זקוקים לחבר הטלפוני???

עיניים

New member
זקוקים לחבר הטלפוני??? ../images/Emo33.gif

מישהו מכיר בהיסטוריה של ארץ ישראל או בהיסטוריה הכללית איש או אשה שחיו על פני שלוש (3) מאות ושני אלפים???

עיניים

New member
מקפיצה

כי אני לא מוותרת. איפה הקליקה שלנו? נתיבה? אשור? 11? שקדי? גל-עמית? אטיוד? גם "לא יודעים" זו תשובה. מבטיחה בסוף לגלות לכם

שקדי

New member
עיניים עיוני....................

רק אני ואת פה רמז לידיד קשיש................

שקדי

New member
את מסתורית שזה משו............. ../images/Emo10.gif

טוב .....לפחות עכשיו אני יודע שאת אשה....... ועוד ראש בראש מולי רק מלחשוב על זה עולה לי הראש לדם ויש לי תשובה........לא יודע יש עוד רמזים באמתחתך?????????????

עיניים

New member
קודם כל

רצוי שתדאג שהדם יהיה למעלה.... כי אם לאו - אתה עלול להסתבך
ועוד רמז? אישה - זה לא מספיק לך? על כל המורכבויות שלה, אישה היא אישה,,, נסה לפענח את כתב החידה עצמו,,, |רמז| (ניסיתי...אולי יצא אייקון חדש)

שקדי

New member
יש לי חברים נורא חכמים.............

לא כמוני שכולי איכר קשה יום אז אחרי שאני אתקלח ואישן אני אפנה לחבריי החכמים במוסיקה ישראלית הם בד´´כ יודעים הכל ובקשר לשאלה שלי ותשובתך אליה הרמז לדעתי......... מכירה את המושג האמריקאי מעיל הגשם והפגיון????? כאן לדעתי מוצפן המפתח להבנת הענין אבל אולי אני בכל טועה...........כרגיל?????

עיניים

New member
ואתה היית חכם

מספיק להבין שיש פה אכן פיגיון מתחת למעיל,,,,
זה ישכנע אותך לא ללכת להיוועץ בחבריך החכמים ממוסיקה ישראלית??????
))))

שקדי

New member
אוי....אני נורא אוהב מחמאות........ ../images/Emo9.gif

עוד כמה כאלה ואני שלך............. תיזהרי............

magy

New member
לא המלכה? אז מי?

שרה אימנו....סתאם... היא הייתה אמורה להיות בחיים.....בשנה וחצי האחרונות.. נולדה באלף שמונה מאות שמונים ומשהו.... חייה במאה השמונה עשרה.... תשע עשרה..... ועשרים...... אולי גם עשרים ואחת......אם עברה את שנות האלפיים... צריכה להיות בת..........אלפיים פחות אלף תשע מאות שמונים ותשע. כמה זה??????? 111 נו......אני לא מכירה ....אתמול ראיתי מודעת אבל על אישה בת 105 מי צריך גנים כאלו??????? בארץ או בחו"ל???????? רוצה להרוס אותי טוטאלית עם הסקרנות??????????
)))))))

magy

New member
על איש, לא חשבתי....

אולי בכלל באלף הקודם..... מתושלח.......תרח........ אברהם אבינו........ בורג..... פרס
))))

magy

New member
NUKA - הגן הנעלם נבחר כהודעת

היום הנבחרת........ ברכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

מגיע לה ! ולו רק בגלל

שהורידה אותי טיפונת מעיסקי היומיום- והכריחה אותי לנוח... ולחשוב... או לחשוףףףףףף ?
ערף טוב לכם נוסטלגים..

עיניים

New member
ולי מגיע

ללכת לפינה, כי בלהט האירועים לא הבחנתי במילים המקסימות, שעל כנפיהן ניתן לעוף לאחת התקופות היפות בחיינו,,,,,,,,, תודה ל-NUKA איחולי.

עיניים

New member
הכי קרוב שאפשר

ודווקא את, מגי?? לא אתעכב על הטעויות בחישובים, אך חייבת לתקנך בעניין המאות, שאם לא - הרי כאילו חיה 4 מאות בחייה,,, 2001 - 1898 1800 - זו המאה ה-19 ועל כן חיה במאה ה-19 , ה-20 , וה-21 בשנות ה-1000 ובשנות ה-2000 ורמז נוסף: אישה יושבת על אישה. לא להיבהל,,, יש עוד רמז באמתחת

magy

New member
אליזבט??????????

אין לי ציפורניים מרב מתח. למה רק מלכות עולות לי לראש.....אולי זה גבר..... אשה יושבת על אשה.....???????????????.

ez2

New member
מג, החשבונות שלך זה משו משו

ולמרות זאת התשובה שלך היא בכיוון הנכון. כל מי שנולד/ה לפני או ב- 31.12.1899 ונפטר (או עדיין חי) אחרי או ב- 1.1.2001 חי ´על פני´ 3 מאות (ה-19, 20 ו- 21) ו- 2 אלפים (השני והשלישי שזה עכשיו) - עונה לדרישות. גילו לפיכך צ´ל לפחות 100 שנים ושניה אחת. יש כמה וכמה כאלו בבתי הזקנים, אבל אני אישית לא מכיר אף אחד/ת מה (השאלה היתה אם מכירים).

למעלה