זקוקזה לעזרה!

זקוקזה לעזרה!

הסיפור שלי הוא כזה: אני נשואה לאדם יקר אותו אני אוהבת בכל ליבי. יש בינינו קשר פתוח וחם עם המון תמיכה ותקשורת כנה. הבעיה מתחילה במיטה. בעלי פשוט אדם לא מיני. מעולם הוא לא היה ממש מיני ומהפעם הראשונה שהתנשקנו - וגם זה היה ביוזמתי- הרגשתי ש"זה לא זה" מבחינה מינית. הוא לעולם לא יוזם יחסי מין, וכשאני יוזמת הוא נעתר ממש באי רצון בולט. הוא בקושי משתף פעולה עם זה וזה ממש נעשה כדי לצאת ידי חובה. כל זה היה טוב ויפה אילו אני לא הייתי יצור מיני כל כך. אני אוהבת סקס בכל צורה שהיא, אוהבת לגוון , אוהבת לחוות ולהתנסות כמה שיותר. דיברנו על זה ואף פנינו ליעוץ זוגי- ואין מה לעשות, יש אנשים, כך נאמר לנו, שהדחף המיני שלהם נמוך ( מכל מיני סיבות) וזה פשוט ככה. בעלי שמבין את מצוקתי אמר לי לפני כשנתיים שהוא מקבל את זה שהוא כזה, וצר לו שאני צריכה לסבול מכך- ואם אני רוצה הוא מסכים לפתוח תא הנישואים כך שאם ארצה לקיים יחסי מין עם גברים אחרים כדי לחוש מסופקת- הוא יקבל את זה. אני בחורה מלאת חיים ומינית מאוד ונתקלתי כבר בכמה וכמה גברים איתם יכולתי לממש את זה- ואפילו הגעתי למין אוראלי עם מישהו אחר- זה היה מאוד נעים וכיף..אבל משהו בכל זאת עוצר בעדי. בשבילי אקט החדירה הוא אינטימי מאוד ואני לא מסוגלת לאפשר לגבר שאין לי אליו רגש כלשהו או איזשהו תחושה של אינטימיות לחדור אליי- אני רוצה שזה יהיה בעלי- האיש שאני אוהבת! בעיה נוספת היא שכשזה כבר קורה איתו ( אחת לכמה חודשים)!- הוא גומר כמובן תוך שנייה- ואני לא מספיקה להנות מזה. כי שאמרתי- אני אוהבת הכול במין, אני אוהבת להתנשק וכבר התנשקתי והתמזמזתי עם כמה בחורים צעירים - אבל לא יכולתי להמשיך משם..פשוט לא יכולתי.... מה עושים? אני כל כך מתוסכלת מהמצב הזה..אין לנו פתרון כרגע- והזוגיות מעבר לבעיה הזו היא מושלמת. הוא האדם שחיפשתי כל חיי וכך אני עבורו- ורק במיטה זה מקלקל.. אנו שנינו בשנות ה30 לחיינו ונשואים עשר שנים.

ועוד משהו....

רציתי להוסיף שהייתה תקופה בה הוא באמת ניסה והשתדל לענג אותי וספק את צרכיי- אבל זה לא כיף כשאת רואה שהוא לא ממש נהנה מזה, שזה כורח... אותי לפחות זה "כיבה" די מהר...חלק מההנאה שלי היא לחזות בהנאת בן זוגי, ואת זה הוא לא יכול לפברק.. אני אציין גם שהוא אינו נמשך לנשים אחרות באופן מיוחד, וזה פשוט לא חסר לו בחיים!

טיפול מקצועי

את חייבת ליזום פגישה אצל מטפל מקצועי שייבחן ויבדוק אותו לעומק. אולי הוא אוהב גברים והוא לא יודע את זה אפילו. ייתכן שאת ספציפית לא מדליקה אותו שלא במתכוון (קבלי הכל בפרופורציות נכונות , זו ביקורת בונה). אבל את חייבת לעשות משהו!! אחרת תמשיכי לבגוד בו ואלה לא חיים ראויים, אלה חיי שקר! בהצלחה בכל דרך בה תבחרי.

