זקוק ליעוץ

רוני 250

New member
זקוק ליעוץ

אני קיבלתי כמה התקפים לפני שנתיים בשינה ומאז אני מאוזן ועשיתי את כל הבדיקות חוץ מEEG ג€בשינה שזה הנוירולוגית אמרה לי שלא כדאי לעשות אלא אם כן אני מתכונן להפסיק את התרופות שאז נהיה חייבים לקחת את הסיכון של החסרת שינה השאלה היא האם אפשר לקחת משהו טבעי במקום הכדורים (טרילפטין) או אם כדאי להפסיק בכלל כי עם הכדורים אני מוגן ובלי הכדורים אני מפחד כי יש לי רישיון וגם זה די מפחיד כי כבר שנתיים אני מאוזן ואם יהיה לי התקף נצטרך להתחיל הכל מהתחלה

לדעתי

אם מצב של איזון לא משחקים. תהיה מאושר ואל תעשה שום שינוי.שנתים זה סף מינימאלי לכניסה להפוגה ,לא כדאי,שוה לחקות עוד 3 שנים (5 שנים ללא)ולבדוק אם אפשר להכנס להפוגה. בכל זמן, הסיכון אם הרשיון יהיה תמיד.

חייםלוי

Member
מנהל
עד כמה שידוע לי אין משהו טבעי

במקום הכדורים וכבר היו כאן כמה וכמה שרשורים בנושא. אם תעשה חיפוש מתקדם על טבעי תמצא שרשורים רבים (החיפוש שופר מאוד בימים האחרונים) אם אתה מאוזן ממש לא כדאי להפסיק את התרופות שמאזנות אותך. אני לוקח כדורים כבר למעלה מ-40 שנה וזה לא מפריע לי בחיים בכלל.

רוני 250

New member
אבל ההורים שלי

אתה לא מכיר אותם אנחנו בבית נגד כל הענין הזה של כדורים

רוני

הכדורים שומרים מכמה סיבות: נזק פיזי לגוף, נזק פיזי במח , ומונעים הדרדרות, ולרבים מאפשרים פשוט לחיות במסודר. כמובן כל אחד לפי סוג האפילפסי. כמובן יש תופעות לוואי, ושוב לפי הכדור וסוג....

רוני 250

New member
אבל העניין הוא שאני יצטרך להפסיק

מתי שהוא נכון אז ההורים שלי אומרים אם הנוירולוגית תאמר שאפשר להפסיק אז מפסיקים כי אנחנו נגד כדורים חוץ מזה שהיה לי שני התקפים קלים בשינה לפני כשנתיים אז נראה בעוד כשבועיים יש תור לנוירולוגית (דרך אגב איזה נוירולוג הכי טוב בתחום) נהיה יותר חכמים

רוני 250

New member
אבל העניין הוא שאני יצטרך להפסיק

מתי שהוא נכון אז ההורים שלי אומרים אם הנוירולוגית תאמר שאפשר להפסיק אז מפסיקים כי אנחנו נגד כדורים חוץ מזה שהיה לי שני התקפים קלים בשינה לפני כשנתיים אז נראה בעוד כשבועיים יש תור לנוירולוגית (דרך אגב איזה נוירולוג הכי טוב בתחום) נהיה יותר חכמים

אולי

איך מחליטים? 1.מגדירים את סוג האפילפסי( שזה כבר נעשה) 2. מסתכלים על הסטטיסטיקה , שמדברת על הסוג הנידון, ורואים מה הסיכוים להפוגה ובאיזה מצב. 3.מסתכלים על ההסטוריה שלך , ובמידה ויש התאמה בין ההסטוריה והסטטיסטיקה. - בינגו. במידה ולא אז ממשיכים בתרופה. כדי לעשות את העבודה לבד תנסה לבדוק באתר http://www.epilepsy.com/ בהצלחה

rosmarin

New member
../images/Emo163.gifהרע במיעוטו

לכדורים בהחלט יש השפעה על הגוף פגיעה באברים פנימים ועוד אבל הסיכון מאי השימוש בהם במקרה ש...... מעלה את ערכם שכן כדאי להשתמש כמובן ניתן לשקול אי לקיחת כדורים כאשר תדירות ההתקפים אפסית הכדורים ואינם ומשפיעים כלל המלצה ופיקוח של ניורולוג שיתן דעתו בעינין השיקול הסיכון מול הנזק המצטבר לגוף בשימוש בתרופות אילו הוא המנחה החלטה כזאת או אחרת

רוני 250

New member
אבל ההורים שלי

אתה לא מכיר אותם אנחנו בבית נגד כל הענין הזה של כדורים

למעלה