זקוק ליעוץ.

זקוק ליעוץ.

נפגשתי לפני כמה חודשים עם בחורה 3 פגישות. והורדתי. מאז אני לא מפסיק לחשוב עליה לרגע. נפגשתי אח``כ עם בחורות 4 ו5 פגישות. ואני לא חושב על אף אחת מהם. וגם לא חשבתי עליהם רגע אחרי שהורדתי. אני לא יודע מה לעשות? לחזור אליה ניסיתי והיא לא רוצה. השאלה האם להדחיק את זה. (לא שזה יעזור לי...) וגם האם זה אומר משהו לגביה? או שזה סתם עודף רגשות שיש לי כלפיה. כי היא היתה הבחורה הראשונה שלי?

לדעתי

אתה חושב עליה ללא הרף משום שבמידה מסוימת ודאי פיתחת כלפיה רגש המלווה אותך בכל מחשבה.מה גם שהבחנתי בדבריך שכתבת שמעולם לא חשבת על מישהי באותו אופן גם לאחר ארבעה פגישות.המלחמה הפנימית שיש לנו כבני אדם היא שליטה על מחשבות..לעיתים צצה מחשבה לראשנו ואין ביכולתינו להשקיטה.ומנגד יתכן מצב שעולה מחשבה וכל כולה נתונה לשליטתינו.לא בריא לך המצב הזה שהראש טרוד במחשבות עליה.הרי אינך מתקדם כך..היה לי מצב דומה עם משודך.ופשוט ביימתי תהליך של שבעה.ממש כך מעין אבל.עד לניתוק מוחלט.מהעקירה בליבי.ועד למחשבות שהתרוצצו בקרבי.מי יתן ותתגבר העיקר לא להיות ברפיון נפשי הנובע מחסרון מוחלט זה מה שמוביל לחלודה נשמתית.צריך להלחם בזה באומץ לב..בהצלחה ממש

אממממ כמה דברים

א. כמדומני שזה טבעי ,אתה לא צריך להלחץ מזה . ב. זה מאד תלוי אם ברמה של המחשבות עליה ,אם זה ברמה סבירה אז אתה יכול לקחת את זה כ`אהבה ראשונה` שתתפוגג עם הזמן ,אבל אם זה ברמה קשה עד חולנית ,אז מומלץ לך להתיעץ עם מומחים . ג. אם זה ברור לך שהיא פשוט לא רוצה אותך אז קח את זה כהחלטה ברורה ותקיפה שאינה ניתנת לשינוי וזה יכנס לך בסוף לתת מודע ויקל עליך. ד. אם אתה חושב שהיא רוצה רק שיש מישהו שמעכב כגון האבא שלה אז בהחלט תפעיל מאמץ ללחוץ על האבא. ה. בהצלחה.

סתם Jיק

New member
יקירי,

אתה שואל אם להדחיק אותה, ומיד אתה עונה את התשובה, זה לא יעזור. לכן, אין לך ברירה. תזרום עם זה. אתה לא יכול להוציא לעצמך בכח משהו מהראש. תתעלם. אל תנסה בכח לא לחשוב על זה, אלא להתמקד בדברים אחרים כשזה עולה לך בראש. ובעז``ה הזמן יעשה את שלו. /tapuzforum/images/emo50.gif

בחורה ראשונה...

זה אך טבעי שהכי תיקשר אליה בפרט שאלו כמה פגישות.. (ובפרט אם היא נראית טוב)

הייתי בסרט.

יצאתי עם מישהי 2 פגישות, ואז מישהו שם התעורר שלא מתאים לו שאני עובד, אז הם הורידו את זה. אני מצאתי את עצמי חושב עליה, וגם היא כנראה עלי כי במשך שנה שלמה קיבלתי ממנה ד``שים בדרכים שונות ומשונות, בקיצור לאחר דין ודברים, במלאת שנה לפגישתנו הראשונה נפגשנו שוב. לאחר הפגישה הזו היא הורידה. ההשקפה שלי לא היתה לרוחה-מאז היא אפילו לא מבקרת לי בראש. מסקנות: אני חשבתי עליה מכיון שזה נקטע באמצע, מכיון שזה לא מוצה, וזה ממש לא מעיד על איזה שהו משהו בינינו. המלצתי לך, תנסה להחזיר. בשביל השקט הנפשי.

אקסית מיתולוגית

יש קצת הבדל אבל זה דומה. כי בציבור שלנו נחשפים לבנות בגיל מאוחר אז אין את המושג הממשי. אבל רעיונית כן. לדעתי תתקדם הלאה זה יעבור

ככה זה בחורה ראשונה.

שכך מימנה יש ים בחורות טובות ואיכותיות. תנסה להוריד מהראש את המחשבות עליה. גם אני עברתי כזה סרט בדיוק רק שאני את הבחורה הראשונה שלי הורדתי אחרי 6 פגישות והיה לי קצת יותר קשה ממך זה עובר וזה בדוק.

למעלה