זקוק להמלצה לרכישת GPS לרכב

זקוק להמלצה לרכישת GPS לרכב

לא מבין כלל בנושא. מה זה sirf 3 ומה זה sirf 4 ? זה משמעותי לי בקניה ? אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם 5" . לא זקוק לבלוטוס, מוזיקה וכו'...רק פונקציונלית ובצורה הנוחה ביותר להגיע מנקודה אחת לשניה. מעונין בתכנת IGO . לא יודע מה ההבדלים בין IGO MORE,IGO'7,IGO 8,IGO AMIGO בקיצור, מעוניין להשקיע כספית כמה שפחות ולקבל מה שיותר...חשבתי על הדגם הזה : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=114942 לגבי היבואן הרשמי של חברת אפקס זה ניופאן או ברימאג ? אשמח להמלצות והערות מכל סוג ודברים שכדאי לי לדעת לפני הרכישה כולל באילו חנויות כדאי לי לרכוש... אגב, המכשיר שראיתי מגיע כבר עם התוכנה או שצריך לרכוש את התוכנה בנפרד ?

AYELET1

New member
SIRF4 זהו צ'יפ GPS מתקדם וחדיש יותר

מ-SIRF3 (וכן, מן הסתם זה משמעותי למרות שגם SIRF 3 לא רע בכלל). המכשיר מגיע כבר עם תוכנה המחיר שראית הוא מחיר מינימום. אתה צריך להציע מחיר משלך, מעל למינימום לאחר שמסרת פרטי כרטיס אשראי (בד"כ זו השיטה במכירות כאלו וכנראה שגם כאן) ואז , למרות כל זאת, יש הרבה סיכויים שלא תזכה כי המחיר שהצעת נמוך מדי. לטעמי השיטה הזו מסריחה. אם אתה רוצה דווקא את הדגם הזה , הצץ כאן: דלג על 2 הראשונים של וואלה וטרקלין (שניהם עובדים בשיטה הנלוזה שפירטתי) וחפש בשאר. אפשרות נוספת (ויקרה יותר!) זה QUE 5 אינטש.

amit shaked

New member
לי יש WAZE וזה אחלה אפליקציה לGPS

אצלי מותקן על המיילסטון (מוטורולה) אפליקציה בשם WAZE היא חינמית ובעצם רשת חברתית לנהגים שיכולים לדווח איפה יש עומסים ומאיפה כדאי לנסוע. מומלץ בחום! המסך מספיק גדול ונוח לראות את כל הנתונים.

למעלה