זקוק לעזרה קלה...

anibesin

New member
זקוק לעזרה קלה...

קשור ולא קשור לפורום.... אני זקוק לגלולות למניעת בחילה. עקב יציאה לספארי צלילה בסיני ורגישות של אשתי (שתחיה) להפלגה של 4 ימים. מי מכיר מי יודע? אגב - צלילות חוף כבר עשינו (שנינו עם למעלה מ-500 צלילות), וזו ההחלטה שלה לעלות על ספינה ל-4 ימים - אני רק מנסה לרכך את הסבל. תודה מראש...

שרקי..

New member
שתנסה ספרי קצר יותר לפני 4 ימים

חד או דו יומי ויש כדור פלאים שניקרא בונין רק שהוא לא נמכר בארץ רק בארה"ב מה שיש בארץ לא כל כך מתאים כי יש לי אלמנט מרדים או מטשטשט (דראמאמין הממולץ או טראבאמין הפחות מומלץ) פראמין לא יעיל לבחילות כתוצאה ממחלת תנועה היו פעם גם מדבקות של סקופלאמין לא יעיל לצוללים שכל היום צוללים אחרי כרלואים

anibesin

New member
ניסתה...

עשתה ספארי, ולמעשה את כל קורס הצלילה שלה באיי הבהמה - מסירה... היא אוהבת לצלול ושונאת את ההפלגה. מכיוון שהיא בעצמה אמריקאית והוריה גרים שם, אשמח לקבל יותר פרטים לגבי הבונין הזה. תודה שוב.

שרקי..

New member
הרי לך לינק לעצלנים - בונין

בונין - http://www.insightpharma.com/bonine.aspx יש לקרוא את עלון הצרכן לפני השימוש

Ozidive

New member
עדיף הומאופטי

תרופות כימיות : "דראמאמין" או "טראבאמין" (יש לקרא היטב את תופעות הלוואי והאזהרות). יש כדור הומאופטי ללא תופעות לוואי בשם "COCCULINE" והוא עדיף לצוללנים. כמובן לקרא היטב את ההוראות שימוש. בהצלחה

שרקי..

New member
תרופות OTC הומאופטיות לא עובדות

פשוט יש להתאים את התרופה למטופל.. ראה פרומי ההומאופטיה ובכלל הנושא של מים שהינם בעלי "זיכרון כימי" שנוי במחלוקת מדעית וכל נושא ההמיאופטיה משולל כעת יסוד מדעי.

Ozidive

New member
אל תטעה את הקוראים תבדוק אותה לפני

שאתה נכנס לדיון פילוסופי. זו תרופה מעולה ונמכרת בכל בית מרקחת רגיל ביותר. יתרונה שהיא יותר מתאימה לצוללנים עקב תופעות לוואי שיש לתרופות שהוזכרו לעייל. לי אין שום פרטנציות הומאופטיות ולכן מה שחשוב אם זה תקין ואם זה עוזר.

ilanbt

New member
בדקתי בעת החציה לGBR

ואכן לא עובדות כל מי שלקח אותן ולא את התרופות הכימיות הרגילות הקיא את נשמתו.

גרזנית

New member
יש "בנק" לחברים פה של בונין

אני אישית אבדוק האם נשארו לי כדורים בתוקף. תבקש כאן בהודעה מבעלי הסטוקים למכור לך מס כדורים לצורך ההפלגה הבונין עוזר כמעט לכל המיקרים של מחלת ים.

anibesin

New member
תבורכו כולכם.

עזרתם מאד. אני כבר בקשר עם אמא שלה ב-skype, היא מכירה את התרופה ושולחת אותה בחבילה שממילא יוצאת עוד מעט. מסתבר שיש עוד מקרים של רגישות במשפחה - ואם הייתי שואל אותה קודם (אמריקאית - פולניה) אז היא מזמן הייתה אומרת לי שזו התרופה הכי טובה, עם הכי מעט תופעות לוואי, ובטח שהיא כבר שולחת וכו'... אז שוב תודה לכולם.

sefin

New member
גלולות...

כנס לסופר פארם. יש להם שני סוגים אחד הומואופטי שעולה באיזור ה - 50 ש"ח. והשני רגיל שעולה 15 ש"ח. לפני חודש הייתי בסאפרי כזה ולא הייתי זקוק לגלולות. אבל כמובן לא כדאי לקחת סיכון.

שרקי..

New member
כנס איזה כנס פיספתי ?

וואלה מארגני הכנסים וסימנרים האלה....

אחרי 1000 צלילות עם מחלת ים חמורה

וגם אחרי שהמלצתי לעשרות אנשים שנסעו דרכי עד היום זה עבד כדור בשם דרממין לצערי אין אותו בארץ רק בארה"ב (בכל סופר) אבל בארץ יש כדור אחר שהוא נאותם מריכיבים רק פי שניים יותר חזק שנקרא טרבמין (ללא מרשם בכל בית מרקחת) הטריק !!!! ויש כזה חייבים לאכול עם לקיחת הכדור אחרת הוא לא עובד וחייבים לאכול רק פחמימות פשוטות לחם בסקויטים ופלה טוסט או דומים ללא שום פירות ולא מוצרי חלב אם אתה משיג דרממין אז לקחת חצי כדור מיד שקמים וחצי כדור בארוחת צהרים וכדור שלם אחרי ארוחת ערב אם אתה משיג רק את הכדור הישראלי טרבמין אז חצי מהכמות שרשמתי כי אחרת ישנים כל הזמן תמסור לאשתך שלא תוותר אני צללתי עם הכדורים בהרבה מקומות בעולם ממש אין בחילה ואם יש לכם הפלגה ארוכה מוקדם מאד בבוקר ותבקש מהקפטן להעיר אותה כאשר הוא קם ולקחת מיד כדור שלא יקרה שהיא קמה כבר עם בחילה כי אז אין לה שום סיכוי שזה יעבור כל היום. להמנע מפירות ומוצרי חלב לגמרי כי הם ממש מקלקלים את פעולת הכדור ספארי אחלה שיהיה

giladshay

New member
הטרבמין והגונדולה של שוקרון

סיפור מבית היוצר של הגל"ש: באותו לילה מפורסם, בו יצאנו בחצות מחוף החותרים, לקחתי ת'כדור הנ"ל. לאחר מס' דקות הפלגה אמרתי שאני רוצה לפרוש לתנומה קלה בחרטום. התעוררתי כששמעתי את גלי החוף. מסתבר שכבר בוקר, השמש זורחת, ונגמרה הצלילה. שוקרון אומר שנחרתי טוב מאד.

yud4dive

New member
טרבאמין אחד בבוקר כשעה לפני הצלילה.

או לפני ההפלגה (אים מסירה). (באמת רצוי לאכול משהו קליל לפני) אותי הטראבמין לא מרדים.

למעלה