זקוקה נואשות לעזרתכם

GALINUSH1

New member
זקוקה נואשות לעזרתכם

בשנים האחרונות הייתי עושה אוזניות בת"א ב"אדוט" אחרי שהייתי במספר מקומות ולא הייתי מרוצה כי היו כל מיני בעיות ולכן עברתי למישהו אחר בת"א ועכשיו אני גם לא מרוצה מהעבודה משם כי גם שם יש לי בעיות עם האוזניות. פשוט האוזניות פוצעות אותי ומכאיבות לי וכ"ו אז מה שאני מבקשת זה לדעת איזה מכון לעשות בו אוזניות? ואני מאיזור הדרום. גרה בקריית גת היום הייתי במכון בב"ש ב"הדים" ורציתי לעשות אוזניות חדשות אחרי שחברים שלי המליצו לי על המקום. ועכשיו קיבלתי יחס ממש מגעיל משם ועוד הבן אדם שטיפל בי פשוט החליט לגזור את האוזניות על דעת עצמו בלי לשאול לרשותי או ליידע במה הוא הולך לעשות ועכשיו אני תקועה עם אוזניות קטנטנות ועכשיו אני מרגישה שאני שומעת פחות מקודם. ואני נורא כועסת על מה שעשה לאוזניות שלי וטוב שלא עשיתי שם אוזניות לבסוף אז יש לכם אולי המלצות?

Catty

New member
כנראה שאנו מהבודדות שפחות מעדיפות את ליאון

תמיד הוא היה מכאיב לי מאוד... ואני לא מזוכיסטית
כדאי לנסות אצל "אריה" בראשל"צ, שם לא זכור לי שכאב לי, ונראה לי שהאוזניות יוצאות בסדר.

GALINUSH1

New member
מעדיפה באיזור הדרום../images/Emo13.gif

תמיד פחדתי מליאון והיו לי סיוטים בכל בפעם שהייתי צריכה לבוא ולאט לאט חשבתי שזה אמור לכאוב קצת ולא נעים כמו שכולם אומרים וחשבתי שכולם חשים את הכאב ולא רק עם ליאון אלא עם כל המכונים... פשוט הרגילו אותי ואמרו שהוא הכי טוב והוא באמת כזה אבל מה שהבנתי שהוא "מקובע" לא מתקדם עם חומרים חדשים וכזה והעבודה בהחלט לא כמו פעם אין פה שום השמצות נגדו אבל אני חושבת שהגגיע זמן לעבור הלאה ויש עוד הרבה מכונים וגם לא חושבת שאני צריכה לנסוע רחוק אם יש כמה בדרום הייתי מעדיפה באיזור הדרום
כל מי שעשה באשקלון במכונים כמו הדים או קולן שיכתוב ויגיד איך במקומות הללו. זה יעזור לי להחליט למי לפנות

Catty

New member
יודעים מה?

פשוט תעשו שתל ונפתרה בעיית האוזניות
(או לפחות מינוס אוזניה אחת, יורד כבר חצי)

קולן אשדוד

אני עושה שם כבר שנים אצל ליאורה המנהלת. היא מעולה ולא נאלצתי לחזור לשיופים למעט פעם אחת שזה היה ממש מזמן. לגבי אדוט - גם אני אותו דבר רק נהיה לי סיוט מלחשוב עליו.. אבל מה לעשות התוצאות מדברות בעד עצמן. מאז שנולדתי עשיתי אצלו הרבה שנים למרות שאני גרה באשדוד וזה היה טרחה לבוא אליו ומעולם לא הייתי צריכה לחזור לשיופים. שיטה מיושנת או לא, אדוט עושה את זה מצוין. כשהחלטתי לנסות במקום אחר, קיבלתי מוגלה באוזן וגירודים נוראים בגלל האוזניה וחזרתי לאדוט.

המרחפת

New member
האם מצאת מקום מוצלח אחר?

