זקוק לעזרה

gato24

New member
זקוק לעזרה

שלום לכל חברות הפורום אני זקוק לחוות דעתכן הנשית. יש לי חברה כבר שנה וחצי הבעיה שלי היא שברגעים אינטימים חברתי מתנהגת בצורה מוזרה שלא ראיתי אצל אף בחורה אחרת.היא מסרבת להתנשק איתי בתוקף אפילו שהתנשקנו בעבר בטענה שזה מגעיל אותה.ברגעים אינטימים היא מגבילה מאוד את המשחק המקדים ולא מרשה לי לענג אותה בשום צורה מלבד חדירה היא מצידה גם מסרבת לכל בקשה שלי.לדבריה היא אוהבת אותי מאוד וגם נמשכת אלי ואין לה הסבר להתנהגות הזו,היא גם אומרת שהסקס טוב והיא מצליחה להגיעה לאורגזמה בכל פעם אבל אני די מתוסכל ולא נהנה מהסקס. מה דעתכן

ToryMaster

New member
המ

לי זה נשמע כמו התנהגות של מישהי שמאוד לא בטוחה בגוף שלה ובעצמה, או של מישהי שעברה תקיפה מינית. זו התנהגות טיפוסית לשני המצבים האלו. דיברתם על זה כמו שצריך? ניסית לשאול מאיפה זה נובע?

gato24

New member
דיברנו

אני אוהב אותה ומאוד נמשך אליה אבל היא די לא מרגישה מושככת ומאוד חסרת ביטחון ביחס לגוף שלה,יש לכן רעיונות לפתרון?

איך היא מרגישה עם הסקס שלכם?

טוב לה? יכול מאוד להיות שגם לה לא טוב עם המצב הזה...אם היא לא מסוגלת לדבר איתך על זה או עם חברה קרובה, אולי כדאי שהיא תפנה לייעוץ. חבל להשאר שבויים בתוך התחושות הקשות האלה. אולי תפנה אותה,כשלב ראשון, אל הפורום?

ellulli

New member
חוסר בטחון בקשר לגוף שלה -

הבעיה היא גם שלך. לכן, אני מציעה לך לגרום לה להרגיש הכי בטוחה שאפשר עם הגוף שלה בכלליות, ובייחוד בסביבתך. תחמיא לה הרבה, תגע בה הרבה (ותתעקש) - תראה לה את האהבה הרגשית שלך מבחינה פיזית. פשוט תתן לה הרגשה שאתה אוהב אותה - אני בטוחה שזה יעזור. בנוסף, תהיה מאוד פתוח בנוגע לגוף שלך, זה יגרום לפתיחות אצלה.

ellulli

New member
כן הא? ../images/Emo6.gif

אבל אמרתי שיתעקש לגעת בה כי הוא אמר שהיא לא נותנת לו לגעת בה.. התכוונתי לא באופי של המגע, אלא במגע עצמו!!

זה עדיין לא נשמע לי כל כך טוב ../images/Emo13.gif

למה להתעקש? לא עדיף לתקשר, להיפתח בעדינות וברגישות, להיות קשובים זה לזו, לעשות טוב?

gato24

New member
אני לא יודע

היא אומרת שהיא מרוצה מהסקס ביננו ושהיא מאוד נהנית אבל אני יוצא מהמפגשים האינטימים די מתוסכל.לא יודע איך לפתור את זה

קמרש

New member
אם אתה מתוסכל - זה לא ילך ,

בטח שלא בעקשנות. או שתפנו לטיפול (או היא לבד ...), או שתפרדו כידידים (ולא כיזיזים...). חבל על התסכול שלך . אין ביניכם התאמה מינית , אפילו שהיא "מרוצה" מהסקס . הסיכוי לשיפור , קלוש .

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ראשית, נחמד לשמוע שאתה מתוסכל כי היא לא נהנית. יופי של רגישות! שנית, נשמע שיש לה קושי עם האינטימיות הזאת, עם המגע, עם הסיטואציה. הקושי יכול לנבוע מכל מיני סיבות וכדאי אולי להיעזר באדם נוסף כדי להגיע לדברים עצמם, זאת בהנחה שהיא מעוניינת בכך, שהיא רואה שיש לה בעיה כלשהי, בשיתוף פעולה ביניכם. בכל מקרה, הכל מתחיל מתקשורת. כמה שיותר כנה, פתוחה, אוהבת, כך תוכלו ביחד לפתור את זה. הבעיה היא לא הסקס, זה ברור לך, נכון?

למעלה