אופה3

New member
עננה קטנה , יש לי כמה הצעות אליך

אולי תנסו שוב פעם לפנות ליעוץ , אצל מישהו ממומחה יותר או מישהו אחר. חשבת על זה שאולי פשוט תענגי את עצמך, יש מלא תכשירים לעינוג עצמי כמו שאני יודעת, ואולי ביחד תוכלו ללמוד איך לענג אותך. המצב שאת מתארת הוא מצב מאוד מתסכל אני יכולה להבין, אבל אם יש בינכם אהבה וכל זה, אני חושבת שחייבת להיות דרך לפתור את הבעיה הקשה הזאת. כל טוב ממני האופה

תודה לך אופה...

גם אני חושבת שקיימת דרך לפתרון- אך חוששתני שזה תלוי בי וביכולת שלי להשתחרר ממטענים אישיים שלי המונעים ממני את החופש שהוא נותן לי. ללא ספק האהבה מתגברת ותיגבר על זה..אך עדיין, זה מציק מאוד. בכל מקרה, תודה

תשובה למירי

תודה על תשובתך. הוא אינו הומוסקסואל - הנושא עלה כבר בטיפולים זוגיים קודמים- הוא אינו נמשך לגברים כלל. צר לי, הרשי לי שלא לקבל את המשפט האחרןו הו אמרת : "אלה חיים לא ראויים"- זה קצת שיפוטי מידי בשבילי. אני חושבת שכל זוג רשאי לקבוע אלה חיים רואיים ומתאימים לו. אני לא רוה בחיים אלה- חיי שקר- למעשה- מונוגמיה גם היא יכולה להיחשב חיי שקר אם מסתכלים על מספר הזוגות בהם לפחות אחד מבני הזוגנמצא בוגד בשני. בעייתי היא אינה ה"בגידה"- ובכלל- בנישואין פתוחים / או חצי פתוחים כל מושג הבגידה אינו תופס משום שזה מתבצע בידיעת ובהסכמת הצד השני. בעייתי היא איך להתגבר על המעצורים שלי בנושא..מבחינותו זה בסדר ומותר לי ובלבד שאהיה מסופקת ומאושרת- מבחינתי- יחסי מין מלאים בלתי אפשריים- אני פוחדת מזה.. זו בעיה שלי.

עוד עצה

למרות שאני שונא להיות בפוזיציה של המייעץ אני אתן משהו. כמובן שרצוי שתתיחסי אליו בערבון מוגבל ותעשי רק מה שמתאים לך
אני יכול להזדהות עם הגישה של בעלך, אבל למרות זאת עצתי היא שתדברי איתו על זה ותרדו לפרטים. זו גדולת נפש מאוד רצינית לדרוש את האושר שלך גם אם הוא בא ממקומות אחרים, אבל הייתי מציע לך להבהיר איתו בדיוק מה הגבולות של החופש שהוא נותן לך. מה מפחיד אותו בנושא הזה וחשוב לא פחות מה מפחיד אותך. את נשמעת לי כמישהי שלוקחת את זה מאוד בכובד ראש ולכן אין צורך להזהיר אותך מכל הנושא של יחסים עם "זרים" אבל בהחלט כדאי שלפני שאת עושה את הצעד תבררי איתו מה הגבולות שאתם מוכנים לפעול בתוכם. האם הוא רוצה לדעת מה קורה? האם הוא לא רוצה לדעת? האם הוא מפחד שתפתחי רגשות למי שאת נכנסת איתו למיטה, האם את פוחדת מזה. ועוד רשימה ארוכה ארוכה ארוכה שרק את והוא יודעים עליה של שאלות והבהרות. מאחל לך שזה יחזק את הקשר בינכם ומצטרף לתשובה של אופה שאולי כדאי גם לבדוק אפשרות של "צעצועים למבוגרים" ועזרי עינוג שונים במקום לצאת מהבית ולחפש את זה אצל גברים אחרים.
עכבר

עכברון - אני שמחה שבחרת

להיות בעמדת ייעוץ למרות שאתה לא אוהב לעשות זאת כי תשובתך היא בהחלט לעניין ועזרה לי. תודה

