זקוקה ל-

עינת32

New member
זקוקה ל- ../images/Emo101.gif

ראשית, יש לכן יופי של פורום. מאד אשמח לשמוע מהמומחיות שבכן מה את חושבות. חודש שעבר עברתי טיפול בגונל. הטיפול לא צלח, ואובחנו כמה ציסטות. כארבעה ימים לאחר האיבחון הנ"ל, נתן הרופא מחזור טיפול חדש, הכולל שוב גונל. קראתי כאן שמקובל לחכות חודש ולתת גלולות עד אשר יספגו הציסטות. העלתי את הענין מול הרופא, וזה טען שאין כל חשיבות ואפשר להמשיך גם ככה. לא נערך US, אבל נעשו בדיקות דם מקיפות שהראו שהכל תקין. את הUS הבא אבצע לאחר 5 ימים של הזרקות. האם אתן מכירות טיפול שכזה? תודה רבה מראש על העזרה

בוליקי

New member
לא תמיד נותנים גלולות

זה תלוי בציסטה, בגודל שלה, ובעקשנות שלה להטמע במקומה. עד כמה שאני יודעת, ואולי אני טועה, אפשר לאבחן את כל אלו דרך US בלבד. לי בדרך כלל יש איזו ציסטה קלה בזכות הטיפולים, אבל רק פעם אחת עצרו הכל ונתנו לי גלולות כי היא לא נעלמה. האם את מטופלת אצל רופא פוריות? מה זאת אומרת שלא עברת US? בכלל לא עברת?

עינת32

New member
יש כמה

ציסטות, לא זוכרת את הגדלים, אבל בפירוש אמרו שהיה גירוי יתר קטן-בינוני. מטופלת אצל מומחה לפריון. כשכתבתי שלא עברתי US, הכוונה היתה שארבעה ימים לפני מתן הפרוטוקול החדש עברתי בדיקה שהראתה את כל הציסטות, אבל כשניתן הפרוטוקול לא בדקו מה מצבן, אלא הוחלט לתת את הגונל ורק אחרי 5 ימים לבדוק. קראתי כאן שלעיתים במקרים כאלו מבצעים בדיקה נוספת בזמן הוסת על מנת לראות האם יש צורך בגלולות ומה מצב הציסטות

בוליקי

New member
תיכך כל הפוליציסטית יופיעו

והן בטח ידעו טוב ממני. אני מגיעה לבדיקת US ביום השלישי של המחזור, ולפי זה מחליטים על הפרוטקול. יכול להיות שבנות אחרות יכירו את התהליך שאת מתארת. שתהיה לך שבת שלום

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בהחלט יכול להיות שנותנים לציסטות להעלם מעצמן. לא תמיד הן מפריעות , זה קרוב לוודאי תלוי בגודל שלהן. לאחר חמישה ימים של הזרקות מקובל לעשות US על מנת לראות את הזקיקים. בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לא כל כך הבנתי מתי נצפו הציסטות ומתי ניתן הפרוטוקול, אבל בדרך כלל מקובל לעשות בדיקת US ביום השלישי לוסת כדי לודא שאין ציסטות. האם הציסטות נצפו אחרי הוסת? מאיזה יום יתחיל פרוטוקול הזריקות? בהצלחה נועם

למעלה