זקוק לטיפול S.O.S

asafasaf26

New member
זקוק לטיפול S.O.S

אני בן 32 אני זקוק לטיפול דחוף הבעיה שאין לי ממש כסף ואני יכול לתת סכום של 50 שח היות ואני גר לבד . אינני עובד כתוצאה מדכאון קליני. אני חי דרך קיצבת ביטוח לאומי. הייתי מטופל אצל פסיכולוג. אצל פסיכיאטר אני במעקב אבל בשלב זה אינני נוטל כדורים. הבעיה המרכזית שלי: -חוסר אהבה\שנאה עצמית טוטאלי לעומת אהבה עצמית נרקיסיסטית . -חוסר אישיות (מחקה אנשים אחרים) -מצד אחד מאוד ילדותי ומצד שני מאוד בוגר. הייתי מטופל בהמון טיפולים הוליסטים שעזרו במידה מסוימת הטיפול שהכי עזר היה הומאופטיה מישום שהוא עבד על כך שאני בעצמי הפכתי להיות המטפל של עצמי בכך שהתרופה גרמה לי להיות מודע לעצמי יותר להבין דברים ובכך דברים שעשו לי רע הרגשתי לאט לאט עם הזמן שהם כבר פחות ופחות מושכים אותי. הפסקתי עם הומאופטיה כי היא הפסיקה לפעול. טיפול פסיכולוגי אינני מעוניין ואני מרגיש שאני לא זקוק לזה. אני זקוק לעזרה בדחיפות תודה.

asafasaf26

New member
רעננה

אני ממש לא תלוי באחרים. בגלל ה רשמתי שאני מחפש טיפול שיגרום לי לעזור לעצמי ולא מטפל שירים אותי על הרגליים.

ינוקא1

New member
ננסה לתקשר :

"תפסיק להיות תלוי באנשים אחרים , תתחיל להכיר את הכוחות הנמצאים בך. הפתרונות שניסית תמיד היו חלק מהבעיה , כי תמיד חיפשת משהו שאיננו מתוכך. אתה לא עושה את מה שאתה צריך לעשות : ללכת אל עצמך פנימה ולמצוא פתרון. אתה יכול להגיע רחוק דווקא מתוך המצב של הדיכאון הזה ולהיות מטפל מוצלח. אל תסתכל על מי שאתה לפי דעתם של אנשים אחרים. תתחיל להיכנס פנימה לתוך עצמך ולהכיר את הכוחות הנפלאים הגנוזים בך , אך ורק לפי ההבנה כי האינסוף נמצא אצלך בפנים. בהצלחה !" (היום בערב אולי אפתח עבורך כמה קלפים אם יהיה זמן).

asafasaf26

New member
תבדוק

תבדוק שלא תיקששת עם התת מודע שלי,כי ההודעה שלך גרמה לי ללחץ ,מה שתיקשור לא אמור לגרום. תיקשור אמור לגרום לנחת ולהבנה אצל האדם ולא ללחץ לטפל בעצמי כבר טיפלתי בדימיון מודרך (ראיתי את הבעיה דיברתי עם הבעיה ושיחררתי עשיתי את עשרות פעמים וזה לא עזר לי). וגם תיקשרתי , התיקשור גם לא עזרו כי הם היו רוחניים ולא נגעו בחלק הארצי של אהבה ורקבחה עצמית שהם שורשיים, ארציים, אדמה. אינני מעוניין בפתיחת קלפים תודה על ההצעה.

doingood

New member
לא הבנתי במה בדיוק אתה כן מעוניין

אתה לא מעוניין במטפל שירים אותך על הרגליים, אתה לא מעוניין בתקשורים או קלפים, האם תוכל לעזור למקד? מה בדיוק סוג העזרה שאתה מבקש?

נראה שהמצב

שלך מצריך סדרה של טיפולים. לגבי המחיר, מבחינתי זה חלק מהמחויבות שלך לתהליך. אם תחליט לקחת אחריות על המצב שלך, הפתרון ימצא. רפואה שלמה, יוסי.

