זקוק לעזרה בקשר לרשיון

R-o-i

New member
זקוק לעזרה בקשר לרשיון

שלום רב אני בן 17.7 ורציתי לדעת מהם התנאים להוצאת רשיון של עד 500 סמ``ק למרות שכל מי שאני מכיר בגילי ישר מתלהב מהרעיון של לקפוץ לתוך המכונית של ההורים ולעשות את הפוזות שלו אני חושב שעדיף לי לחכות עד גיל 18 (ככה שמעתי) כדי שאוכל להוציא רשיון לדבר שבאמת מושך אותי אודה לכל מי שיוכל לעזור לי ולתת לי מידע לגבי רשיון זה ועוד שאלה קטנה ששואלת ידידה שלי האם אפשר לשדרג רשיון של 50 סמ``ק לעד 500 סמ``ק ומהם התנאים לכך בתודה מקרב לב רועי

kle

New member
צירפתי לינק

של משרד הרישוי יש שם טבלה שתענה לך על כל שאלותיך באופן כללי דעתי האישית: על פי מה שאני מבין אין לך עדיין רשיון - לא לרכב ולא ל50 סמ``ק אם נולדת עם אינסטינקטים ממש טובים..... סבבה! אבל אל תהיה שאנן לעלות ישר לכביש עם אופנוע כבד בלא נסיון זה די גובל בהימור על החיים שלך אם כבר יש לך סבלנות אז תרכוש לך נסיון על כלים עם מעט כח.... כלומר בכל מקרה תתחיל עם 50 סמ``ק אפילו אם אתה מוציא רשיון על 500 יום טוב צחי

R-o-i

New member
עוד שאלה

תודה על התגובה המהירה ברצוני לקנות GS 500 אבל גם שכנים שלי שרוכבים על אופנוע אמרו לי לקנות קודם כלי עם נפח מנוע קטן יותר כדי להתרגל לכביש הייתי נורא רוצה לדעת על איזה כלי כדאי לי להתרגל לכביש חשבתי על דיוק מכיוון שאני צריך את האופנוע גם לכבישים מהירים ולפי מיטב ידעתי עם 50 סמ``ק אי אפשר לעלות על כבישים מהירים ועוד בקשה קטנה רציתי לדעת פרטים על ה-GS 500 האם הוא נוח וכו` בתודה מראש רועי

kle

New member
ה-50 סמ``ק של היום זה

לא ה-50 סמ``ק של פעם בימינו קיימים על הכביש 50 סמ``ק שנוסעים יותר מהר מדיוק 125 מצטער שאין לי שמות כרגע כי לא בדקתי את זה בעצמי אבל אני אומר את זה על סמך שיחה עם מורה נהיגה שגם אמר לי שהיום קיימים כלים עם נפח קטן וכח סוס גדול יותר מכלים עם נפח גדול לדוגמא קיים 250 שנוסע מהר יותר מ500 ולכן מדברים כבר אי שם אצל אלו שעושים את ההחלטות לשנות את חוקי הרישוי על פי כח סוס במקום על פי נפח מנוע לגבי ה GS500 אני יודע שהוא כלי אמין ונח ואם אתה רוצה אופנוע כביש אז הוא בחירה די טובה האופציה השניה שיכולה להיות לך זה קוואסקי GPZ 500 אינני מכיר את ההבדלים המדויקים בינהם לבד מכך שהGPZ קצת יותר מהיר

kle

New member
100 - 105 אבל זה

לסחוט את האמא של הכלי לי היה סופר דיוק 125 כמה שנים הגעתי איתו הכי הרבה ל100 בירידה ורוב הזמן מהירות הנסיעה שלי הייתה 80 מקסימום 85 כי למשוך ת`גאז עד הסוף זה לא בריא לכלי

אתם ישנים בעמידה !!!!!!!

אין מצב !!!!! לא קיים כזה דבר חבר`ס....קטנוע 50 חדש (ולא משופר) שנוסע מהר יותר מדיוק !!! אין !!!! פשוט אין !!! מנסיון...ובדיקה מעמיקה של הנושא בפועל !!! לא קיים !!! אל תתנו לשעוני המהירות המזייפים בטרוף בקטנועים הזעטוטים והחמודים לבלבל אתכם כפי שהם מבלבלים את כולם !!!! אין קטנוע 50 אחד שעובר את ה-85 קמ``ש האמיתיים בפועל !!!! אין !!! בדוק !!!! אגב...המגבלה הנכונה (ברשיון), לדעתי, צריכה להיות שלוב של נפח והספק ביחס לדרגת הרשיון !!!! :) השדון... מזהיר את העם מגימיק השווק של הקטנועים הזעטוטים :)

אבל אסור לשכוח....

ה-50-ים לא יכולים לנסוע על כביש בינערוני ע``פ חוק !!!!! החוק אוסר עליהם להיות שותפים לדרך שאינה דרך בינ-עירונית !!! ואת זה הבחור יצטרך לקחת בחשבון !!!! שאו ברכה....וסעו בזהירות... :) השדון... מזכיר לכם בקטנות... :)

למעלה