זקוק לייעוץ

תכלת99

New member
זקוק לייעוץ

שבת שלום לחברי הפורום זו פעם ראשונה שאני עולה לפורום הזה ובכלל,יש לי דילמה קטנה וחשבתי אולי אנשים פה בפורום עם קצת יותר ניסיון יוכלו לסייע לי. אז ככה אני גרוש טרי[חודש וחצי] יש לי ילדה מקסימה בת שנתיים,והיום זו הפעם הראשונה שהיא תישן אצלי ואני קצת חושש מהרגע הזה כיוון שאני לא יודע איך אני אמור להתמודד אם לא יהיה לה נוח במיטה החדשה,בבית החדש של אבא ,ומה לעשות אם היא תבכה ותרצה ללכת לאמא? האם להכנע לבכי ולהחזיר אותה בלילה לבית של אימא. אשמח לקבל עצות ורעיונות שיעזרו לי לעבור את הלילה הראשון.

קודם כל... בשעה טובה ו...

קצת אופטימיות, לא בטוח שהיא תרצה לחזור לאמא, ואם כן אז... לחבק, ללטף, לנשק להקנות לה בטחון... ויהיה בסדר, אתה תתמודד. מרגש לשמוע שאלה כמו שלך, אחלה אבא.

קודם כל להירגע....

בטוח שהכל יהיה לה חדש..... וייקח לה זמן...... אבל היא תיתרגל... לדאוג להקיף אותה בצעצועים המוכרים לה.... לחבק...לנשק....להרגיע......

רות 2

New member
תתמודד עם

החששות שלך ...בחום ,חיבוק ,תשומת לב ,ותזכיר לה שוב ושוב לכשי תבכה ותבקש את אמא ש.."אבא פה אבא אוהב" ... שבת.. תצטרף לקבוצה הגדולה מפורום זה שניפגשת יחד בפארק עם ילדים חלקם בגיל בתך ותכיר ותגלה שהיו בנעלים האלה שלך עוד כמה אבות וגם אמהות .. תדאג לשאול את אמה ובקש צעצועאו שמיכה שהיא קשורה אליה ואוהבת ... ואל תדאג עם כמות כזזו של אהבה ודאגה אתה תעבור את זה עימה ועוד יבואו ימים טובים..

magic40

New member
../images/Emo41.gifהמלצה../images/Emo41.gif

לקחת אותה לשינה בפעמים הראשונות בשבתות בבוקר שתישן אצלך את הצהריים אז אין את דילמת הלילה במידה ותבקש את אמא מכיוון שיש לי בת בגיל הזה אני מבינה את הקושי ואת התהליך הכדאי,באופן עקרוני הקשר בינכם הוא הקובע בין היתר במשוואה הזו אתה וגרושתך גרושתך והילדה תחילת התהליך בצורה נכונה תשליך על העתיד בהצלחה

mr_lonely

New member
בשעה טובה !

אם היחסים עם האם תקינים, כדאי להתייעץ עימה בקשר "לנקודת השבירה" ולהכין את האם מראש ...לכל מקרה... ( לבדוק אם האם בבית בכלל השבת...כן...כן...) כדאי להביא מבית הילדה את הצעצועים שלה ואפילו את הכרית שלה והשמיכה שלה. אם הילדה מתוכננת לישון בחדר נפרד להתכונן לאפשרות לקחת את הילדה לישון איתך לפחות בחלק מהלילה ב ה צ ל ח ה !

קטי30

New member
מברוק' והרבה ../images/Emo50.gif

חושבת החבר'ה כאן נתנו לך מגוון אופציות ואפשריות קח אותן לתשומת ה
בכדי לעבור את הטבילת אש הראשונה הזאת בצורה הטובה ביותר ושתהיה ערוך ומוכן אליה כמו שצריך תזכור : תאמין- תרצה-תצליח
קטן עליך .... וגם אם לא עבר חלק לא נורא תמיד יש ת'פעם הבאה
מאחלת לך בהצלחה
שבת נפלאה שתהיה לשניכם

תכלת99

New member
תודה רבה לכולכם

אז זהו עברנו את הלילה הראשון והייתי אומר די בשלום למרות שבנוסף להכל הילדה הייתה עם חום,הבאתי את הילדה קצת יותר מוקדם אליי וקישטנו לה את המיטה עם מדבקות של ברבי וכאלה שהיא אוהבת ,הצענו את המיטה ביחד במצעים חדשים וכבר היא רצתה להכנס לבד למיטה. כשחזרנו הבייתה לאחר ארוחת הערב היה בכי של בדיוק דקה ואז הרגעתי וחיבקתי אותה . את המיטה שלה שמתי ע"י המיטה שלי וכך עברנו את הלילה בשינה ערבה. בבוקר היא קמה עם חיוך שמעולם לא ראיתי אותה כך,אכלנו ארוחת בוקר והתקלחנו ,וזהו הייתי צריך להחזיר אותה לאימה. העיקר שהחזרתי ילדה מאושרת והכי חשוב בריאה בלי חום. שוב תודה לכל חבריי הפורום שעזרו ושתיהיה לכם אחלה שבת. עכשיו אני הולך לטפל בשני הכלבים שגרים איתי שהזנחתי מאתמול.

למעלה