זקוקים לעזרה

kinam

New member
זקוקים לעזרה

סליחה מכולכם! אנו הורים לשלושה ילדים קטנים(תאומות וילד בן 6). נקלענו למצב כלכלי קשה מאוד הגורם לנו לברור באוכל שנו מגישים לילדינו!!! אנו לא מבקשים תרומות,וזו לא מטרת המודעה אנו כהורים מנסים הכל בכדי לצאת מהמשבר הקשה אליו נקלענוץ אנו מבקשים למכור לכל בתי עסק מוצרי משרד כמו:עטים,עפרונות סלוטפ וגומיות ב50-60% פחות מכל המחירים בשוק. אנא ממכם זו אינה שיטת מכירה מתוחכמת זההו נסיון להחלץ ממשבר קשה. תודה לכולכם וסליחה . [email protected]

Naama43

New member
אתם ממש חצופים!

אנשים מבקשים עזרה ואתם אומרים להם להיפטר מהמחשב??!!! היום מחשב זה לא בדיוק נחשב מוטרות זה דבר הכרחי בכל בית וגם לעבודה. אנחנו חיים במדינה מערבית וזה לא כל כך קל היום להסתדר בלי מחשב! אני מאוד מקווה שאם מישהו יכול לעזור וצריך לקנות את המוצרים שהם מציעים אז הם יעשו את זה. בהצלחה...

מוצארט

New member
ותמיד אפשר

לחשוב מכיוון קצת שונה. אולי אותו אחד שצריך עזרה ביקש מחבר שיכתוב בשבילו באינטרנט?

ואולי אני ניסיתי לעזור יותר?

הם נקלעו לבעיה כלכלית אז הם מוכרים עטים סבבה...עניין שלהם עטים אני לא ממש צריך אז חשבתי שאולי אוכל להועיל יותר בכך שאם יש להם מחשב...+ אינטרנט אולי עדיף למכור את זה נראה לי שזה יהיה יותר משתלם מעט אני חושב גם שאפשר להסתדר היום בלי מחשב המחשב שלי למשל חוץ משעשוע לא תרם בצורה של להתקדם בחיים עבודה וכאלה אז הצעתי... לא חייבים לעשות את זה אז...להרגע

אקסיומה

New member
דווקא קל נורא להסתדר בלי מחשב

בעיקר כשמדובר במשפחה עם ילדים, שבקושי מצליחה לפרנס את עצמה, לא נראה לי שהמחשב זה הדבר הכי חשוב. לי לא היה מחשב כשעברתי דירה למרכז, והסתדרתי בלעדיו, כך שזה אפשרי. וחוץ מזה, לא נראה לי שזה המקום המתאים לבקש בו עזרה מהסוג הזה. הכי טוב לדעתי היה להפנות אותם לחנויות ומשווקים, ולא לפורום באינטרנט... ולא צריך להתעצבן מכל דבר. חבל על האנרגיות!

קודם כל - כל הכבוד על היוזמה

למגיבים הטוענים שצריך למכור את המחשב (מנין לכם בכלל שהיא גולשת מהבית? או שעליה גם למכור את המחשב של המתנ"ס המקומי, של השכנים, של קפה אינטרנט, של האוניברסיטה או עשרות המקומות האחרים שניתן להתחבר משם), אולי כדאי שתחשבו על כך שלמכור עוד חפץ בבית יפתור את המצב הכלכלי לכמה שעות, ימים או שבועות, עסק חדש כמו שהיא מציעה יכול לפתור את הבעיה לצמיתות על ידי ייצור הכנסה. אני לא יכולה לעזור ברכישת העטים, אבל בהחלט ממליצה לך להמשיך ולפנות לבעלי חנויות, לעסקים קטנים, ועוד כדי להגדיל את היקף הלקוחות. לכי על זה ואל תקשיבי ל"חכמים". גם אני לפני שנתיים פתחתי עסק ועברתי ממצב של אבטלה לעבודה כעצמאית (והמחשב הוא כלי ראשון במעלה בשיווק העסק,ו כן הוא נחוץ בימינו) ואני חייבת לומר שזו תחושה מדהימה. אל תתייאשי בהצלחה

למעלה