עננה יקרה-

קראתי את השרשור על דיעותיו לא אייעץ לך מילה אחת על מה לעשות כי יש הרבה נסתר על הנגלה. גם לא אפתח כאן את תיאוריית "הנשואים הפתוחים" אותי מטריד נושא אחר לחלוטין, מתוך דברייך. זוגיות,אהבה, משפחה ללא תשוקה? לא מאתמול ולא משלשום תיאור של מצב סטטי של יחסי מין רק ביוזמתך, פעם בכמה חודשים וגם אז את ללא ספוק מיני. את אומרת שהייתם בטיפול-לובן גם נושא ההומוסקאוליות,וזו אינה הבעיה. אני מניחה שגם לא מדובר באישה אחרת בחיים שלו. אז מה הבעיה? כי לפני שמחפשים פתרונות כאלו ואחרים (אביזרים, נשואים פתוחים , וכו) כדאי להבין אולי מה מוביל גבר צעיר בשנות ה-30 עם אישה שאוהבת אותו (והוא אוהב אותה?) להיעדר כמעט מוחלט של יחסי מין ביניהם???? מה לעשות, אני מאמינה שהמיטה היא ההשתקפות הכי צועקת של הזוגיות. אז במקום לעסוק בפתרונות כאלו ואחרים אולי תעסקו בבעיה עצמה. מהי, מאיפה היא, ממה היא נובעת, ואם מטפל אחד לא הגיע איתכם לאיבחון וטיפול אולי טיפול אצל מטפל אחר, או מסוג אחר?

עילית33

New member
היי עננה- וגם לאחותו של...

אני מבינה את מצבך , ונתקלתי כבר במיקרים אלה בעבר. לעיתים קורה- כפי שציינה עננה , שבני אדם נולדים עם ליבידו ( דחף מיני) נמוך מהממוצע, לפעמים זה בא כתוצאה מחינוך חונק או שמרני מאוד.יכולות להיות סיבות רבות לכך. אני הבנתי מההודעה שבכך מרוכזת הבעיה. מתוך ניסיוני תיתכןבהחלט מערכת זוגית אוהבת חמה ותומכת ריגשית ובו יחסי המין נמצאים "על הקרשים". אפשר בהחלט למצוא לכך פתרונות - חלק הוזכרו כאן וחלק אני מניחה שעוד תמצאו בעצמכם היות ונשמע לי שאתם זוג מתחשב ופתוח אחת עם השני ולהיפך. בהצלחה לכם!

ענתי2

New member
קחי את זה בקלות!

עננה,אם הוא נותן לך חופש-קחי אותו! נותנים לך-תיקח!וקחי את זה בקלילות.בטח שלא עם גברים זרים, או זאבים מכיפה אדומה חחחח אבל עם משהו בוגר,כמון,ומודע.עם גבולות,ואחרי שתכירי אותו ותבטחי בו- למה לא??

רגע אל תלכי....יש לי מה לומר...

קראתי הבנתי ויש לי הרבה מה לומר אחלק זאת לשני נושאים שונים: אטחת את שתיים הוא את - 1. תנסי שוב ועוד את שיטת הפיתוי הנשי 2. תעיזי יותר 3. אם כל זה לא עזר "תני לאצבעות ללכת במקומך.." הוא- 1. תעמידי אותו במקומו- משמע תעמידי בפניו עובדה שעבורך קשר נישואים כולל גם את זה ולכן 2. צריך לבדוק אפשרות של בדיקה הורמונלית בדיקה של רמות טסטוסטרוןן יתכו והוא אפילו לא מודע לבעיה קיימת 3. על ויאגרה שמעתם???? בכל מקרה בהצלחה אל תישברי! "פתרונות מהצד" לא נראים לי לענין כי אני מאמין שיש אנשים שלא יכולים לעשות סקס בלי לאהוב... ולכן זה אומר שתיכנסי לקשר בעיתי.... ולסיום תרגישי חופשי להרגיש את הרגשות שאת מרגישה היום לגיטמי לרצות סקס וגם עבור אישה!!!!!!!1

adam33

New member
פתרונות מהצד

צר לי אך איני מקבל את זה שניתן לגשר על כך בעזרת פתרון מהצד ולכן גם אני ממליץ ללכת ליועצת נישואין שהיא גם סקסולוגית (ישנה אחת שכזו) הבעיה אינה רק מין אלא משליכה על המון דברים ומעבר לכל אני רוצה לומר לך יישר כח על כך שאת מודה שאת אוהבת אותו ואת רוצה לעשות הכל הכל איתו כאישך

למעלה