זקוק לעזה

Badnews4u

New member
זקוק לעזה

שלום אנשים! אני בן 29 ועובד בענף המלונאות. ענף זה ידוע כלא מתוגמל באופן הוגן. בנוסף לכך אני מרגיש שלא כל כך רוצה להישאר בתחום. בגדול אני לא יודע במה אני רוצה לעסוק בחיים. אני בוגר תואר ראשון בתקשורת ועשיתי את זה רק בשביל הרקורד. יש כמה דברים בתחום שנראים לי (פירסום), אך אין לי ניסיון בזה ולמעשה אין לי מושג בגדול, מלבד כמה קורסים שעשיתי במהלך לימודי תואר. יש לי ניסיון בשירות לקוחות ואני יודע 3 שפות אך אני לא מעוניין לעסוק בשירות לקוחות פרופר. בקיצור דילמה. אנא ייעצו לי, אם נתקלתם איי פעם במצב דומה, או מישהו שעוסק בתחום. תודה מראש ויום קסום

Badnews4u

New member
תיקון טעות

מצטער על טעות כתיב בנושא ההודעה. זה היה אמור להיות עזרה ולא עזה

עוז ozc

New member
מינוף

שלום, אתה צריך לחשוב איך "סל" הכישורים שרכשת עד כה מביא אותך לאן שאתהה רוצה. ציינת כמה דברים כגון: אקדמאי, ניסיון בשירות לקוחות וידיעת שפות. אתה צריך לשאול את עצמך שאלות יותר ממוקדות: במכירות פרונטאליות יש מעולם שירות הלקוחות, יכול להיות רלוונטי? היית רוצה להשתלב בתחום הפרסום ולהתחיל "מלמטה", זהיכול להיות רלוונטי? באופן כללי, מאוד קל לנו לדעת מה אנחנו לא רוצים לעשות, מה כן, זה הרבה יותר קשה וגם אחרי שבוחרים עולים ספקות. בהצלחה!

shani ls

New member
מוסיפה עוד התלבטויות ועצות

למעשה זהנשמע שאתה מבקש להתחיל "קריירה" חדשה ואולי כדי לך לבחון במה אתה מעוניין לעבוד. פרסום למשל - האם זה תחום שמעניין אותך ? באיזה תפקיד ? האם אתה מודע לשעות העבודה הרבות בתחום ולמשכורת היחסית נמוכה שמשולמת למתחילים (גם אלו קריטריונים שכדי ללמוד לפני שאתה מחליט שאתה שם פעמייך לכיוון שה). כמו כן, ייתכן ש"סל" הכישורים שלך יכול לשמש אותך כדי להתקדם בתחום התיירות (ולאו דווקא בתחום המלונאות הלא מתגמל), למשל כסוכן נסיעות או מדריך טיולים (שבשניהם צריך לדעת לעבוד עם קהל וידיעת שפות הינה בהחלט כלי מצויין). שיהיה בהצלחה בכל מקרה !

Badnews4u

New member
קודם כל תודה רבה

העניין הוא שלא זה ולא זה לא מדבר אלי. אני כנראה פשוט מאוד מבולבל לגבי העיסוק שלי ולכן קשה להחליט ואני מוצא אלף ואחת סיבות למה לא לעסוק במקצוע כזה או אחר. אני בהחלט צריך שינוי, אך לא יודע לאיזה כיוון. בכל מקרה המון תודה על הטרחה והקדשת זמן. כל תגובה כזאת מקנה חומר למחשבה. ואדים

למעלה