Lagrangian

New member
לא יודע אם זה יעזור

אני חושב שאתה קצת קשה עם עצמך. ההגדרות שכתבת על הבעיה המרכזית שלך נשמעות קשיחות ונחרצות מדי, ואולי מבוססות על דברים ששמעת אנשים אומרים לך (או בכל אופן, דברים שליקטת מבחוץ). לא נראה לי שאתה חסר אישיות (לחקות אנשים זה טבעי.. לפחות לי), ואולי העיסוק שלך בעצמך עלול קצת נרקיסיסטי אבל נראה לי שבמצב הנוכחי שלך לכתוב שאתה שונא את עצמך זה קצת לא נכון (אחרי הכל אתה כן עוזר לעצמך).. בקיצור, מה שאני רוצה לומר הוא שכדאי לך לבחון מחדש את ההגדרות האלה של עצמך לאור המצב הנוכחי - אולי תנער קצת אבק ישן ותלמד להכיר את עצמך כל יום מחדש, כי זה נשמע מהודעות אחרות שאתה כן מצליח להביא לשינוי בעצמך. ניצן.

asafasaf26

New member
בתור אדם רוחני ומתקשר..

אני מאמין שלגבי המבחן יכולת להוציא 100 בלי לדעת כלום אם כתבת את התשובה ומה שנכתב היה תוך כדי תיקשור. אני שמעתי סיפורים דומים למקרה שסיפרת על הזקן שבא והוציא אותך מהאוטובוס אבל מצטער אני לא מאמין שישות אור יכולה לרגע לקבל גוף פיזי ולחזור להיות רוח. יכול להיות שפשוט היתה לך עזרה רוחנית מאוד חזקה שהיה לך חיזיון ראית זקן במוח ואת בעצמך קמת מהאוטובוס דרך העזרה הרוחנית שניבטה אותך ויצאת. אני אדם מאמין באלוהים אבל אני לא מאמין שתפילה יכולה לעזור, יש אנשים חרדים\דתיים שעשו תפילה שהיו קרובים למוות ומתו. אני מאמין שאנו יווצרים את המציאות שלנו דרך המחשבות והאמונות שנמצאות בתת המודע. ככל שאדם יואהב את עצמו ויקבל את עצמו יותר הוא יחוות יותר ויותר נחת. ככל שאדם ישנא את עצמו יותר הוא יחוות יותר ויותר סבל. ולכן כתבתי שיש לי בעיה של תיעוב עצמי ובזה אני זקוק לעזרה טיפול שיסייע לי בתהליך של קבלה ואהבה עצמית.

neptunian

New member
הייתי ממליץ לך

לקרוא את ספרו של המורה הרוחני אקהרט טול "כוחו של הרגע הזה" אם לא קראת עדיין. נקודת הפתיחה שלו היתה דומה לשלך. אני מאד אוהב את הדרך שבה הוא רואה את הדברים. בהצלחה

neptunian

New member
תפילה זה נפלא אבל

תפילה היא כמו בקשה אבל לפעמים אנחנו צריכים לעזור לעצמנו. יש שיעור שעלינו להשלים. אני מאמין שבתוך כל אדם עצוב שוכנת לה שמחה גדולה שמצפה לקבלה, להכרה, להוצאה אל האור.

חן Y

New member
נכון

ועם זאת אדם שכבר פונה לעזרת הבורא-יכול בעצם להבין שהוא בדרך הנכונה לעזור איכשהו לעצמו. זו דעתי שבוע טוב

asafasaf26

New member
היה לי בן דוד בן 5 שהיה אומר כל לילה:

"שמע ישראל ה אלוהינו ה אחד" והוא נפטר (אני מעדיף לא לפרט) אני חושב שתפילה לא עוזרת לא מאמין בזה. אחרי תקופה ארוכה שהייתי קורא כל יום תהילים ולמרות זאת עברתי המון סבל הבנתי שתפילות לא יעזרו לי כי מה שמתכנת לי את החיים הם האמונות שנמצאות בתת המודע שלי ולא משנה כמה אתפלל זה לא יעזור .

חן Y

New member
תפילה

צריכה להאמר בכוונה אמיתית ולא מהפה לחוץ. ויש הבדל משמעותי בין להגיד כך או כך. והמבין יבין

למעלה