זקוק להמלצה הי לכולם אשמח לקבל המלצה ל VST של תופים\פריקשן וכו חוץ מ LM 4 או 7 תודה רבה תומר.
T TTB New member 31/12/05 #1 זקוק להמלצה הי לכולם אשמח לקבל המלצה ל VST של תופים\פריקשן וכו חוץ מ LM 4 או 7 תודה רבה תומר.
E elper11 New member 31/12/05 #2 Fxpansion.. לא יודע אם זה ויאסטי שנשמע טוב אבל...אין על סימפולים אמיתיים..
D dmt4me New member 1/1/06 #3 waldorf attack זה יותר פריקאשן סינטיסייזר,אם תלמד לעבוד עליו כמו שצריך,תגיע רחוק.
T TTB New member 1/1/06 #5 שאלה לגבי ה VST שהומלצו ה- waldorf attack וה FXANSION האם הם מגיעים עם צלילים שלהם או שאני צריך להכניס להם צלילים והם רק מאפשרים לי לערוך אותם? תודה.
שאלה לגבי ה VST שהומלצו ה- waldorf attack וה FXANSION האם הם מגיעים עם צלילים שלהם או שאני צריך להכניס להם צלילים והם רק מאפשרים לי לערוך אותם? תודה.
D dmt4me New member 2/1/06 #7 Waldorf מגיע עם קיטים של כמה מכונות מסויימות,ויש עוד מצב לטעון ערוצים מסוימים אין לו מבחר גדול,אבל הוא אופציונלי בעבודה.
Waldorf מגיע עם קיטים של כמה מכונות מסויימות,ויש עוד מצב לטעון ערוצים מסוימים אין לו מבחר גדול,אבל הוא אופציונלי בעבודה.
E elper11 New member 2/1/06 #8 יש הבדל..... אם ויאסטי מגיע עם צלילים סימן שלא צריך להכניס לו הוא לא סמפלר... אם אפשר להכניס אז הוא סמפלר... טעיתי חברו'ס או לא ?
יש הבדל..... אם ויאסטי מגיע עם צלילים סימן שלא צריך להכניס לו הוא לא סמפלר... אם אפשר להכניס אז הוא סמפלר... טעיתי חברו'ס או לא ?
D dmt4me New member 2/1/06 #9 לא מדוייק elper11 סמפלר- מסוגל לקלוט קבצי WAVE אוקי,אז בדכ הוא ריק. לסינטי- יש ספריה משלו,אתה תמיד יכול לטעון אותו בספריה חדשה (אם יש לך) נניח קבצי fxb למשל..
לא מדוייק elper11 סמפלר- מסוגל לקלוט קבצי WAVE אוקי,אז בדכ הוא ריק. לסינטי- יש ספריה משלו,אתה תמיד יכול לטעון אותו בספריה חדשה (אם יש לך) נניח קבצי fxb למשל..