זקוק להסבר...

Break Ya Neck

New member
זקוק להסבר...

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מדוע יש כזאת שנאה בין אוהדי הפועל י-ם לבין פיני גרשון? הרי כל המתיחות הזאת התחילה עוד לפני היציאות של פיני נגד הפועל בקשר לגביע יול"ב...למה מאמן שלקח עם קבוצה את גביע המדינה בזמנו, צריך לספוג כזאת שנאה מצד האוהדים של אותה קבוצה שאיתה לקח את הגביע?

רד1

New member
הנה לך הסבר אפשרי ..

יש שנאה כי קיימת יריבות בין שני המועדונים. הפועל ומכבי . יש שנאה כי פיני גרשון שלא יודע לפרגן לאחרים והזלזול שלו בהפועל ירושלים מעצבן אנשים ... ואגב רק לידיעתך עדי גורדון הביא גביע ראשון ולא פיני גרשון אל תתרגש כ"כ מהשנאה זה מקובל בכל העולם בין יריבות . אגב, אני מקווה שמישל יישאר. הפועל היתה ונותרה אהבה גדולה לי .

אבוקדה

New member
יש כמה סיבות...

גם בגלל שהוא המאמן של היריבה אבל זאת לא הסיבה העיקרית... כי עובדה שמאמנים קודמים לא שנאו עד כדי כך... את פיני גרשון גם כשהוא אימן בירושלים הקהל לא הכי אהב... למרות שכביכול הביא גביע... פיני גרשון טען בזמנו שהוא לא יאמן במכבי אף פעם... ובגלל הסיבה הפשוטה שהואפשוט בנאדם מגעיל ומשמיץ פשוט נוראי!

Break Ya Neck

New member
לפי מה שאני זוכר,

בכל משחק של מכבי נגד הפועל שהיה במלחה, אוהדי הפועל קיללו את גרשון בלי סוף...אני זוכר שזה היה גם בקדנציה הקומדת שלו במכבי [הרבה לפני הדיבורים שלו על יול"ב שמול"ב...].

שiש

New member
גם לפני יול"ב שמול"ב

לפיני גרשון היה פה גדול. גם הצוות והשחקנים של מכבי סובלים מזה, וזה ידוע. כמובן שקיימת היריבות הנצחית בין הפועל למכבי, אבל פיני - זה משהו אחר. גם אם הוא לא היה במכבי אוהדי הפועל לא היו מחבבים אותו במיוחד, מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט אדם שחצן ומתנשא שלא חושב פעמיים לפני שהוא שופך את כל מה שרק עולה לו בראש החוצה, ואני ממש משתדלת להשתמש במילים עדינות... שחצנות+חוסר טאקט משווע=אין סיבה שכל אחד יאהב אותו יותר מידי. (מלבד התקשורת, שפשוט חוגגת על כל יציאה שלו) ואם כבר, אז פעם ראשונה שאני מגלה את הפורום הזה, הגיע הזמן, כל הכבוד!!

gloom

New member
אני זוכר אימרה שלו../images/Emo66.gif

"הפועל ירושלים בטח יושבים עכשיו באמבטיה, מפליצים וחושבים שהם בסירת מירוץ" אררררררררררגגגגגגגגגגגג איזה מכביסט!!!!!!!!!!! אבל אם יש מישהו שאני יותר שונא ממנו זה ארז אדלשטיין הבן זו נא לא להמשיך את המילה............. הוא פשוט מוטט את הפועל עונה שעברה ועשה מלא שטויות טוב שבא דרוקר המלך!!!!!!!!!!

שלומפער

New member
פיני גרשון התחנן../images/Emo87.gif

שישנאו אותו. נתנו לו כבוד - הוא צחק נתנו לו יחס - הוא זרק התנהגו בהתאם לכישורים שלו הוא בעט בכל מה שהעניקו לו. פיני גרשון איש קטן שאוהב למצוץ ת'דם של מי שמפסיד לו, אין לו כבוד של מנצחים, יש לו רגשי נחיתות שכל פעם הוא חייב לצעוק רק אני שווה. מה לעשות,ף בסוף אנשים מתחילים להבין, הוא רוצה מלחמה. מתוך כבוד לאיש נותנים לו מה שהוא מבקש..

סיבה אחת ויחידה

ואני מדבר בתור בן אדם שלפני חצי שנה סגד לפיני!!(כן כן הייתי אוהד מכבי-לכולנו יש תקופות שחורות בחיים) ככה: כשהוא מנצח קבוצה (וזה לא משנה מה ההפרש) הוא לא יכול לנצח ולפגרן או לפחות לסתום את הפה. אלא הוא חייב לנצח קבוצה מסויימת ולדרוך עליה! בדיוק כמו שכשהוא אימן את הפועל וניצח את מכבי הוא אמר שהם הוריסים את הליגה וכל זה... זהו זה

למעלה