זקוק לעזרה דחוף ....

זקוק לעזרה דחוף ....

אני חובב רוק קלאסי ... (פינק פלויד דיפ פרפל לדז זפלין ג'ניס ג'ופלין הדלתות פוליס , וכו'.. וכו'... ) משום מה כל פעם אני חושב על שירים טובים בכלל ברוק והייתי רוצה איזה 20 שירי אהבה כאלה שקטים עם סולואים של פעם בסגנון אנג'י של הרולינג סטון .. בבקשה עיזרו לי תודה!

godsdice

New member
הראשון שעולה לראש

Wonderful Tonight של קלפטון. Landslide של פליטווד מק I'll Be Your Lover Too של ואן מוריסון וכמובן אפשר את הקלאסיים: בילי ג'ואל - She's Always a Woman אלטון ג'ון - Your Song

הנה כמה שירי אהבה טובים של הלהקות

שהזכרת: לד זפלין - Thank You, Going to California הדלתות - The Crystal Ship, You're Lost Little Girl פוליס - Bring on the Night, Every Breath You Take חוצמזה אני לא ממש מכיר שירי אהבה של הלהקות שהזכרת, אבל מקווה שאיכשהו עזרתי...

electricGirl

New member
הממממממ

rolling stones-wild horses pink floyd-wish u were here zeppelin-baby i'm gonna leave you טוב זה מה שעלה לי לראש מקווה שזה בכיוון בכלל

WhiteSnake 85

New member
שלום

הנה כמה שלי: דייר סטרייטס - BROTHERS IN ARMS דיפ פרפל - LOVE CONQUERS ALL לד זפלין - THANK YOU וויטסנייק - AIN'T NO LOVE IN THE HEART OF THE CITY סקורפיונס - ALWAYS SOMEWHERE סקורפיונס - WHEN THE SMOKE IS GOING DOWN דיפ פרפל - SOLDIER OF FORTUNE (אולי...) דיפ פרפל - WASTED SUNSETS סונאטה ארקטיקה - TALLULHA קאנזאס - DUST IN THE WIND WITHIN TEMPTATION -IN POWER WE ENTRUST THE LOVE EDVOCATED

כנראה לא הבנתם אותי ..

אני לא מחפש סיגנון מצויין ככה שכל מה שתציאו יתקבל בברכה .. באמת ! אני לא יודע אולי גרמתי לכם להבין שייש לי איזה כיוון מסויים פשוט משהו שקט יותר שירי אהבה שקטים כאלה ברוק .. גם רוק חדש ז"א שנות 80 90 ... לא איכפת לי העיקר שיהיה לי מה לתת לחברה שלי .. ולעצמי

נראה שמה שיש לי לתת לך זה

Led Zeppelin - Tangerine Pink floyd - wish you were here Jeff Buckley - despite the tears Jeff buckley - dancing in the moonlight אתה יכול להוריד עוד מלא שירים של ג'ף באקלי,יש לו שירים מאוד שקטים ויפים. ואל תיבהל שכותבים לך לד זפלין או פינק פלויד. יש להם המון שירים שקטים,לא רק גיטרות נושכות.

קודם תודה...

אני מאוד אוהב את פינק פלויד ולדז זפלין דרך אגב אם שכחתי לציין את זה ואני מכיר את השירים שלהם וגם של ג'ף באקלי אבל אני רוצה לגוון ... תודה בכל אופן

למעלה