זקוק להשלמות

Double DU

New member
זקוק להשלמות

הייתי רואה כל ערב פרק בסדרה ספין סיטי,עד שהתגייסתי באוקטובר ומאז לא יצא לי לראות פעם אחת את הסדרה.כשראיתי אני זוכר שמייק וניקי היו ביחד,היום ראיתי בפעם הראשונה מאז הגיוס(למעלה מחודשיים) ואני רואה שגם ניקי וגם מייק נעלמו. מה קרה איתם בסדרה? ומה עבר על שאר הדמויות?

angel in blue

New member
ההשלמות!!

אוקי, קודם כל , ניקי ומייק נפרדו אחרי כמה זמן. אינני זוכרת את הסיבה (אולי מישו אחר מהפורום יזכור). לאחר שניקי ומייק נפרדו-קייטלין מור נכנסה לסדרה-אני לא בטוחה מה התפקיד של קייטלין בדיוק-אבל היא עזרה למייק במסע הקמפיין של ראש העיר. בין מייק לקייטלין התחילו להתפתח יחסים (ניקי בינתיים כן הייתה בסדרה!!-בוחרת לה בני זוג שונים לאחר מייק) ,אבל בהתחלה הם כל הזמן רבו (מייק וקייטלין) עד שהם סוף סוף קלטו שהם מתאימים אחד לשני. אחרי עונה -מייק פלהארטי עזב (
) בגלל מחלת הפרקינסון שלו. הפרטים על עזיבתו של מייק מהסדרה-ב"פינת הרכילות": http://3tv.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1043&msgid=43805222 עם מייק עזבו השחקניות: Connie Britton -המוכרת כניקי!! victoria dillard -המוכרת כג'אנל החמודה. שתיהן עזבו בגלל סיבות שעדיין אני לא יודעת אותן. לאחר שמייק עזב-הכניסו את צ'רלי שין לסדרה-בתור סגן ראש העיר של מייק. רק לציין שצ'רלי לא החליף את מייק והפך למייק פלהארטי!!-הוא הפך לדמות חדשה!! "צ'רלי קרופורד". כשצ'ארלי הגיע-זו הייתה העונה לפני אחרונה של ספין סיטי. כשמייק בא לביקור- החלה העונה האחרונה של ספין סיטי.
בקשר לשאר הדמויות: 1. סטוארט - נשאר וממשיך לקרוע אותנו מצחוק עם ההומור הכחול שלו.
2. פול-נשאר וממשיך להצחיק.
3. קרטר וראגס המושלמים-נשארו!, אבל ראגס עומד להתחלף בכלב מכוער אחר..
4. ראש העיר-נשאר. קיים, נושם ,וממשיך לבעוט.
5. אנג'י- דמות חדשה !! המזכירה של מישו-אבל עדיין לא ברור של מי.
6. קייטלין-דמות די ותיקה ודי חדשה-נשארה.
ונראה לי שזהו. אם למישו יש משו להעיר או להאיר-בשמחה.
נ.ב רוב הפרטים נלקחו מהאתר הרשמי של ספין סיטי: http://abc.go.com/primetime/spincity/index.html

Double DU

New member
כמה שאלות

איך הסבירו בסדרה את העזיבה של מייק? איפה סטייסי? באיזו עונה אנחנו נמצאים עכשיו? והאם הרמה של הסדרה ירדה מאז העזיבה של מייק?

vitamin P

New member
היי

טעות פוליטית חמורה של הצוות של התחברו עם אחד מהמאפייה ומייק לקח על כך את האחריות והתפטר ניקי לא יודעים מה איתה אבל היא הייתה בעיקר אחראית למחדל יכול להיות שהיא התפטרה לא הסבירו סטייסי עזבה בלי סיבה לא יודעים למה
ובתחילת העונה השישית והאחרונה

Double DU

New member
תודה לשניכם על ההשלמה

באיזה עונה ובאיזה מספר פרק מייק התפטר?נשמע פרק מעניין.

angel in blue

New member
מייקל ג'יי פוקס

התפטר בעונה החמישית-בפרק 25: Episode 25: "Goodbye, Part 1" After more than four years of service, Mike Flaherty (Michael J. Fox) leaves City Hall and his role as Deputy Mayor in this special one-hour episode. Michael Gross (Family Ties) guest-stars

למעלה