כפי שניתן להבין, את האוזניות הבאות שלי אצטרך לעשות במקום אחר. אמנם תהליך ההכנה אצל אדוט כואב כדי שהאוזניה תהיה מספיק עמוקה, ואתמול הייתי שם וראיתי ילד בוכה ופשוט התחלתי לבכות יחד איתו, אך זה רק 10 דקות ומצד שני קיבלתי אוזניות שתמיד תמיד התאימו, ולא דרשו שיופים והחלפות ושאר בעיות. דבר כזה קרה לי רק עם אוזניה אחת (מתוצרתו. עם תוצרת אחרת כל הזמן מצאתי את עצמי עם אוזן פצועה וללא אפשרות ללכת לשיופים כי הייתי בקורס בצבא). אוזניה אחת בכמות שהוא עשה לי זה 2% "אי הצלחה". מבחינתי שווה עשר דקות של כאב, שמנעו ממני חזרה אליו פעמים רבות. כך או כך אני מקווה שגם אחרים מציעים אלטרנטיבות ברמה זהה, כי אני רואה אצל חברים שלי שזה דבר מאד שגרתי ללכת לשיופים.

Catty

New member
ציינתי כבר מקום שהיתי פחות או יותר מרוצה ממנו

אני דווקא חזרתי לאדוט הרבה פעמים לשיופים, וכמעט תמיד התשובה היתה זהה: תמשיכי להרכיב, האוזן שלך תתרגל. כשהייתי קטנה לא עזרו לי ההתנגדויות ללכת לשם, רק כשגדלתי ונהיתי עצמאית סופסוף יכולתי לבחור באמת למי ללכת. מבחינתי התהליך אצלו סיוטי ברמות. סתם עושה טראומות... מסכן הילד

invisiblegirl

New member
אתן יכולות להרחיב מה שיטת ההכנה שלו?

אם אני מבינה נכון זה כואב רק 10 דקות במהלך ההכנה עצמה ואח"כ זהו, לא כואב יותר? מקבלים את האוזניה במקום? או צריך לחזור שוב לקחת? זה כנראה שונה מהשיטה של יצחק, דווקא שהוא לוקח מידות זה לא כואב בכלל, רק שאח"כ כמעט תמיד מתברר שהאוזניה גדולה ממה שצריך כדי שתהיה עמוקה, זה כואב בזמן לבישת האוזניה ממש ביומיום, ואז צריך לחזור שוב ושוב לשיופים.

a d i r 1 9 8 2

New member
אני מזמן לא הרכבתי מכשירים

אבל יש כמה מכונים באיזור באר שבע אם מעוניינת ... כמו מדנט , אפשר להגיע לשם ולבקש רשימת מכונים שמכינים אוזניות .. אצל אדוט לאון הייתי לפני יותר מכמה שנים .. והאוזניות שלו פשוט מעולות ( אפילו עוד לא התחילו להתקלף אחרי 15 שנה ) אדוט משתמש בעיקר בחומר פלסטי גמיש כל השאר עוברים לפלסטיק או גומי קשיח ושקוף וצבעוני ... לאון עדיין משתמש בשיטה המיושנת , פלסטינה , מרכך אותה , מכניס לאוזן ומחכה שהפלסטינה תתפוס את שטח האוזן ותקבל צורה, מוציא אותה ( זה לוקח כ5 עד 10 דקות תלוי כמה אתם זזים בזמן שזה בפנים ) , ואז הוא מכין תבנית חדשה בעזרת הפלסטינה ואחר כך מכין אוזנייה , תהליך שלוקח יום יומיים , כך שצריך לחכות שבוע עד שזה מוכן ... וכן זה אכן כואב אבל עדיין עבודת יד - טובה יותר מעבודת מכונה :)

Catty

New member
חברים, נראה לי שאתם לא יודעים משהו.

אם איני טועה חלק מהמכונים לוקח דגימה של אוזניה ושולח למעבדה כלשהי כדי לקבל את האוזניה עם החומר המתאים. אדוט כנראה שמכין בעצמו, אולי זה גם חלק מהעניין שהוא טוב.

למעלה