זקוק לטיפול S.O.S

asafasaf26

New member
שטויות במיץ!

מה שיוצר לנו את המציאות זה האמונות שנמצאות בתת המודע והמודע. ולא התפילה. אנשים מתפללים כל יום מתוך אהבה ולא מתוך לחץ ובסוף עוברים סבל כי הם לא מאמינים בעצמם ולא אוהבים את עצמם. תפילה לא עוזרת !

Lagrangian

New member
אני לא מבין

אולי זה אישי מדי, אבל אני לא מצליח להבין. מה זה אומר תיעוב עצמי? במה זה מתבטא? מה אתה חושב על עצמך? (אני יכול לדמיין ביקורת עצמית, אבל פשוט לא מצליח לדמיין תיעוב..). תודה.

asafasaf26

New member
תיעוב עצמי

זה חוסר אהבה עצמית של הגוף הגיל המראה ההתנהגות הפנימיות האישיות המקום שאני חי הכל.

Lagrangian

New member
אני לא מכיר

הרבה אנשים שאוהבים את הגוף, הגיל, המראה, הסביבה ואת ההתנהגות שלהם (אלה שמסוגלים לראות אותה). ותיעוב זה לא העדר אהבה.. תיעוב זה רגש די אקטיבי..

האמת..כלל לא מפריעה לי הבקשה לעזרה ללא תשלום,

אך משהו בגישתך אסףאסף26, שהיא ידענית ווכחנית ומרבה לפרש את המציעות ולהסתמך על פרושיך כעל אורים ותומים מאוד מרתיע ולא נראה כמישהו שמבקש עזרה אלא כמישהו שמחפש התנגחות והתנצחות. ויש אף מידה של חוסר צניעות לטעון שמה שלא עזר לך לא מועיל... תפילה היא כוח גדול וקסום כשהי באה מהמקומות הנכונים!!!! איפה אתה גר?!

ינוקא1

New member
הוא יודע שמצבו

מצריך עזרה , וזה טוב מאוד וזה יאמר לשבחו - הוא כבר התחיל ללכת בדרך הנכונה. עם זאת קשה לו להשתחרר מהדברים הישנים שהוא מאמין בהם , וקשה לו להשתחרר מהאגו - ממילא אין לו יכולת להקשיב באמת למישהו (כרגע) וללת במישהו אמון (כרגע). הוא עדיין חושב שהוא יודע הכל , למרות שהדרך הנוכחית שלו לא בדיוק הוכיחה את עצמה. כנראה רק כשיהיה לו רע באמת , אז הוא יהיה קצת יותר פתוח יותר להקשיב וקצת פחות עקשן בדיעותיו הקדומות. אז יחול שיפור במצבו. התשלום במקרים כאלו חשוב מאוד , כי אנשים מעריכים את מה שהם שילמו עליו , ובמקרה כזה כאשר ממילא הבחור לא מעריך באמת כלום חוץ ממה שהוא חושב - זה יותר חשוב מאשר במקרה רגיל.

לצערי אני מסכימה,

באידאולוגיה הייתי רוצה להאמין שלא כך הדבר אבל כבר בכתיבה ניכרות הרבה חסימות. רק שעדיין אם אסף(?) יענה לשאלתי אודות מגורים יתכן ואעתר להקדיש לו מזמני ונראה עם יש מקום להושטת עזרה,
בנוגע לתגמול ...יש אופנים שונים לעשות זאת, כמו לבקש מהאדם שמקבל לתת במקום אחר....משהו למישהו,

חן Y

New member
גם לי יש תחושה

של מישהו שכל מה שתציע לו -יהיה לו מה להגיד ולהתנצח איתך עד רצון ןלהתישך. לכאלה אני ממש לא מעוניינת לתרום מזמני וממירצי זה סוג של זוללי אנרגיה .לא בריא לי כמטפלת.

סילבר יקר...

בעוד אני רואה את הטעם בדבריך, שים לב שגם תגובתך אינה בדיוק טיפולית גרידא. ואני אומרת, ללמוד מטעויות של אחרים זה יופי, אבל אין כמו ללמוד מהטעויות של עצמך.

silverS

New member
מקבל את הערתך

התגובה עוררה בי כעס ולכן כנראה היתה קיצונית.

למעלה