זקוק לעזרה JAVA

זקוק לעזרה JAVA

אהלן חבר'ה! אני כותב בשפת ג'אווה על סביבת עבודה ECLIPSE מהגרסאות החדשות. בכל פעם שאני מנסה ללחוץ על OPEN FILE, ולייבא את אחת התכניות שכתבתי הנמצאות על המחשב, הוא אכן מייבא לי אותה, אך מסרב בכל תוקף להעביר אותה קומפילציה. ההודעה שאני מקבל: UNABLE TO LAUNCH. מה עושים?? איך נפתרים מההודעה המעצבנת הזאת, ומקמפלים תכנית בצורה נורמלית??? HELPPP תודה לכל העוזרים :)

user32

Well-known member
מנהל
זה לא בדיוק המקום אבל בכל זאת

1. קודם כל תפתח פרוייקט חדש באקליפס ע"י file->new rpoject. הפרוייקט צריך להיות מסוג Java program 2. או שתעשה new file ותיצור קובץ java חדש לתוכו תעתיק את הקוד. אפשרות שנייה זה להעתיק פיזית את הקובץ לתקיית הפרוייקט ואז לעשות refresh לאקליפס. האפשרות הכי שפוייה זה בטוח לגרור את הקובץ java מתוך חלון סייר (file explorer) לתוך האקליפס תחת הdefault package נ.ב: שים לב שמומלץ תמיד לפתוח package ולעבוד תחתיו למרות שניתן לעבוד עם הdefault בלבד. 4. כדי להריץ תבחר Run->open run dialog וזה יתן לך לצור סביבת הרצה. 5. צור סביבה חדשה מסוג java application 6. וודא שהפרוייקט שלך מופיע וכך גם המחלקה שמכילה את הפונקציה הסטטית main (אקליפס יודע להציג לך רשימה רלוונטית אם צריך). 7. עכשיו כל פעם שתעשה run התוכנית תרוץ

למעלה