זקוקה מאד לעזרה

זקוקה מאד לעזרה

אני חייבת את עזרתכן מאחר והרופא אומר לי שהוא ממש לא יודע מה קורה איתי.. אני על GONAL F ומנוגון (2 אמפולות) והערכים של הE2 שלי ירדו היום באופן מפתיע. היו 350 והיום הם 238 מה אתן חושבות??? מיותר לציין שאני בהיסטריה וכל התסריטים הכי גרועים שבעולם רצים לי בראש (אתן לא רוצות לדעת..) בבקשה יש לכן רעיון? למישהי קרה פעם משהו כזה?

שטש

New member
בטיפול הלפני אחרון

שלי קיבלתי קר מנוגון אומנם ובמקום שיצמחו זקיקים צמחה לי דלקת.. אני לא יודעת ממה ובטח גם לא הרופאים האינטליגנטים האלה שבדקו הכל ולא מצאו כלום... הרופא הטוב, החליט לגאול אותי מיסורי הזריקות לאחר שנוכח לראות שאין אף זקיק ואף התקדמות ואפילו נסיגה. אומרים שכל גוף מגיב אחרת לזריקות האלה. בטוח שצריך לשנות את המינונים. נקווה שהרופא שלך הבין את זה.. הרופא שלי משום מה אופטימי. והוא בטיפול הזה העלה לי את המינון. ואומנם הגוף הלא מובן לי הגיב אבל,,, את יודעת אני לפחות לא מטפחת שום ציפיות ובטח שלא תקוות. "... והדרך עוד נמשכת... ארוכה.."

שטש תודה ו..

את חושבת שאולי זה קשור למנוגון שאצל חלק מהנשים יוצר נסיגה? הרופא שלי לא קנה את התאוריה שלי אבל אני רואה שבחודשים שהייתי רק על גונל עליתי בצורה מסודרת. אני פשוט כבר לא מבינה כלום...

סתם רעיון

לפי מה שהבנתי ה-E2 קשור למספר הזקיקים. כל זקיק "תורם" כ-200-300 יחידות ישנות של E2 כשהוא מוכן. אז אולי היו לך 2-3 זקיקים בהתחלה, ואחד נספג או הפסיק לגדול, אז ה"תרומה" שלו לE2 נפסקה ולכן הירידה. אבל עדיין יש את הזקיקים האחרים, כי תוצאה של מעל 200 עדיין מראה על לפני ביוץ.

כמה ימים את כבר מזריקה?

יכול להיות שזו טעות מעבדה? יכול להיות שזו יחסית ההתחלה וזה עוד לא אומר כלום? את יכולה לעשות עד בדיקה מחר?

כבר שבעה ימים

אני מזריקה כבר שבעה ימים תמימים וחוצמזה מה שמדאיג אותי זה שזה עלה ואז ירד ושזה קרה גם בחודש שעבר, אז בניתי על טעות מעבדה אבל החודש זה כבר נראה לי כמעט מדעי... היום לא עשיתי בדיקת דם כי אני מותשת מזה נפשית ועוד יום כמו אתמול אני לא אוכל לעמוד בו, אני אעשה שוב מחר.אני משתגעת מזה שאני פשוט לא מבינה כלום. גם לא מוסברים וגם עכשיו חודש לא מוסבר..

הפרוגסטרון

הפרוגסטרון שלי הוא 0.84 יכול להיות שזה מעיד על ביוץ?? למה הרופא אמר לי להמשיך כרגיל בזריקות אם כך?

למעלה