אתה כמובן (@#$%) לא מסכים איתי...
איך תעלה מודעות ? אם תפרסם בדה-מרקר או עיתון דומה, אז החנויות ידעו שקיימים משחקים כאלה לקהל אחר (שכבר עברו בר-מצווה), אבל לפי דעתי הם כבר יודעים, אני מניח שפנית אליהם בעבר, אז הם מכירים את האפשרות הזאת. הבעיה, לדעתי, היא בקהל היעד. אבל כדי לשכנע בן 16 שילך לחפש משחק בטוי-זרזה, צריך הרבה פרסום, כי בני ה16 חושבים ובצדק כי החנויות האלו הם לילדים. מי יממן את הפרסום הזה ? אני לא יודע איפה קונים כ"כ הרבה משחקים כפי שציינת, אתה אמור לדעת, ואתה בטח יודע, אבל אני לא חושב שאתה מעוניין למכור רק ארבע משחקים ורק לחובבי פנטזיה (אולי אני טועה). הבעיה הגדולה, כמו שגלעד (נדמה לי) ציין, שבנאדם יפחד להוציא 150-300 שקל על משחק שיכול להיות שישב כל חייו בארון, כי הילדים מעדיפים מחשב. ולכן אני חושב ששיטת השיווק הכי טובה היא חבר-מביא-חבר או עדיף חבר-מביא-שני-חברים, או משהו בסגנון שיווק רשתי (סתם מחשבה). השכרת משחקים כמה שהיא רעיון טוב, לא נשמע לי ריאלי. תשמע איפה נראה לי שכדאי לפרסם. נדמה לי שמשפחות דתיות או דתיים בכלל יכולים להיות יעד קל יחסית לכיבוש, יש להם זמן פנוי (שבתות וחגים) שבו הם לא נוגעים במחשב או טמבלויזיה ולא נוסעים לשום מקום. לא כולם יושבים ולומדים תורה בשבת ולכן אחרי התפילה רובם יושבים ומדברים או הולכים להתארח וכד'. זאת נראית לי קרקע טובה להפיץ את המשחקים שלך, במיוחד המשפחתיים , כאלו שיש אינטראקציה חברתית נעימה בין השחקנים. בבתי-הכנסת מחלקים עלונים עם דברי-תורה ופרשת השבוע, ויש גם פרסומות (בדר"כ לדירות מעבר לקו הירוק). אם תיצור פרסומת שמדגישה את ערכי המשפחה שמוקנים במשחק לוח תוכל למשוך אותם לנסות אותם. לא עשיתי בדיקה מעמיקה וזה קצת מהבטן, אבל נראה לי שווה לברר. אופטופיק - למה אתה לא מביא את סמוראי ? אם מתרגמים את ההוראות לעברית המשחק מגוייר כהלכה.