זקוק לעזרה דחופה

זקוק לעזרה דחופה

המטפלת של אימי נסעה והמשרד לא מצא לנו מחליפה אף שהודעתי להם חודש מראש. אני ואחי מטפלים באימי בתורנויות אך לא עומדים בזה. אנו עובדים במקביל על אישפוזה במוסד אך כידוע לכם זה לוקח זמן ואין לנו. אנו זקוקים למטפלת לאימי בחולון באופן דחוף. בנוסף לכול כל המשרדים לא עובדים עד יום ראשון. אם יש למישהו איך לעזור לנו כרגע אודה מאוד. מטפלת זרה או לא. השפה לא משנה. אשמח לקבל כל עזרה במסר. תודה

נתקלנו במצב דומה לא מזמן

ואני יכולה להמליץ לך בחום להכניס את אמא לבית אבות טוב. אז נכון שלוקח זמן להוציא קוד וכנראה שאין לכם סכומי עתק לשלם, אבל אתה יכול לפנות לעו"ס כדי שתעזור לכם עם זה ותוכלו להכניס את אמא לבית אבות בתשלום כפי שתחוייבו על פי חוק רטרואקטיבית. די לעריצות של העובדים הזרים.

yekantalisa

New member
רענן - שלחתי לך מסר, אשמח לדבר איתך מחר

ולגבי העריצות - אנחנו רק בתחילת הדרך, קיבלתי היתר ומנסה למיין מטפלות. בכל אופן, מוסד מבחינתנו הוא המוצא האחרון שבאחרונים. בוודאי כל עוד אמא מדברת ומתקשרת וקשורה לדירתה, ואני מקווה שגם לאחר מכן.

עזרתם לי מאוד... אשמח להמלצות

משכתי זאת עד עכשיו כי אימי הייתה במצב שפוי יחסית ויכלה להבין אם מוציאים אותה מהבית. לצערי הגיע היום והיא כבר לא. אשמח לקבל המלצות על מקומות באזור המרכז. חייב להיות הכי זול כי לצערי אימי לא תבחין בין חדר כזה או אחר או לובי או גינה מטופחת או לא אך זה כן משמעותי לגבי האפשרות הכלכלית לבצע זאת בפועל. הופניתי לשני מקומות שאני אלך לראות. אם מישהו יודע משהו עליהם אשמח לדעת. 1. עמל בשרון 2. מקום מסוים (לא יודע את שמו) ברמלה.

למעלה