זקוקים לעזרה

inbale

New member
זקוקים לעזרה

בפורום צוותי חירום החלטנו להרים את הכפפה ולהריץ איזשהו קמפיין שיסביר לאנשים את החשיבות לחייג 101 ולהזעיק עזרה מקצועית על מנת שלא יפנו פצועים או חולים לבית החולים באופן עצמאי דבר שגורם לנזק במיקרה הקל ויכול אף לגרום למוות. לצורך כך אנחנו זקוקים לתמונות מתאונות. אני יודעת שמדי פעם מפורסמות פה תמונות כאילו והייתי רוצה לקבל את אישורם של מפרסמי וצלמי התמונות להשתמש בהן . אם צילמתם תמונה מזירת תאונה ואתם מאשרים לנו להשתמש בה אנא אימרו לנו. המון תודה!

fireman

New member
ענבל

האם הקמפיין עוסק אך ורק בנושא שימוש ב101 לפינוי פצועי תאונות דרכים בלבד או באופן כללי? בדומה לשרותי הכבאות אנשים מידי פעם נרתעים להשתמש בשרותי החירום משום שבמדינת ישראל שלא כמו במדינה מתוקנת על המזעיק עזרה לשלם אגרה יקרה מאוד, במקרה ומדובר במד"א הסכום יכול להגיע לכדי 1200 ש"ח בערך עד כמה שידוע לי ובכיבוי אש הוא יכול להיות בהרבה יותר גבוה, לדוגמא שריפת מפעל בבאר שבע שבעלי המפעל חשבו שיצליחו להשתלט על דליקה ולאחר 40 דקות של ניסיונות שווא הם קראו למכבי אש כאשר כבר המפעל כולו עלה באש, שם זה נגמר בנזק של כ16 מיליון דולר למפעל על פי הערכות ראשוניות, אם רק היו מחייגים ל102 באופן מיידי. לצערנו אנשים פעמים רבות אינם שקולים בהחלטותיהם ועושים המון טעויות, קמפיין כזה אמור להיות קמפיין שיכלול בתוכו את החשיבות בקריאה לכלל שרותי החירום כאשר הם נדרשים ולא רק של מד"א, לעיתים רבות מקרים של אי הזעקתם של שרותי החירום נגמרים בתוצאות חמורות מאוד. קמפיינים בנושא כבר פורסמו בעבר גם ע"י מכבי האש וגם על ידי המשטרה, לגבי מד"א לא זכור לי קמפיין כלשהו. בכל מקרה בפורום יש להערכתי מאז הקמתו מעל 5000 תמונות כאשר רובן המכריע הוא תמונות מאירועי שריפה, אני בטוח שאף אחד מחברי הפורום לא יתנגד שיעשה שימוש בתמונות שצולמו ע"י אחד מהם והועלו לפורום בעבר, את מוזמנת להריץ חיפוש על הערכים "תאונה" "תאונת" "תאונת דרכים" ותמצאו לא מעט תמונות. אנחנו נשמח אם תתנו את הקרדיט לפורום כקבוצה שסיפקה לכם את התמונות. באם נוכל לתת סיוע נוסף בדרך זו או אחרת אנא בקשו אותה ונשמח לעזור

sh1r

New member
הצעה לקמפיין:

100- משטרה 101- מד"א 102- מכבי אש ותחנת כיבוי ראשון היא לא תחנת מוניות!

למעלה