זקוק לעזרה...

jimmyhey1

New member
זקוק לעזרה...

שבת שלום לכולם! אני חדש בפורום וגם בכל העסק הזה של שימוש במחשב כדי לצייר. יש לי כמה שאלות שנראה לי שתוכלו לענות עליהן... נאמר לי שפוטושופ פחות מתאימה לציור ויותר מתאימה לעריכת תמונה...זה נכון?! אם כן, איזו תוכנה מתאימה לציור??? ניסיתי לצייר עם העכבר וזה היה פשוט מתסכל! כמה עולה עט גרפי(בינוני ,לא הכי טוב) ? יש אתרים שיוכלו לעזור לי ללמוד על התוכנות בלי לשלם המון כסף על ספר? בתודה מראש! יוסי

ll191

New member
תשובות

זה ממש לא נכון שפוטושופ פחות מתאימה לציור, אני אתן למטה לינק לאתר שיש בו ציורים שאת רובם ציירו/צבעו עם פוטושופ. חוץ מפוטושופ יש עוד תוכנות שמתאימות לציור כמו Painter ועוד כל מיני, חיפוש בגוגל יניב לך תוצאות רבות. בקשר למדריכים, יש המון אתרים עם המון מדריכים שקל מאוד ומומלץ גם ללמוד מהם. אני אתן איזה לינק למטה לאחד האתרים היותר גדולים. כדי למצוא מחירים של עט גרפי אתה יכול לנסות את האתרי השוואות מחירים, אני אוסיף גם לינק.

jimmyhey1

New member
תודה רבה,II191.. בנוסף....

רציתי לדעת אם יש למישהו עוד דברים להוסיף. כמו כן, יש לי בקשה ממנהל הפורום: אם אפשר ליצור הודעה "קבועה" שבה אנשים יוכלו להוסיף טיפים וטיקים כאן בתוך הפורום??? זה ממש יעזור לחבר'ה חדשים כמוני.

למעלה