זקוק לביקורת!

זקוק לביקורת!

שלום, אני לא כלכך חדש פה, אני הופעתי פה מדי פעם ופעם. אני חיפשתי פורום שמסוגל לתת ביקורת אמיתית על ציורים וזה מה שמצאתי בהצלחה מרובה (אני מקווה). אז בקיצור, הנה ציור שאני מתחיל בפיינטר (רזולוציה מקורית של 2000X2000 ב-300 DPI), ואני מחפש תגובות לגבי הקומפוזיציה, רעיונות, תלבושת, אנטומיה, בקיצור, ביקורת לגבי הסקץ', לא כלפי מוצר מוגמר. הציור הולך להיות רק בצבע, ללא קווי מתאר.

pillit

New member
רציתי להגיד לך

כבר בפורום השני שאני לא מתה על צמידות הרגליים אני חושבת שזה יראה הרבה יותר חזק אם הדמות תעמוד בפישוק חצוף כזה סטייל לארה קרופט אני אוהבת את הזוית מלמטה וסומכת על הצביעה המדהימה שלך - שכל הסמטוכה בשמיים תראה הרבה יותר מרשימה ודרמתית אולי הייתי שמה לה את הקסדה מתחת לבית השחי. תחשוב ארמגדון ואיך הטייסים צולמו כשהלכו לכיוון החללית לפני ההמראה. הרבה אומץ ותעוזה. פישוק, אם צריך נחישות בפנים וקסדה מתחת ליד. אלא אם כן ניסית להעביר משהו אחר ? תבוסה אולי ? יש היודעים להפסיד בחוצפה- ולשמור על המראה הנועז...

uria79

New member
ביקורת

מפריע לי בעין הקויים בצוואר. יכול להיות מוצלח יותר בלי זה. לגבי הקומפוזיציה, אולי עדיף משהו מוארך, שכל הגוף יכנס, כולל הרגליים, פחות מסביב, תלוי מה אתה מנסה להעביר. עוד משהו שמפריע לי- ידיים! מה איתן? הן מאחורי הגב? מה הן מחזיקות? המשך מהנה.

כריסטין

New member
היא מזכירה לי כל כך ...

את הכוכבת של משחק המחשב " BloodRayne " (בתמונה המצורפת) אני חושבת שאתה צריך לעבוד אצלהם בסטודיו

חחח

אני דיברתי עם המעצב הקונספטואלי של המשחק, אבל לי יש עוד דרך ארוכה להיות מעצב קונספטואלי...

קצת קשה לראות מה הולך שם

יש בלאגן של קוים באיזור המותניים (והצבע הסגול הזה לא עוזר). לדעתי יש מקומות שבהם צריך להוריד מרמת הפרטים וליצור מיקוד במה שחשוב (נאמר יותר איזור הראש כי הוא הדבר המעניין היחיד בעמידה שלה). נסה גם ליצור קווי מתאר יותר החלטיים וברורים ופחות מקושקשים ("קו מחפש" המורה שלי קראה לזה).

למעלה