זקוקים לעידוד
שלום לכולם,
אני בת 30 ובעלי אוטוטו 33. בעלי עם בעיית זרע הבדיקות נעות בין 1-5 מיליון למיליליטר תנועתיות 30-40 ומורפולוגיה 1-2%. אצלי כל הבדיקות יצאו בסדר.
עשינו 3 הזרעות שלא צלחו ולאחר מכן עלינו כיתה לivf עם איקסי שלא צלח.
טופלתי רק עם מינון נמוך יחסית של גונאל f וצטרוטייד למניעת ביוץ.
הושגו 11 ביציות מתוכן 9 בשלות וכמו שאמרתי עשו איקסי.
ביום הראשון 100% הפרייה - כל כך שמחנו - כמה טעינו
ביום 3 הייתה ביצית אחת שהייתה 8 תאים ויפה ועוד שתי ביציות שהיו 6 תאים וכל השאר פחות
הוחזרה רק האחת
לאחר מכן את ה-8 הנותרות ניסו לגדל ליום 5 אך למעט אחת שהגיעה ל early blasto כל השאר הפסיקו להתפתח.
אחרי השבועיים המסוייטים קיבלנו תשובה שלילית
אני חדשה בפורום - וחשבתי אולי יש פה בנות עם סיפורים דומים שלאחר מכן הפכו להצלחה ויכולות לעודד אותי... אני ממש בחרדות שמא לא נצליח לעולם ושהטיפול הזה מבשר על מה שיקרה גם בטיפול הבא...
תודה מראש
שלום לכולם,
אני בת 30 ובעלי אוטוטו 33. בעלי עם בעיית זרע הבדיקות נעות בין 1-5 מיליון למיליליטר תנועתיות 30-40 ומורפולוגיה 1-2%. אצלי כל הבדיקות יצאו בסדר.
עשינו 3 הזרעות שלא צלחו ולאחר מכן עלינו כיתה לivf עם איקסי שלא צלח.
טופלתי רק עם מינון נמוך יחסית של גונאל f וצטרוטייד למניעת ביוץ.
הושגו 11 ביציות מתוכן 9 בשלות וכמו שאמרתי עשו איקסי.
ביום הראשון 100% הפרייה - כל כך שמחנו - כמה טעינו
ביום 3 הייתה ביצית אחת שהייתה 8 תאים ויפה ועוד שתי ביציות שהיו 6 תאים וכל השאר פחות
לאחר מכן את ה-8 הנותרות ניסו לגדל ליום 5 אך למעט אחת שהגיעה ל early blasto כל השאר הפסיקו להתפתח.
אחרי השבועיים המסוייטים קיבלנו תשובה שלילית
אני חדשה בפורום - וחשבתי אולי יש פה בנות עם סיפורים דומים שלאחר מכן הפכו להצלחה ויכולות לעודד אותי... אני ממש בחרדות שמא לא נצליח לעולם ושהטיפול הזה מבשר על מה שיקרה גם בטיפול הבא...
תודה מראש