלם מבחינה כלכלית...). הדיסקים לעומת זאת, ייתכן ולא ניתן לשחזר - לא ברור דיסקים של מה זה.

התכוונתי..

לא מקובלת עלי = חולקת עליכם פשוט דברי נכתבו בסערת רגשות. זה פעם שניה היום שפה כותבים דבר חמור. יותר מוקדם הבן של אשד שמתיסר שם בבסיס ועכיו האוטו של עציון. ניראה לי אושיקו צריך להחליף את המזוזה פה בבית הזה.

oshiko

New member
מטופל ...

כל יום בבוקר לפני שהפורום עולה יש תכנית אוטומטית שבודקת את כל המזוזות. זה פורום מלא אחריות.

oshiko

New member
אם יוני היה משרת כרגע ביו"ש

הייתי פשוט מפרסם בקשה לגנב לקפוץ 2 מטר מהבית, להקפיץ לו את הדיסקים, בתוספת דרישת שלום. עם החיזבאללה שבגיזרתו זה קצת יותר מסובך

עציון

New member
כן. צילצלתי ליהונתן וסיפרתי לו

שניגנב האוטו . התפרץ ושאל: והדיסקים? עניתי: נגנבו אף הם. מצטער. שכחתי להוציא אותם. היה שקט לשניות. נשבע שבאותם שניות רציתי שהאדמה תבלע אותי. שאיעלם. ואז הוא פרץ ב"צעקות" . צעקות שהיו למעשה קריאות שבר כמו על מת. הדיסקים נאספו בעמל כפיים. שיר לשיר. חלק שחוברו ע"י חלק מאנשי הפלוגה. נאלמתי. שטות הנובעת מעומס עבודה של סוף שנה. לא נתתי את הדעת מספיק לבקשה פשוטה . כל כך פשוטה.

Rainbow100

New member
התגובה שלו היתה ספונטאנית וצפויה.

יקח לו יום, יומיים, שלושה לבסוף ירגע. ירגע ויבין שזה מה יש, ושדיסקים זה מסוג הדברים שאפשר לאסוף שוב שיר לשיר. ירגע ויבין שבחיים צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות. אין מה לעשות, לא מכירה במציאות שיש כפתור של "הקודם" כמו במחשב. לפעמים מתפספסים לנו דברים,- אתה רק בנאדם. הוא ירגע.

אימשל2

New member
אם כל הכאב והצער של יונתן

איך אומרים, שיהיה כפרת עוונות. נראה לי שלאור החדשות שדווחת עליהן אתמול, זה לא יזיק לשלם איזה מס. אני מבינה את הכאב והצער שלך. משוכנעת שגם אני הייתי מרגישה כך באותה סיטואציה. אבל, אתה ובמיוחד הוא, חייבים לקחת את זה בפרופורציות. גם את המכונית וגם את הדיסקים. שלעולם לא תדעו צער גדול מזה.

oshiko

New member
עציון, לעודד קצת את רוחך המבואסה

ארץ נהדרת בדיוק טיפלו במכת גניבת המכוניות אתה רוצה אוטו שילך בחזרה? כמה מישלם? תיראה, יש בו דיסק משו משו

judyb

New member
דעתי היא

שאם הדיסקים נצרבו על ידי בנך, מין הסתם השירים עדיין נמצאים במחשב , על אחת כמה וכמה שהם, כמו שאמרת "נאספו בעמל כפיים, שיר לשיר- חלק שחוברו ע"י חלק מאנשי הפלוגה". תבדוק עם הבן אחרי שהוא ירגע, באם השירים עדיין במחשב -אני מתנדבת לצרוב לך את כל כמות הדיסקים, באם זה יעזור. ג'ודי

למעלה