זקוק לעזרה דחוף

זקוק לעזרה דחוף

היי יש לי פאלם M505 לפני שבוע התקנתי את ההק שמפעיל את התאורה באופן אוטומאטי עם הפעלת המכשיר. היון נתקלתי לראשונה במצב שכל פעם שאני מפעיל את הפאלם מכפתור ההפעלה הוא נדלק ללא אור ושום לחיצה על המסך או על אחד הכפתורים לא מזיזה לו. הוא כאילו קפוא ולא מגיב לכלום אחרי סופט ריסט הוא נדלק מחדש ומגיב כרגיל אבל ברגע שאני מכבה אותו ומנסה להדליק המצב חוזר לקדמותו שאלתי היא מה עושים קודם לכל ? אם אני רוצה למחוק את היישום שמדליק את האור עם ההפעלה איפה אני מוצא אותו? (הוא לא מופיע כהאק רגיל) בקיצור מה עושים? תודה מראש!

לא לדאוג !!!

תראה, בחיפוש שעשיתי על ה-505 שלי, גיליתי שההאק שלנו לא נשמר כהאק, כתוכנה, או כקובץ, אלא מבצע עדכון למערכת ההפעלה עצמה, מה שעושה את מחיקתו ו/או ביטולו לבלתי אפשרי (כמעט). הצעתי לך היא לבדוק מדוע מתחרפן הפאלם, ובראשונה לבטל האקים ולהוסיף אותם אחד אחרי השני ולבדוק שאף אחד מהם לא מתנגש עם ה"האק" המדובר. אם עדיין לא מצאת, ואף אחד אחר לא הציע רעיון יותר טוב, פנה לתמיכה של המשווק ממנו קנית את המכשיר. בהצלחה...

תודה אבל

מהיכן אני יכול להיות בטוח שהבעיה קשורה בהאק זה או אחר? הפאלם כבר עבד עם כל ההאקים הללו והיה בסדר בכל מקרה הבעיה חוזרת על עצמה גם כשכל ההאקים מנוטרלים לחלוטין מה היא האפשרות לנטרל בכל זאת את הפעלת התאורה תודה

פנה לתמיכה

לדעתי, ניתן לבטל את השינוי רק ע"י תוכנה מחברת פאלם, או ע"י צריבה מחדש של מערכת ההפעלה. בכל מקרה, אם לא פתרת את הבעייה, פנה לתמיכה מוסמכת. איל וובר.

eff7

New member
זה לא כל כך נורא

אם הכוונה ל- backlight utility של חברת פאלם, נכון שזה אינו האק ונכון שהוא אינו מופיע בלאונצ´ר אבל הוא מופיע ברשימת התוכנות למחיקה בשם Backlight כדי למחוק אותו צריך לעשות ריסט "ללא הרחבות" - ריסט עם לחיצה על מקש גלילה מעלה, למחוק את Backlight דרך הלאונצ´ר הבסיסי ו- Delete ואז לעשות ריסט רגיל - והפושע הזה לפחות לא יהיה שם. ד"א : כלי יעיל יותר להשיג אותה מטרה הוא 505LightOn שעושה את זה ועוד כמה פונקציות חביבות.

eff7

New member
למעשה לפי פאלם אפשר למחוק אותו

אפילו ללא ריסט "בטוח"

נראה לי שיש לי פתרון

ניסיתי לשחק במאפיני הפאלם ב DAY LIGHT SAVING ON/OFF וזה פתר לי את הבעיה האים אצלכם זה על ON או OFF?? בכל מקרה המון תודה!

למעלה