זקוק ליעוץ

extrp

New member
זקוק ליעוץ

הילד בן 4 וחצי, לפתע בפעמים האחרונות הילד לא רוצה לבוא, ורוצה להשאר רק עם אמא. לא ברור לי למה, אני לוקח אותו לגני משחקים, ים, בריכה , כל מה שהוא אוהב, מקדיש לו את כל הזמן בסוף שבוע , כיף לו מאוד כשהוא איתי, לפעמים הוא שואל מתי חוזרים לאמא, מה זה יכול להיות ? זה הגיל , אולי היא אומרת לו דברים. היחסים שלי עם אמא שלו לא טובים,

my sunshine

New member
הילד

רק בן 4.5. לא חושבת שזה קשור למה היא אומרת. אין לי ספק שכאשר הוא עימה, הוא שואל מתי הולכים לאבא....

לא לשים לב

ילד בגיל זה,לא בדיוק יודע לנתב את הרגשות שלו...הוא בבילבול בינך לבין האם. תהיה סבלני,בלי לשאול אותו שאלות ולקחת את דבריו אישית ותמשיך להיות אב נפלא, בעתיד זה יסתדר.

מכירה מקרוב

אני כעת בהליכי גירושין. בכל פעם שהילדב הייתה בביקור אצל האבא היא הייתה חוזרת שטופת מוח. בהתחלה זה היה רק : "רוצה לאבא" ואח,כ זה החמיר והיא אמרה כל מיני דברים שיכלו להגיע רק מהפה של האבא שלה. פניתי לאמא של ה-X וביקשתי יפה שלא ידברו ליד הילדה. כשזה לא עזר איימתי שלא אתן את הילדה יותר לביקורים עד שבי"מש יחליט אחרת. לך אין אפשרות כזו אז אני מציעה לך למגר את התופעה בחיתוליה ולבקש מהאמא או מהקרובים אליה לא לדבר עלייך בכלל ליד הילד ואולי להכין אותו לפני שהוא מגיע לביקור אצלך.

my sunshine

New member
WOW

החלטת, שפטת, חרצת דין. ככה, בשניה אחת. הנסיון שלך הוא שלך ונגד זה אין מה להתווכח, אבל בואי לא נשכח שמדובר כאן בילד בן 4.5 שרק שואל מתי חוזרים לאמא. טבעי לחלוטין. מכאן ועד "תופעה" ו"למגר" ....

למעלה