זקוק לעזרה...

photo op

New member
זקוק לעזרה...

גיליתי עכשיו שיש לי פנצ'ר בגלגל אחורי. די ברור לי שעכשיו (שבת) אין לי כל כך מה לעשות בנידון, אבל רציתי בכל זאת לשאול אתכם מה עושים במקרה כזה? יש איזו דרך להגיע לפנצ'ריה בלי גרירה? חוץ מזה, מישהו מכיר אולי פנצ'ריה באזור הבורסה בר"ג? אשמח לקבל תשובות. תודה ושבת שלום.

yohaim2

New member
יש אולי דרך לעזור לך

אתה צריך מה שנקרא "פאסט". זה מעין קצף שמגיע בבקבוק עם פקק לחיץ. ממלאים איתו את הגלגל,וזה מאפשר לך להגיע בנסיעה עד המוסך/פנצ'ר מאכר. שים לב: פאסט למכוניות אינו מתאים גם לקטנועים! יש לרכוש פאסט מיוחד לקטנועים. אולי באוטו דיפו/הום סנטר יש. בהצלחה, יוחאי.

oripet

New member
למה פאסט למכוניות לא טוב../images/Emo35.gif

יש הבדל בסוג החומר?

yohaim2

New member
זה מה שאומר המוסכניק שלי

ולראייה,הוא אמר לי לקרוא את מה שכתוב על בקבוק הפאסט הסטנדרטי שלי,שם כתוב בבירור:"אינו מתאים לאופניים או אופנועים". הוא הסביר לי,שהפאסט הרגיל הופך לנוזל בתוך צמיגי הקטנוע,ואף הראה לי זוג על הצמיג שלי. קניתי אצלו פאסט מיוחד לקטנועים,שעולה 35 ש"ח לפני מע"מ. במוסך שלי יקרנים,כך שיכול להיות שאפשר למצוא את זה קצת יותר בזול. לרוע מזלי,אצלי הפנצ'ר היה בצד הצמיג,כך שהיה עלי להחליפו לחדש. מקווה שאצל פותח השרשור המצב שונה. בכל מקרה,דווח לנו מה נסגר בסוף עם הפנצ'ר. להתראות, יוחאי.

בועז בר

New member
שתי אפשרויות:

1. לפרק את הגלגל ולקחת אותו לפנצ'ריה. ככה גם התיקון יעלה הרבה פחות. 2. אם אתה מזהה את החור, אתה יכול להבריג לתוכו בורג ולנפח עם משאבת אופניים, ולרכב בזהירות לפנצ'ריה. 3. לדחוף ברגל עד ליצירה 12

dan5677

New member
שים לב!

אני לא יודע איזה קטנוע יש לך אבל פאסט תופס רק אם יש לך צמיג טיובלס

אבן חצץ

New member
ללכת ברגל

+ לפמפם כל הזמן אם המצערת (כשאתה לא עליו כמובן), כדי שהקטנוע יקח את עצמו, ראיתי מישהו עושה את זה באיילון.

למעלה