זקוק לעזרה

a1120

New member
זקוק לעזרה

נכנסתי לסחרור רע מאד עקב שינוי מקצועי בעבודה לא יכול לסובב את הגלגל אחורה אבל גם כמעט ולא יכול להתמודד עם המציאות החדשה. כנראה שהתפקיד לא בשבילי כבר כמה חודשים בדיכאון + מטופל מחפש המלצה על מאמן אישי עם הכשרה בתרפיה פסיכולוגית תודה

bridges

New member
מה המטרה שלך באימון?

שלום רב וברוך הבא לפורום, אנחנו לא ממליצים על מאמנים אישיים בפורום (אם אתה מעוניין לקבל המלצות במסרים אנא כתוב זאת במפורש). אני רוצה להבין משהו שאולי יעזור לך למקד את רצונך באימון: אני מבין שאתה כרגע בטיפול בנושא דיכאון ואתה מתכוון להמשיך בטיפול הזה, האם אני צודק? כלומר, מדובר על אימון במקביל לטיפול. מה המטרה שלך באימון? מה אתה רוצה להשיג בתהליך האימוני? רונן

matyt

New member
תפיסות יוצרות מציאות

השאלה היא תחת אלו תפיסות יצרת עבורך מציאות כמו זו שאתה חי בה, ומה יבטיח את השינוי בעבודה הבאה שתבחר לעצמך, אם אינך עושה שינוי בתפיסות שהובילו אותך לעבודתך הנוכחית. אני במקומך היית חוקר את התפיסות שלי לאור המציאות הקיימת ועובדת על שינוי התפיסות כבסיס לשינוי המציאות. בברכה

יודה ב

New member
זקוקה לעזרה

שלום לך, העזרה אותה אתה מבקש היא בהסתגלות לתפקיד החדש בעבודה? או כדי לעזור לך לעשות שינוי אחר? אתה צריך להגדיר את המטרה בטרם נוכל לעזור לך. המלצתי ברגע זה לא להיחפז ומסקנות כמו כנראה שהתפקיד לא בשבילי. חשב במקום זה על מה יש לי, שיכול לאפשר לי לעשות את התפקיד כהלכה? מה אני צריך עוד לחזק כדי לעשות את התפקיד?

לסובב

לA1120 היקר. מעבר ושינוי של קריירה הוא שינוי מהותי בעיקר מכיוון שאחנו רוב שעות היום שם ולכן חשוב שהיא תהיה משהו שאתה מתחבר אליו ואפילו אוהב , חפש בעצמך את התכונות והמאפיינים שלך וגלה מה אתה אוהב ורוצה לעשות ובשיתוף עם המטפלת שלך תנסה להיתקדם אל מציאת הקריירה שלך. העולם הוא מורכב אבל גם יפה ויש אנשים טובים שרוצים ואוהבים לעזור צריך רק לתת לתחושות שלך לעזור לך להחליט. שולחת לך הרבה עוצמה ושמחה שבת שלום

למעלה