זקוקה מאד לעצה

אסור ל

New member
זקוקה מאד לעצה

ציירתי איור על פי בקשתו של מישהו לשיר שמתאר שיחה בין ילד לירח הבעייה היא שאני מרגישה שמרוב שניסיתי להתאים את האיור לסגנון המבוקש, איבדתי את חוש הבקורת העצמית ואני כבר לא יודעת מה דעתי על האיור אשמח לשמוע דעות נוספות תודה

זה באמת חמוד ומתוק!

רואים שיש לך את זה. נכון שתמיד אפשר לשפר אבל זה איור טוב. אהבתי במיוחד את ריבוע האור מהחלון על הרצפה והצל של הילד. יש מאיירים שלא היו חושבים לעשות את זה, או מוותרים כי הם לא יודעים איך בדיוק. אם להצביע על דברים ספציפיים אז השיער של הילד קצת מזכיר פאנקיסט
כלומר אני לא מכיר ילדים קטנים עם תספורות כאלו. מה שיותר מפריע לי זה הרצפה, הרגל של הילד ממש על הגבול בין הרצפה לקיר שזה יוצר יותר מדי דו מימדיות, והפסים ברצפה בזווית לא הכי נכונה, זה נראה כאילו הוא עומד על גגון או משהו.

ophler

New member
אז ככה

קודם כל איור נחמד מאוד (מצטרף למה שכבר נאמר) מה שלי מפריע, שנראה כאילו הילד מדבר, מסתכל ומצביע לא לכיוון הירח אלא למשהו שנמצא משמאל (רחוק) לירח. אין התייחסות לזה שהירח קצת רחוק - נראה כאילו הוא (מבחינת מיקום) נמצא באותו מישרו של הוילון. אופלר

talshani9

New member
מתוק להפליא

מפריע לי שהילד נראה כאילו הוא לא עומד על הרצפה אלא על הפאנלים...

romi1304

New member
כמה נקודות קטנות-

הריצפה, חלון, וילון וירח בנויים עם טקסטורות (או לפחות טקסטורות מינימליסטיות) אבל הקיר חלק לגמרי, בלי שינויים בגוונים שלו, מאד גרפי בניגוד לשאר האיור. הוא גם ממש ריק. זה נראה כאילו זה חדר ריק לחלוטין ובמרכזו יש חלון, וילון וכו'. אבל אם את רוצה להראות חדר ריק לגמרי, תראי את החדר, אל תתני לנו לנחש סתם (גם אם את רוצה להסתמך על גשטאלט, זה לא מספיק). כדאי אולי להוסיף שולחן קטן איפה שהוא, או כיסא, תמונה וכל דבר אחר שיכול למלא את החדר מבלי למשוך יותר מדי תשומת לב. החלק העליון של הוילון נראה ממש מולבש, הקונטורים השחורים ממש בולטים שם בזרותם בעוד שבשאר האיור הקוים השחורים פועלים יפה. גם בחלון הקוים השחורים לא מושלמים, אבל הם מתאימים יותר ממה שקורה בוילון. קשה לראות בבירור, אבל אם האיור אמור להיות מודפס בגודל יותר רציני, לדעתי יש בעיה עם היש המצביעה של הילד. אני מסכים גם עם התשובות הקודמות שקיבלת כאן- הילד עומד לא נכון (או לפחות לא הגיוני על פי שאר האיור), הוא מצביע על, מקסימום, הסנטר של הירח ולא על הירח וכל השאר. סך הכל האיור יפה, תמים וכיפי. טיפול בבעיות שהעלו כאן יעלה אותו למקום טוב יותר. בהצלחה.

למעלה