זקוק לעזרה!

de real thing

New member
זקוק לעזרה!

היי אנשים.. ליפניי שלושה שבועות התחלתי דיאטה.. אחריי הרבה מאוד זמן שאיתעלמתי מעודף המישקל וכאילו "קיבלתי את עצמי" עכשיו אני עושה כל לילה הליכה ובצהריים מישקולות.. מבחינת תזונה אני עומד על ארוחה אחת ביום! נגיד מקרוני ותוספת.. או פירה וכאלה.. ארוחה אחת טובה ביום וזהו בלילה שוקו או משו.. עכשיו בשבוע האחרון זה פשוט סיוט אני לא ניכנס בכלל לשירותים! הגוף פשוט לא מפרק את המזון! לכחתי פעם אחת כדור ורוד כזה ששכנה הביאה לי והוא עשה לי שילשולים אבל אני ממש לא רוצה ליחיות על כדורים.. אף פעם לא הייתה לי בעיה של חילוף חומרים ואני ממש לא יודע מה לעשות.. מקווה שתעזרו לי! תודה מראש

ליל 2

New member
לא עושים דיאטה כזאת - אסור

יש לפנות בדחיפות לדיאטנית ולקבוע אם בכל צריך דיאטה ואיזו דיאטה לעשות ובינתיים עד אז .... להוסיף לתפריט הרבה ירקות לשתות לפחות 8 כוסות מים ולהגדיל את כמות הקלוריות הכללית כי איך שזה נראה כרגע המצב שלך לא מעודד ולא מבטיח תוצאות טובות לטווח ארוך ליל

ליל 2

New member
לא עושים דיאטה כזאת - אסור

יש לפנות בדחיפות לדיאטנית ולקבוע אם בכל צריך דיאטה ואיזו דיאטה לעשות ובינתיים עד אז .... להוסיף לתפריט הרבה ירקות לשתות לפחות 8 כוסות מים ולהגדיל את כמות הקלוריות הכללית כי איך שזה נראה כרגע המצב שלך לא מעודד ולא מבטיח תוצאות טובות לטווח ארוך ליל

de real thing

New member
תודה!

תודה רבה לך ליל.. האמת שהרבה הציעו לי להוסיף יותר ירק וזה מה שעשיתי אבל עדיין יש תבעיה הזאת.. וזה ממש מתסקל.. עד שקיבלתי את הרצון הזה לעשות וירדתי יפה 6 קילו פיתאום צצות כל מיניי בעיות.. אם למישהו יש עוד טיפים ועצות אני אשמח לישמוע! תודה!

אתה חייב מינימום 1200 קל' ביום

מומלץ לחלק את הארוחות על פני כל היום תוסיף ירקות, מנת שומן ותתייעץ עם מישהו מקצועי. ו.. אל תיגע במשלשלים

עצירות

חשוב להבין- למרות שאתה אוכל ארוחה אחת ביום- הגוף שלך מפרק אותו מצויין. אלא שהשינוי המהותי שעשית +ההרגל הלא נכון ובריא לאכול ארוחה אחת ביום כפי שאתה מתאר, גורמת לשינוי ביציאות- שמאד אופייני, ולכן אתה פתחת עצירות. מומלץ- לחזור לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום כולל ירקות חיים ו2-3 מנות פרי במשך היום + שתית מים מרובה ע"מ להסדיר את היציאות שלך. ונא להרגע- אין לך (עדיין ) שום שינוי בחילוף החומרים.

de real thing

New member
תודה רבה לכם!

אני אכח את זה לצומת ליבי .. הבעיה שאני רוצה ליראות תוצאות מהר ואני ממש לא יכול לחקות יותר מידיי זמן.. אבל אני מקווה שאני יתגבר על זה ויהיה בסדר.. תודה רבה !

למעלה